- 5 Eylül 2022
- 98
- 71
- 3
- 29
- Konu Sahibi blackberryy20
-
Bende aynı durumdayım bazen kendimi öyle hissediyorum 1 gün boyunca depresif olup hiç iş yapmıyorum ertesi gün işler birikmiş oluyor tüm gün evde iş yapıyorum o zaman işe yarar hissediyorum sonuçta ben olmasam ortalığı p.k götürürdü diye kendimi avutuyorum
Eski ojelerle cam kavanozları boyuyorum desenli mesenli, yeni yemekler deniyorum falan ama yinede tamamlanmış hissedemiyorum hiçbir zaman tabi
4 senedir hiç mi iş bulamadınız? Ne mezunusunuz ki? Hadi diyelim uzun bir süre bulamadınız, oturup evde iş beklemektense neden başka bir şeye yönelmediniz? Yeni bir eğitim olur, dil olur, sanat olur vsMerhaba kızlar, 4 senedir evliyim ve ev hanımıyım. Bebeğim yok, üniversite mezunuyum ama çalışmıyorum. Aslında çalışmak istiyorum ama kendime uygun iş bulamıyorum. Maddi olarak bi sıkıntımız yok, evimiz var, borcumuz yok durumumuz iyi çok şükür. Ama kendimi işe yaramaz hissediyorumsosyal medyada arkadaşlarımı görüyorum hepsi ya öğretmen ya polis ya doktor bir meslek sahibi olmuşlar bende üniversite okudum ama iş bulamıyorum bu beni bunalıma itiyor. Kpss'ye gireceğim ama bir yandan da umudum yok. Bazen kendimi evde olmak, evin işlerini yapmak, evdeki düzeni sağlamak da bir işe yaramaktır vs diye teselli ediyorum ama yinede kendimi kötü hissediyorum. Bu konuda biraz sohbet edelim mi belki benim gibi hisseden başka kız kardeşler de vardır
4 senedir hiç mi iş bulamadınız? Ne mezunusunuz ki? Hadi diyelim uzun bir süre bulamadınız, oturup evde iş beklemektense neden başka bir şeye yönelmediniz? Yeni bir eğitim olur, dil olur, sanat olur vs
Hiç bir insanın hayat amacı tutkusu evi temizlemek ve çamaşırları yıkamak değildir. Kendinizi mutsuz hissetmeniz normal. Mesele illede çalışmak değil tutkunuzu bulun. Hobi edinin. Yeni bir şey öğrenin. Durumunuz iyiyse o çalışanlardan bir sıfır ondesiniz çünkü bir cogunun5 tutkusunu aramaya vakti bile yok, bulan da vakit ayiramiyor.Merhaba kızlar, 4 senedir evliyim ve ev hanımıyım. Bebeğim yok, üniversite mezunuyum ama çalışmıyorum. Aslında çalışmak istiyorum ama kendime uygun iş bulamıyorum. Maddi olarak bi sıkıntımız yok, evimiz var, borcumuz yok durumumuz iyi çok şükür. Ama kendimi işe yaramaz hissediyorumsosyal medyada arkadaşlarımı görüyorum hepsi ya öğretmen ya polis ya doktor bir meslek sahibi olmuşlar bende üniversite okudum ama iş bulamıyorum bu beni bunalıma itiyor. Kpss'ye gireceğim ama bir yandan da umudum yok. Bazen kendimi evde olmak, evin işlerini yapmak, evdeki düzeni sağlamak da bir işe yaramaktır vs diye teselli ediyorum ama yinede kendimi kötü hissediyorum. Bu konuda biraz sohbet edelim mi belki benim gibi hisseden başka kız kardeşler de vardır
Merhaba kızlar, 4 senedir evliyim ve ev hanımıyım. Bebeğim yok,Sadece ücret karşılığı çalışarak işe yararım diye düşünmeyin bence. Sadece iş bulmaya ve ev işlerine odaklanırsanız kötü hissedersiniz tabi. Bence biraz daha yeni ve size iyi gelecek şeylerin peşine düşün. Mesela bir yardım kuruluşunda gönüllü olabilirsiniz. Gerçekten çok aktif olan, sürekli etkinlikler, kurslar, yardım projeleri geliştiren birçok kuruluş var. Hem belki de kapı kapıyı açar, orada kurduğunuz bağlantılar iş bulmanıza da yarar.Merhaba kızlar, 4 senedir evliyim ve ev hanımıyım. Bebeğim yok, üniversite mezunuyum ama çalışmıyorum. Aslında çalışmak istiyorum ama kendime uygun iş bulamıyorum. Maddi olarak bi sıkıntımız yok, evimiz var, borcumuz yok durumumuz iyi çok şükür. Ama kendimi işe yaramaz hissediyorumsosyal medyada arkadaşlarımı görüyorum hepsi ya öğretmen ya polis ya doktor bir meslek sahibi olmuşlar bende üniversite okudum ama iş bulamıyorum bu beni bunalıma itiyor. Kpss'ye gireceğim ama bir yandan da umudum yok. Bazen kendimi evde olmak, evin işlerini yapmak, evdeki düzeni sağlamak da bir işe yaramaktır vs diye teselli ediyorum ama yinede kendimi kötü hissediyorum. Bu konuda biraz sohbet edelim mi belki benim gibi hisseden başka kız kardeşler de vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?