- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
Evet,o sıraladiklariniz yok ama hep risksiz işleri veriyorlar,bu kız salak misali ,ve yapamadığım yüzde 20 iş vardır ,müdür bile yapamıyodur ama bi arkadaş yapıyor, öğretmiyor ,ben de atılgan olup öğrenemedim,az kişiyiz.zaman alıcı ve basit işleri veriyorlar, akşam genelde mesai yapıyorum, yapayım,ücret yok,hiç onemli değil ama kendimi kötü hissediyorum.yavasim da zaten.normalde de kendine güvensiz,saf biriyim ki,bı de üstüne iş yerinde ki yetersizliğim eklenince, olmuyor,ben istiyorum ki kendime güveneyim, ağırbaşlı,çekip çeviren biri olayım,memnun olsunlar benden.arka sıralara gizlenmiş, ötlek gibi olmayayım.Konu sahibesi ben konuyu anlayamadım. Şikayet ettiğiniz şey nedir?
- Mobbing var mı burda, yok
- Yapamayacağınız iş var mı, yok
- Aksine çalışma şeklinizin farkında amiriniz ona göre işyükü veriyor
Yani şartlarınız gayet iyi. Bu işi niye bırakıyorsunuz , işin ne günahı var?
Kendimi beğenmiyorum demişsiniz, bunun sizinle alakası var bu işle veya memurlukla hiçbir alakası yok ki?? kendinizi beğenmiyorsanız değiştirin, eğitime katılın, sertifika programına katılın daha cevval olun olmadı bir terapiste görünün. Bana sorarsanız kendinizi olduğunuz gibi kabullenin herkes cevval olacak diye bir şey yok ki.