Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Oğlum 6 buçuk aylık 5 ayının başından beri ishal gibi kaka yapıyor çok cıvık bez olarakta molfix kullanıyorum diş çıkaracak diye düşünmüştüm bugün alttan iki diş çıkardığını gördüm çok sevindim fakat acaba benim gibi olanlar var mı her sabah kalktığında kaka yapıyor ama alt pijamasına bacaklarının kenarlarından sırtınada belinden dışkı sızıyor ama öyle böyle değil kucağıma bile alamıyorum düşünün yani tabi bende bulanıyorum hemen suyun altına gidiyoruz silim desem silinecek gibi değil bu her sabah böyle tüm yediklerini nasıl bu hale getirebiliyor anlamıyorum düzenli olarak her sabah böyle tabi gün içindede yapıyor ama artık onları gözden çıkarıyorum çok fazla bulanmıyor. Acaba sizde yaşadınızmı böyle şeyler ne yapmam lazım bezi değiştirmek istiyorum ama pişik olur diyorlar bu arada bebeğim 10 kg 4 nolu bez kullanıyorum lütfen bir akıl bana eğer bu normal birşeysede ne kadar sürecekk:çok üzgünüm:
slm benim kızımda 4 aylık doğduğundan beri sarı cıvık yapıyo heryerine bulaşıyo:sm_confused:bende molfix kullanıyorum canım anne sütü alan bebeklerde normalmiş öle olması ek gıdalara geçince zaten normale dönüyomuşopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günde kaç kez o şekilde?beşi geçiyor mu?her olayı dişe bağlamayalım arkadaşlar tamam dışkı düzeni değişebilir diş çıkarırken ama,doktora götürmende fayda var,tahlil ister belki.10 kilo bebek için 4 numara bez küçük gelebilir,4+da daha rahat eder...