işgüzar kadın

Bir kişinin görüşü seni bu kadar etkilememeli.
O kadar kilo vermişsin,mutlaka farketmiştir.
Benim görüşüme göre kilolu resminde yaşından büyük görünüyorsun.
Son resimlerde daha çıtı pıtısın.

Bir eleştiri de benden olsun :) Giyinirken göze batmasını istemediğin bölgeleri gizlemeye çalış.
Mesela sen cansimidinden ve basenden şikayetçisin.
Ama giydiğin üst giysiler hep bu bölgende bitiyor.Dikkati daha çok çekiyor.
Enine kalın çizgiyi söylememe bile gerek yok herhalde :)

Biraz göz yanılsamasıyla daha da ince görünebilirsin.

Aynilarini dusunup uzun uzun yazmaya usenmistim alintilayim :)

Yeni bir iliski ??
Zayiflamayla iliski arasindaki korelasyonu cozemedim :))

Konu sahibinin dönemsel sorunları oluyor. Genellikle sevgili üzerineydi sorunları ki konu sahibinin en belirgin özelliği konu açıp kaçmaktır. Aç kaç elif yer altındaki lakabıdır. Sevgili dışında bir derdi olduğunu görünce yalnız olduğu kanaatine vardım. Bu sebepten "işte bunlar hep yalnızlık."

Konu sahibinin dönemsel sorunları oluyor. Genellikle sevgili üzerineydi sorunları ki konu sahibinin en belirgin özelliği konu açıp kaçmaktır. Aç kaç elif yer altındaki lakabıdır. Sevgili dışında bir derdi olduğunu görünce yalnız olduğu kanaatine vardım. Bu sebepten "işte bunlar hep yalnızlık."

Sevgili olunca da baska dertleri basliyor anacim. Yok niye gozunu kapadi yok niye titredi :)

Olsun titreyen adam sorunu daha iyi. Ben tercihimi ondan yana kullanıyorum. Düşünsene ya tüm organların önce ve sonrası paylaşılıp yorum istenirse? Yoo dostum yoo henüz meme görmeye hazır değilim.

gecen burda estetikli bi meme gordum zaten dahasini kaldiramam. Kac gun gozume uyku girmedi..

Elifsk arkadsim spor yap spor. Fotograflarini da facebooka koyma boyle buyuk degisim olmadan..

Yorumlara gülmem devam ediyorken konularını açıp bir bakayım dedim..
Ailesiyle ilgili konusuna çok üzüldüm.

Neyse, bir 10 kg daha verdiğinde ve sıkılaştığında bekliyoruz öncesi sonrası fotoğrafları :)

Back
X