günlerinizin dolmasına nekadar var..hepimiz yaş beklicez o kesinde..ozamana kadar sıksan dişini...birde çalışmaya alışık biriysen evde durmak 1-2 ay güzel geliyor sonrası vahim...
ben temızlık yaparken esım yatıyorsa
cok sınırlı oluyorum
mesela dun boyleydı
17 yaşımdan beri çalışıyorum ve çok şükür kendime yetiyordum.Okullarımı (2 üniversite dahil) kendi paramla bitirdim ve tek başıma yaşadım.Aileden kopuktum ayrı şehirde.O zamanlarımı tek başına dimdik hallettim.Şimdi koca var daha iyi olur derken tam sarpa sardı.Kira için bile evde soğukluk oluyor.Yüzünde sanki bana mı güvendin de işi bıraktın ifadesini görüyorum ya da kuruntu yapıyorum.Ekmek al bile diyemiyorum çoğu zaman çünkü bir keresinde evde yapacak ve yiyecek bir şey yok dediğimde cevaben ne yapabilirim geldi.Amacım dışarda ye de gel demekti Allah şahit.Yaşadığım ezikliği Rabbim biliyor.Allahım hepimizin yardımcısı olsun.İşi bırakan onuru da bırakır eğer maddi imkanları çook iyi değilse.
17 yaşımdan beri çalışıyorum ve çok şükür kendime yetiyordum.Okullarımı (2 üniversite dahil) kendi paramla bitirdim ve tek başıma yaşadım.Aileden kopuktum ayrı şehirde.O zamanlarımı tek başına dimdik hallettim.Şimdi koca var daha iyi olur derken tam sarpa sardı.Kira için bile evde soğukluk oluyor.Yüzünde sanki bana mı güvendin de işi bıraktın ifadesini görüyorum ya da kuruntu yapıyorum.Ekmek al bile diyemiyorum çoğu zaman çünkü bir keresinde evde yapacak ve yiyecek bir şey yok dediğimde cevaben ne yapabilirim geldi.Amacım dışarda ye de gel demekti Allah şahit.Yaşadığım ezikliği Rabbim biliyor.Allahım hepimizin yardımcısı olsun.İşi bırakan onuru da bırakır eğer maddi imkanları çook iyi değilse.
evet nihayetinde anladım ki ruh öküzümle evliyimneee !! ne ıgrenc bır adamla evlısın ya..bu nasıl bır öküz....
evet nihayetinde anladım ki ruh öküzümle evliyim
Evet tatlım yapıyor(d)um.Ta ki bu eve bir adam lazım,adamsan öyle davran değilsen ben adamlığa adayım diyene kadar.3 gün bozum bozum oldu 4. gün benim güzel canım karım diye sevmeye başladı.Ama evliliğin ilk yılı en kötü zamanı.Aştık sayılır ama her defasında dişlerimi göstermek zorundayım.sen bu adama ütü falan yapıp donlarını da yıkıyosun tabı..ondan boyle kendını nımetten sanıyor..yemın ederım yedıgım yemegın lafını yapan adam b.ktan koksa hıc bı ısını yapmam..ayıp ya..ayy cok sınır öldum k bakma
Evet tatlım yapıyor(d)um.Ta ki bu eve bir adam lazım,adamsan öyle davran değilsen ben adamlığa adayım diyene kadar.3 gün bozum bozum oldu 4. gün benim güzel canım karım diye sevmeye başladı.Ama evliliğin ilk yılı en kötü zamanı.Aştık sayılır ama her defasında dişlerimi göstermek zorundayım.
Bence ev işlerini bu kadar büyütmeyin. Olduğu kadar olsun. Kendinizi çok yıpratmayın.
Mükemmel olmak zorunda değilsiniz ki. Kendinize de acıyın :)
çok yoruldum iş ev.yeni evliyim ve çalışmak istemiyorum ama eşim bu konuda hiç tölerans göstermiyor.var mı bu durumda olanlar...
çok doğru kardeşim de ev hanımıydı 19 yıl sonra boşandı ve 40 yaşından sonra çalışmaya başladı üç çocuklaEger isi bırakıp,ilerde boşanırsan çok yahmet çekersin.
Ne kadar tuhaf bi dusunce... Esinizin kazanip size bakmasi cok mu bormal bu devirde. Yani o bi gun cikip "ben cok yoruldum calismayacagim artik, sen de bana tolerans goster isten cikicam" dese sonra da tolerans gostermiyosunuz ve calismaya devam ediyor diye gidip arkadaslarina sikayet etse ne kadar sacma olur degil mi?!
(Tabi ev islerini esit paylastiginizi varsayiyorum bunlari yazarken)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?