işi bırakıp azıcık ev hanımlığı yapmak istiyorum...

benım esım aksam yemek varsa masayı hazırlamıs oluyor
onun dısında zaman zaman yardım etmenın dısında yardım etmıyor
ve hem calısıp hemde benden 40 ıllık ev kadını performansı beklıyor
benımde devreler yanıcak ıstıfa edıcem kendımızı yarım mılyon dolardan men edıcem gıbı hıssedıyorum

Bende evde oturmak isterdm benimde esim calisma demez borcumuz var ustelik esim yedigi cikolatanin copunu bile atmaz koltugun utunden toplarim o derecr dağınık ev is temposu benide yoruyor alistm gibi biraz bende 3 aylik evliyim

senin hayli zormuş işin allah yardımcın olsun.sende ben gibi yeniymişsin fazla dağınık alıştırma bence azıcık kendi yapsın.

çok yoruldum iş ev.yeni evliyim ve çalışmak istemiyorum ama eşim bu konuda hiç tölerans göstermiyor.var mı bu durumda olanlar...
offf offf geçim dünyası 10 yıldır aktif çalışıyorum işten öyle sıkılmıştımki çocuk yaptım azcık ara verim diye ama yine başladım ben çalışmasam eşimin tek maaşı ile zor geçiniyoruz çünkü çift maaşa göre ayarlamışız kendimizi inan bende senin gibi evde oturup keyif yapmak istiyorum ama olmuyor işte benim eşimde aynı çalış çalış çalışşşşş diyorrr

Daha dogrusu ıcten ıce plan yapıp trıbe gırıyorum

Ben de zorunluluk arzeden bir is yapamayacagim icin bir süreligine iş aramiyorim.
Sabah erkenden kalkmak kesinlikle bana göre degil. her gun ayni saatler ve her gun gitme zorunluluğu bana gore degil, yapamam yani.
Kac yildir calisiyorsunuz ve durumunuz iyi degil mi?
Yillik izin falan kullanin belki rahatlar isi ozlersiniz..

Maddi durumunuz iyi o zaman. Maalesef bazilarinin boyle deme luksu yok.

ha sorma birde çok iyi ev hanımlılığı beklerler.eve 6 ya doğru gelir ben özel çalıştığım için 8 de. c.tesi evde otursun ben çalışıyım birde beklenti içine girerler .konuştuğu zaman madem öyle çalışmam diyorum.sürekli çalışıyorum diiye isyan ediyormuşum diye kızar

Ne kadar calisip birakan varsa hepsi pisman benim bildigim... ne guzel ekmeginiz elinizde koca eline bakmayin bence
ben de işten istediğim verimi alamadığım için bıraktım.kalifiye bir eleman olmama rağmen iş de bulamadım.ne kadar zor bir durum tüm yükün kocamın üstünde olması ve beni ne kadar işe yaramaz ve gereksiz hissettiriyor anlatamam.

İkiniz de çalışıyorsanız ve ev işlerinde de paydaşlık (%50 siz, %50 eşiniz) varsa; maddi olarak zor durumdaysanız eşinize hak verilebilir.

Şayet ikiniz de çalışmanıza rağmen ev işlerinin %60'ını bile siz yapıyorsanız eşiniz siz köle olarak kullanıyor.

eşim memur yeni evlendik ailesinden maddi destek görmedi.düğün ve eşyalar için borçlar var biraz.
yaklaşık 9 yıldır çalışıyorum sanırım.ara vermeden yeni bir işe girdiğim için yıllık izin hakkım yok.

ogretmen olacaktin ozaman :) olacaktim, olacaktin, olacaktilar. bir kadin icin en guzel is, en azindan tatili var, hem calisiyorsun ama donem donem ev hanimi gibi oluyorsun, miss.. Bazen bende cok bunaliyorum, sabah kalkmasi cok zor geliyor.

Maddi durumunuz iyi o zaman. Maalesef bazilarinin boyle deme luksu yok.

Evet biliyorim bunu maalesef.
Ya cok şükür geciniyoruz.
Zaten eşim calismami istemiyor.
O yuzden sordum maddi durumlari nasil diye.
Hayat bazen cok acimasiz.
keşke herkes esit olsaydi.
Herkesin durumu ayni olsaydi.
Maddiyat zorluğu olmasaydi.
Allah ev gecindirenlere yardim etsin.
Bu zamanda cok zor.
Hele yapip yapip da elinde bir sey kalmadigini görmek daha zor. .

Bence bu kadar yıl calismissiniz o kadar yil sigortaniz yatmis. Zaten ne kalmistir ki. Biraz daha disinizi sıkın derim.
Borclar da varsa mecburi tabi.
Allah ferahliga çıkarsın inşallah.

c.tesi ben çalışıyorum o evde olduğu için sadece hafta sonları çamaşırları makineye atar.2 hafta da birde süpürge tutar.bazen yerleri siler.bu hafta hiç ellemedi mesala pazar günü evi temizlerken isyan ede ede temizledim.ve düşündüm ben bu işi yapamıyorum.ya çalışcam ya evi temizlicem....

Ahh bende ne istiyorum evde oturmayıı.. Ama şartlar işte.. Biliyorum en fazla 1 ay sonra evde sıkılıp çalışmak isteyeceğim. Ama evde sıkılmayı bile özledim sanırım..

eşiniz neden tolerans göstermiyor ?Evelenirken çalışmak zorundasın diye şart koştu sizde kabulmu ettinizki..Bayan çalışmak isterse çalışır evle işi yürütemiyorsa tercihini kendi yapar...

Bahane çok iyiymiş yalnız.

Kadın tutma imkanınız var mı? Pazar temizliği birlikte yapın. Biriniz siliyorsa biriniz süpürsün. Biri yemek yaparken biri ütü yapsın falan gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…