işi bırakıp azıcık ev hanımlığı yapmak istiyorum...

ben temızlık yaparken esım yatıyorsa
cok sınırlı oluyorum
mesela dun boyleydı

Haftada 2/3 gun calissaniz nasil olur peki? Eger ugras olmazsa insan bir sure sonra sikiliyor evde. Coluk cocuk olsa gene zaman geciyor ama obur turlu dakikalari sayiyorsunuz. Ben bir ara evde kaldim. Ilk haftalar cok guzel sonra sikilmaya basladim. Sikintidan yemek felan yiyordum. Eger tekseniz Az da olsa calismak en guzeli...

günlerinizin dolmasına nekadar var..hepimiz yaş beklicez o kesinde..ozamana kadar sıksan dişini...birde çalışmaya alışık biriysen evde durmak 1-2 ay güzel geliyor sonrası vahim...

daha sigortalı olarak 5 yıldır çalışıyorum.yani çok var aslında benim isteğim 1-2 ay çıkıp dinlenmek.tadını çıkarıp sıkılınca da tekrar başlamak ama ona da müsade yok ..

35 yaşından sonra hiç bir patron kadın eleman işe almıyor gençler ve mezunlar varken zaman kadınlar için çok önemli ,önemsiz gibi ama yaşlandıkça insan daha da önemini idrak ediyor

Kesinlikle cok zor bence de kadinin ekonomik ozgurlugunu almasi her anlamda ezilmesinin onune gecef

Bence ev işlerini bu kadar büyütmeyin. Olduğu kadar olsun. Kendinizi çok yıpratmayın.
Mükemmel olmak zorunda değilsiniz ki. Kendinize de acıyın :)

neee !! ne ıgrenc bır adamla evlısın ya..bu nasıl bır öküz....

evet nihayetinde anladım ki ruh öküzümle evliyim

sen bu adama ütü falan yapıp donlarını da yıkıyosun tabı..ondan boyle kendını nımetten sanıyor..yemın ederım yedıgım yemegın lafını yapan adam b.ktan koksa hıc bı ısını yapmam..ayıp ya..ayy cok sınır öldum k bakma

Evet tatlım yapıyor(d)um.Ta ki bu eve bir adam lazım,adamsan öyle davran değilsen ben adamlığa adayım diyene kadar.3 gün bozum bozum oldu 4. gün benim güzel canım karım diye sevmeye başladı.Ama evliliğin ilk yılı en kötü zamanı.Aştık sayılır ama her defasında dişlerimi göstermek zorundayım.

super otesı.dişlerini her zman goster.bak ben evde gorsen aşk kuşuyum ama boyle kabullenılmeyecek sey de asla susmuyorum...içimden bir semra kaynana cıkıyor kı evlerden ırak...haksız yere kırıldın mı tavız gostermıceksın.ben bu forumda bunu gordum tecrubelı kadınlardan..

cunku sustukca susman gereken bı ton sey yasıyorsun..

En hanım,lığın en büyük derdi yemek yapmak buda tamamen paraya dayanıyor evde oturan parasız ise bunun sıkıntısı daha büyük oluyor o kadar zaman içinde para harcamak istiyor çalışanın zaten vakti yok
Bence ev işlerini bu kadar büyütmeyin. Olduğu kadar olsun. Kendinizi çok yıpratmayın.
Mükemmel olmak zorunda değilsiniz ki. Kendinize de acıyın :)

çok yoruldum iş ev.yeni evliyim ve çalışmak istemiyorum ama eşim bu konuda hiç tölerans göstermiyor.var mı bu durumda olanlar...

Ne kadar tuhaf bi dusunce... Esinizin kazanip size bakmasi cok mu bormal bu devirde. Yani o bi gun cikip "ben cok yoruldum calismayacagim artik, sen de bana tolerans goster isten cikicam" dese sonra da tolerans gostermiyosunuz ve calismaya devam ediyor diye gidip arkadaslarina sikayet etse ne kadar sacma olur degil mi?!

(Tabi ev islerini esit paylastiginizi varsayiyorum bunlari yazarken)

part time is bul..
hem evin yükü tek basina üstünde hem calis para kazan ohh daha neler
sonra adam seni zorlasin isden cikmiyacaksin diye
varmi böyle dünya
cok kolaysa kocalar yapsin bunu
hem evi isi hem is hayati tek basina
bir hafta bile dayanamazlar ..
rol degiselim seninle bir ay de bak bakalim nasil anliyacak kiymetini
ev pasaklik götürür is cikisi yemek yapsa sinirlenir kesin vs..

Aaa halbuki ben sabahın köründe kahvaltı bile etmeden evden çıkmaya bayılıyorum.
Hele daha gün aydınlanmamış olup ıssız sokaklardan geçiyoruum ya yetişebilmek için, harika!
Okulda onun bunun stresini çekip eve sabrım kalmaması ise muhteşem.

Şu ülkede çalışan insanların %90'ı para için çalışıyordur. Kalan az bir kesim kariyer için, sevdiği için falan çalışıyordur herhalde.

Art evde keyif yapmak için çalışmamak bana fazla lüks ve tembellik gibi geliyor.

ev hanımlığı dediğiniz boşuna uğraş yap yap boşa yapılır kıymet bilinmez ama yok çocuğum olsun ona bakayım onunla ilgileneyim derseniz o zaman hak veririm ama bekarken evde oturmak can sııntısından başka bişey değil

bende senın gıbıydım yenı evlıydım falan evın tadını cıkarayım az eşimle ılgıleneyım hemde yaşımın genc olmasına rağmen yıllardır hem çalışıp hem okuyorum şimdi hem cocuk olcak hem evlılık hemde ıkıncı öğretımden egıtımıme devam etmeyı dusunuyorum. işten ayrıldım evdeydım sonra bunalıma gırdım bıldıgın ıs aradım kendı meslegımde bulamadım ıyıce bunaldım sonra gırdım bı işe istedıgım gıbı bı ıs hamıle oldugumu ogrendım sımdı dogum ıznıne yenı ayrıldım ıznım bıtınce yıne başlıycam anladım kı calısmak gıbısı yok

ev isini gercekten paylasan olduguna inanmiyorum
getir götür islerine yardimci olur erkekler en fazla veya süpürge vs
kadina 70% erkege 30% is duser yine
yari yariya ev islerinin paylasimi yoktur

kadinlara herzaman fazla is düser...
bu yuzden cok yipranan hemcinslerimiz var
veya cogu bu olaganustu tempoya alistirmis ki kendini sonradan tukendigini anliyor anca

bir erkek olsa hayatta dayanamaz bunlara
o yüzden kadinlarimizi taslamayalim

erkege düsen zaten evi maddi olarak gecindirmek
aksini idda edenler kendini avutuyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…