- 22 Kasım 2014
- 3.147
- 3.141
- 248
- 32
- Konu Sahibi kurk mantolu madonna
Giderken seni de alcam söz, gelmek isteyenler olursa kontenjanlarimiz sınırlıdır ona göre :)giderken benide al
sana tek önerim bu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Giderken seni de alcam söz, gelmek isteyenler olursa kontenjanlarimiz sınırlıdır ona göre :)giderken benide al
sana tek önerim bu![]()
Gerçekten çok tesekkur ederim, o hissiyatı verebilmek burdan beni mutlu etti :) daha önce de yazdım bir yoruma hirsim beni ben yapıyor bir dil kursuna daha gorusmeye gidicem inşallah herşey güzel olur bir an önce baslarim zaman kaybetmemek lazım :) kesinlikle o kadar eğreti duruyor ki kendi de anladı bence, o yere layık olmadığınıben seni kendime benzettim bu kadar olumsuzluk kamçıladı beni her zaman sende de o hırsı hevesi hissediyorum dil konusunu erteleme o okul er geç biter başaracaksın eminim (gaz vermek için konuşmuyorum) hayatındaki hayatına dahil olmayan adamıda gönder gitsin yeterince yükün var zaten kendine odaklan![]()
Diğeri ile medeni bir şekilde bitirdik ortak kararimizdi :) bunun da gidisati öyle olcak, nedir benim bu kaderimNeyyyyy
İnanmıyorum nasıl haberim olmaz
Diğeri ne oldu
Banane sorarım buda konuna dahil![]()
çok mükemmel kendimi ise yaramaz hissederimGiderken seni de alcam söz, gelmek isteyenler olursa kontenjanlarimiz sınırlıdır ona göre :)
Evet canım hatırlıyorum senin bu olayları, ama öğrenciyken seni anlamamıştım şimdi net bir şekilde anladım o durumu.. sudan çıkmış balığa dönüyor insan. Bir hedefim var, ona ulaşmak için de bu işe girdim inşallah başarıcam buna inaniyorum, inşallah sen de cok başarılı olursun :)canım ben burada işsizken kına nişan düğün kartları olur ya onlardan satmaya çalıştım
sonra özel ders verdim
elin iranlı kızının mimarlık ödevlerini yaptım
üç kuruş beş kuruş harçlık çıkardım
bir yandan sınavlara çalıştım derken ancak düzgün bir işe girebildim hiçbir şey öyle kolay olmuyor torpilin yoksa tanıdığın yoksa
ama insan torpilsiz kendi çabasıyla girince daha gururlu daha mutlu hissediyor bence sürüne sürüne de olsa evet başardım hissi mükemmel bir şey...sen de yaparsın eminim hedef belirle odaklan ve çabala..
Nirden buldun gı şipşak yenisiniDiğeri ile medeni bir şekilde bitirdik ortak kararimizdi :) bunun da gidisati öyle olcak, nedir benim bu kaderim![]()
Çok ki hem de ne çok annem öyle yaptı ya bana o akşam zaten stresli bir gündü, cok sorunlu insanla uğraştım o gün eve gelip rahatlamak isterken annem bana oyle yaptı diye iki saat ağladım bir nevi patlama yaşadım. Kendimi bir sekilde dağıtmaya çalışıyorum ama takmamak lazım esasında onu basarmaliyim :)sevgilin seni anlamıyorsa at gitsin başından hiç sevmem öyle dinlemeyen değer vermeyen umursamayan erkek. kendi başına daha bile rahat olursun.
umarım geçer bu günler, çok zor, huzurlu kalmaya çalış, kendini eğlendirmeye çalış çok dertlenmişsin.
Aynen burdaki yazdigin durumun içindeyim canım. İyi analiz etmissin. Mezun olamamak, ise girememek beni tamam yildirdi ama asıl yıldıran sevdiğim insanlarin zor dönem içinde beni bu kadar yikmalari. İnşallah sen de ben de istediklerimize bir an önce ulaşırız :)Ben de su anda yeni mezunum ama atanamadım henüz oturdum kara kara düşünüyorum
Bence sizi mutsuzluğa iten çevreniz.. olumsuz konuşan, bencil insanlardan uzak durun bu dönemde. Sizi anlıyorum mezun olamamanın verdiği bir çökmüşlük var..
Ben de yeni mezun ama elde iş yok, güç yok diye düşündüğüm zaman(yani depresyon moduna geçtiğim zaman) bunda da vardır bir hayır diyorum..
