- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
çok yoruldum iş ev.yeni evliyim ve çalışmak istemiyorum ama eşim bu konuda hiç tölerans göstermiyor.var mı bu durumda olanlar...
Bende evde oturmak isterdm benimde esim calisma demez borcumuz var ustelik esim yedigi cikolatanin copunu bile atmaz koltugun utunden toplarim o derecr dağınık ev is temposu benide yoruyor alistm gibi biraz bende 3 aylik evliyim
offf offf geçim dünyası 10 yıldır aktif çalışıyorum işten öyle sıkılmıştımki çocuk yaptım azcık ara verim diye ama yine başladım ben çalışmasam eşimin tek maaşı ile zor geçiniyoruz çünkü çift maaşa göre ayarlamışız kendimizi inan bende senin gibi evde oturup keyif yapmak istiyorum ama olmuyor işte benim eşimde aynı çalış çalış çalışşşşş diyorrrçok yoruldum iş ev.yeni evliyim ve çalışmak istemiyorum ama eşim bu konuda hiç tölerans göstermiyor.var mı bu durumda olanlar...
Daha dogrusu ıcten ıce plan yapıp trıbe gırıyorumbenım esım aksam yemek varsa masayı hazırlamıs oluyor
onun dısında zaman zaman yardım etmenın dısında yardım etmıyor
ve hem calısıp hemde benden 40 ıllık ev kadını performansı beklıyor
benımde devreler yanıcak ıstıfa edıcem kendımızı yarım mılyon dolardan men edıcem gıbı hıssedıyorum
Ben de zorunluluk arzeden bir is yapamayacagim icin bir süreligine iş aramiyorim.
Sabah erkenden kalkmak kesinlikle bana göre degil. her gun ayni saatler ve her gun gitme zorunluluğu bana gore degil, yapamam yani.
Kac yildir calisiyorsunuz ve durumunuz iyi degil mi?
Yillik izin falan kullanin belki rahatlar isi ozlersiniz..
benım esım aksam yemek varsa masayı hazırlamıs oluyor
onun dısında zaman zaman yardım etmenın dısında yardım etmıyor
ve hem calısıp hemde benden 40 ıllık ev kadını performansı beklıyor
benımde devreler yanıcak ıstıfa edıcem kendımızı yarım mılyon dolardan men edıcem gıbı hıssedıyorum
ben de işten istediğim verimi alamadığım için bıraktım.kalifiye bir eleman olmama rağmen iş de bulamadım.ne kadar zor bir durum tüm yükün kocamın üstünde olması ve beni ne kadar işe yaramaz ve gereksiz hissettiriyor anlatamam.Ne kadar calisip birakan varsa hepsi pisman benim bildigim... ne guzel ekmeginiz elinizde koca eline bakmayin bence
Ben de zorunluluk arzeden bir is yapamayacagim icin bir süreligine iş aramiyorim.
Sabah erkenden kalkmak kesinlikle bana göre degil. her gun ayni saatler ve her gun gitme zorunluluğu bana gore degil, yapamam yani.
Kac yildir calisiyorsunuz ve durumunuz iyi degil mi?
Yillik izin falan kullanin belki rahatlar isi ozlersiniz..
Maddi durumunuz iyi o zaman. Maalesef bazilarinin boyle deme luksu yok.
eşim memur yeni evlendik ailesinden maddi destek görmedi.düğün ve eşyalar için borçlar var biraz.
yaklaşık 9 yıldır çalışıyorum sanırım.ara vermeden yeni bir işe girdiğim için yıllık izin hakkım yok.
İkiniz de çalışıyorsanız ve ev işlerinde de paydaşlık (%50 siz, %50 eşiniz) varsa; maddi olarak zor durumdaysanız eşinize hak verilebilir.
Şayet ikiniz de çalışmanıza rağmen ev işlerinin %60'ını bile siz yapıyorsanız eşiniz siz köle olarak kullanıyor.
bendede öyle bir koca var. ya görüyorsun demi en son cikolatayi sen yemissin iste cöpünü niye atmiyorsun.
hele kahve icer bardagi götürür mutfaga, onu direk bulasik makinesine koycagi yerde icine su koyup oraya birakir. sordugumda ise kurumasin diye icine su koyuyomus belki birdaha icermis ayni bardaktan. he he icersin...
Bennne iş yapiyorsunuz?
c.tesi ben çalışıyorum o evde olduğu için sadece hafta sonları çamaşırları makineye atar.2 hafta da birde süpürge tutar.bazen yerleri siler.bu hafta hiç ellemedi mesala pazar günü evi temizlerken isyan ede ede temizledim.ve düşündüm ben bu işi yapamıyorum.ya çalışcam ya evi temizlicem....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?