Eğer borcunuz var ve siz çalışmak zorunda iseniz eşinizin tolerans göstermesinden önce sizin düşünmeniz gerek sanırım ben işten ayrılırsam geçinebilirmiyiz diye.çok yoruldum iş ev.yeni evliyim ve çalışmak istemiyorum ama eşim bu konuda hiç tölerans göstermiyor.var mı bu durumda olanlar...
ben de işten istediğim verimi alamadığım için bıraktım.kalifiye bir eleman olmama rağmen iş de bulamadım.ne kadar zor bir durum tüm yükün kocamın üstünde olması ve beni ne kadar işe yaramaz ve gereksiz hissettiriyor anlatamam.
Bahane çok iyiymiş yalnız.
yardım etmiyorsa en azından ayda 1 kadın almalısın canımc.tesi ben çalışıyorum o evde olduğu için sadece hafta sonları çamaşırları makineye atar.2 hafta da birde süpürge tutar.bazen yerleri siler.bu hafta hiç ellemedi mesala pazar günü evi temizlerken isyan ede ede temizledim.ve düşündüm ben bu işi yapamıyorum.ya çalışcam ya evi temizlicem....
c.tesi ben çalışıyorum o evde olduğu için sadece hafta sonları çamaşırları makineye atar.2 hafta da birde süpürge tutar.bazen yerleri siler.bu hafta hiç ellemedi mesala pazar günü evi temizlerken isyan ede ede temizledim.ve düşündüm ben bu işi yapamıyorum.ya çalışcam ya evi temizlicem....
kocanız çok büyük bir şirkette ceo değilse iş bırakmak akıl karı değilçok yoruldum iş ev.yeni evliyim ve çalışmak istemiyorum ama eşim bu konuda hiç tölerans göstermiyor.var mı bu durumda olanlar...
17 yaşımdan beri çalışıyorum ve çok şükür kendime yetiyordum.Okullarımı (2 üniversite dahil) kendi paramla bitirdim ve tek başıma yaşadım.Aileden kopuktum ayrı şehirde.O zamanlarımı tek başına dimdik hallettim.Şimdi koca var daha iyi olur derken tam sarpa sardı.Kira için bile evde soğukluk oluyor.Yüzünde sanki bana mı güvendin de işi bıraktın ifadesini görüyorum ya da kuruntu yapıyorum.Ekmek al bile diyemiyorum çoğu zaman çünkü bir keresinde evde yapacak ve yiyecek bir şey yok dediğimde cevaben ne yapabilirim geldi.Amacım dışarda ye de gel demekti Allah şahit.Yaşadığım ezikliği Rabbim biliyor.Allahım hepimizin yardımcısı olsun.İşi bırakan onuru da bırakır eğer maddi imkanları çook iyi değilse.Estagfrullah ne gereksizligi.. bir kere calisma hayatina adim atmis kadin zor vazgeciyormus
c.tesi ben çalışıyorum o evde olduğu için sadece hafta sonları çamaşırları makineye atar.2 hafta da birde süpürge tutar.bazen yerleri siler.bu hafta hiç ellemedi mesala pazar günü evi temizlerken isyan ede ede temizledim.ve düşündüm ben bu işi yapamıyorum.ya çalışcam ya evi temizlicem....
oooo gene iyi yapıyormuş :) 20 aylık evliyim bir kere ramazan ayında orucum diye evi süpürdü :) başkacada bişey görmedim :)
Ya yardım ediyorda işte bence yeterli değil.çalışıyorsam herşey beraber yapmalıyız.
ogretmen olacaktin ozaman :) olacaktim, olacaktin, olacaktilar. bir kadin icin en guzel is, en azindan tatili var, hem calisiyorsun ama donem donem ev hanimi gibi oluyorsun, miss.. Bazen bende cok bunaliyorum, sabah kalkmasi cok zor geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?