Asıl sorunun hayatında renk yok. Sevgilin sıkıcı biri sanırım
Mezun olamadım moduna girme.. önüne bak yeni fırsatları değerlendir..
sağolEvet canım hatırlıyorum senin bu olayları, ama öğrenciyken seni anlamamıştım şimdi net bir şekilde anladım o durumu.. sudan çıkmış balığa dönüyor insan. Bir hedefim var, ona ulaşmak için de bu işe girdim inşallah başarıcam buna inaniyorum, inşallah sen de cok başarılı olursun :)
Hayır lütfen kendini ise yaramaz hissetme bak iyi bir işin var neden kaybedesin ki onu. Evlilik zaten inişli çıkışlı olur ki hep duz gitmez, inşallah çözersiniz sorunlarınızı. Ben dokem dedim ama sen benden iyi doktun heçok mükemmel kendimi ise yaramaz hissederim
iyi bir isim var ama bu gidişle onuda kaybederim
evliliğim yerlerde sürünüyor
güya 1 aya kadar çok önemli bir sınavım var
aynı konuyu on kez okudum almıyor gerçekten almıyor artık
doldum taşacağım
gitmek çok iyi gelirdi
bir arabamız olsaydı yalnızca bomboş yollarda hafif müziğimizi açıp salya sümük ağlaya ağlaya yolculuk yapsaydık
yada son ses versek Rock bir şarkıyı kendimizden geçsek olurdu ya bence çokta güzel olurdu
konuşmaya gerek yok duygular tamamlardı birbirini
erkek arkadaşını salla ondan bir cacık olmaz
paranı biriktir ve hayallerinin peşinden git
İnşAllah güçlü ol... Ve sana olumsuz enerji veren insanlardan uzak dur. Annen konusunda bir şey diyemeyeceğim maleseffAynen burdaki yazdigin durumun içindeyim canım. İyi analiz etmissin. Mezun olamamak, ise girememek beni tamam yildirdi ama asıl yıldıran sevdiğim insanlarin zor dönem içinde beni bu kadar yikmalari. İnşallah sen de ben de istediklerimize bir an önce ulaşırız :)
Bu olay baya eskilere dayanıyor dur anlaticam ben sana onu uzun uzun şimdi seyapma onuNirden buldun gı şipşak yenisini![]()
Çok ki hem de ne çok annem öyle yaptı ya bana o akşam zaten stresli bir gündü, cok sorunlu insanla uğraştım o gün eve gelip rahatlamak isterken annem bana oyle yaptı diye iki saat ağladım bir nevi patlama yaşadım. Kendimi bir sekilde dağıtmaya çalışıyorum ama takmamak lazım esasında onu basarmaliyim :)
Ya lütfen öyle deme. Bence biz şuan geçici bir evredeyiz, yani bir tur geçiş dönemi kötuden iyiye giden bir köprü . Bu aralar öyle bunaldim ki korktum neden sağlığımdan da olcam diye is güc vs buluruz da onemli olan sağlığı kaybetmemek benceAçılın konunun uzmanı geldi. Ama maalesef fikir veremeyecek çünkü kelliğin ilacı henüz bulunmadı. 37 senelik hayatımda yaşamadığım kadar bunalımlı bir dönemden geçiyorum. Sağlığım ruhen ve bedenen ehh işte seviyesinde yani sağlıksız değilim ama iyi de değilim. Maddi olarak zaten denizler altında 20.000 fersah olalı çok oluyor. Hayata gelme amacım kedi boku temizlemek sanırım. Zaten iş de bulamadım velhasıl fonksiyonsuz ve işlevsiz sadece zarar bir bünyeyim.
Yüksek lisansı kendi unimden dusunuyorum ama yüksek lisansa kadar bekleyemem dili halletmem lazim hatta yanına bir dil de istiyorum çok iyi seviyede olmasa da :) ama yükseği dusunuyorum baktım is olayı hala şeye sarıyor akademik dusuncem gerci onun hali de icler acısı da en azından somut bir hedef olur tesekkur ederim yorumunuz için :)Öncelikle o adamdan kurtulun insanı bezdirir o. Bence şu halinizde onun da etkisi var. İkincisi yüksek lisans falan düşünün bence ales e hazırlanın bir 5andan çünkü sadece lisans mezunu olmak yetmiyor artık. Dil de şart.
Yatay geçiş yaptığınıza göre ortalamanız iyi. Bana kalırsa dil kursuna gitmek yerine yüksek lisansı yabancı dil hazırlığı olan bir yerden yapın bedavaya gelsin hem de.
Aklıma bunlar geldi şimdilik.
Annem konusunda benim de nutkum tutuk, ve o insanlardan uzak durcam kendim için. Tek başıma daha mutluyum inan. Sen de güçlü ol canım benim :)İnşAllah güçlü ol... Ve sana olumsuz enerji veren insanlardan uzak dur. Annen konusunda bir şey diyemeyeceğim maleseff![]()
Oyle yapcam kendim için bunu yapcam şimdilik gecistircem cok takmicam çok sağolun :)inan çok iyi anladığım için zaten biraz kafanı dağıtmalısın dedim. şu bir gerçek ki belli bir yaştan sonra aileyle yaşanmıyor asla. olmuyor. bu durumu geçici görüp çok takmamaya çalış. ben de öyle yapıyorum.
Bu olay baya eskilere dayanıyor dur anlaticam ben sana onu uzun uzun şimdi seyapma onu![]()