• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşi bırakmayı düşünüyorum

Baktırdım değerlerime ayrıntılı , hepsi iyiymis . İzin olayını da düşünüyorum, yani ev de zor ,işte şuan, bilmiyorum, için ferahlasa biraz, sağlıklı düşünemiyorum, çok zor ,
Bakın sizin yerime kendimi koyup yazıyorum ben ozeldeki çok rahat olmayan işimi bile arıyorum iş yerindeki arkadaşlarınızı mudurlerinizi duymayin zaten muhtemelen siz kendinizi kuruyorsunuz ayrıca her anne en az ilk iki yıl bebesi ile vakit geçirmek ister bu en doğal hakkı eşiniz idare edebilir bence siz yokken bebeğe kim bakıyor ki bakıcı ise gözünüz arkada kaliyordur bir büyük veya yakın bakiyorsa hem gözünüz arkada hemde duzeniniz bozuluyordur ama öngörülü olmak zorundasınız Allah korusun ileride eşinizle problem yaşarsaniz ekonomik özgürlük büyük bir nimet heleki memuriyet her şartta garanti olduğundan bir kadının garantisidir..

Hayattaki her başarısızlıktan yetersiz hissetigjniz her andan kotu hissettiginiz herşeyden böyle kaçacak misiniz ya da kacabileceginizi mi düşünüyorsunuz
Evlenince nolcak ? İlk sorunda pirrr mi ?
Çocuk doğduğunda çocuğu mu atacaksiniz olmuyor diye ?

Evet, Ama artısı da var, pratik_hizli diilim.en çok canımi sıkan da, mesela vatandaşa cevap veriyorum ya yüzyüze veya telefonla,hemen arkadaşım vatandaş gidince bana başlıyo,soyle yapman lazım,böyle yapman... İşte adamı başından savamiyosun,,, gülümseyerek diyor alaysı gibi .iyi de o kadar sinir oluyorum ki belli etsem kavga da edemem,yani kim olsa sinir olur, habire benim naaptigimi ettiğimi takipteler,iş bölümüne de onlar karar veriyor resmen
size şöyle yap dendiği an işim var sonra konuşalım diyin elinize telefonu alın , ya da dosya falan birşey alın kurcalayın. bununla başlayın. unutmayın dinlemek zorunda değilsiniz, işiniz var.
yanlış bile yapsanız evet ben yaptım , doğrusunu gösterin doğrusunu yapayım o zaman diyin.
bu ikisini yapabilir misiniz?

Yok tükenmişlik sendromu değil ,ya ben kendime özgüvenim olsun istiyorum,stres oluyor hep bunlar ben de, asalak gibi görülüyorum.tayinimiz çıkacak yakın zamanda,bu insanlara degisemem,yeni bı sayfa açabilir miyim acaba
alıntılayamadım diğer cevapları. genel olarak sizin iş falan değil özgüven sorununuz en önemli konu.
hiç psikolojik destek aldınız mı ?

Sorunu ennn başından biliyorum, yıllar öncesinden.cozumu de biliyorum ama giden yolu bilmiyorum.bi dakika okuyup yazicam tekrar
hayır biliyorsunuz , ama beyniniz şu an bulunduğu durumu değiştirmeyi kabul etmiyor, yoksa gayet farkındasınız . sorun ne , çözüm ne biliyorsunuz. sadece korkuyorsunuz.

Selam kızlar, ise girdiğimden beri işi birakmayi düşünüyorum, (özel de çalışayım değil ,komple )on yıl oldu kamuda,hep şükrediyorum işim olduğuna ama çok stresli bı insanim, elimdeki işi de pratik yapamıyorum, belli etmemeye çalışsam da çok yavasim, arkadaslarimla da rahat iletişim kuramıyorum, bazen kendimi kaybedecek gibi strese giriyorum, panik atak olucam diye korkuyorum.bir günümün rahat geçtiğini hatırlamam,durum bu derece yani :KK43: hiç bir derdim tasam yok ama iş stresi işte sebepsiz, istiyorum ki çok pratik olayım, kimseye muhtaç olmadan kendim yapayım.cok mücadele ettim sagligim önemli (ilaç ve tedavi ile iyi olabilirim ama yine becerim olmayacak) :KK43: yoksa ister miydim bunca yıllık emeğim gitsin .yol yakınken istifa mı etsem :KK43: çok üzgünüm.
canım bnde memurum ve de engelliyim cok yoğun ve riskli kurumda çalışıyorum ve seni çok iyi anlıyorum is hayatında şunu anladım kimseyi memnun edemezsin mesaiyede kalsan tüm işleri sende yapsan en ufak hatanda hepsi unutulur sana tavsiyem sana verilen isi iyi öğrenip yapabildiğin kadarini yap çık isten modunu düşüren insanlara da ne derlerse desinler cvp verme takmamaya çalış zor oluyor kendimden biliyorum pskolojik destek al bnm gibi tavsiye ederim rahatlarsın hangi kurumda çalışıyorsun merak ettim istersen ozelden yazabilirsin

Var evet ama belli de edilmez bu tip yerlerde. İnsanlar ne hatalar yapıp duzeltiyor, diliyle falan,ama ben yapsam kabak gibi ortada olur,işi kıvırıyorlar benden kötüler
Sizin işiniz neki böyle 10 senedir zorlanıyorsunuz bu kadar zor olan ne olabilir evrak işinde sürekli aynı işi yapmıyor musunuz?

hayır biliyorsunuz , ama beyniniz şu an bulunduğu durumu değiştirmeyi kabul etmiyor, yoksa gayet farkındasınız . sorun ne , çözüm ne biliyorsunuz. sadece korkuyorsunuz.
Siz piskologsaniz şaşırmam, 🙂 evet korkuyorum, kolay mı ama yıllarım bu şekil geçti, beynim cidden kabul etmiyor

Yok tükenmişlik sendromu değil ,ya ben kendime özgüvenim olsun istiyorum,stres oluyor hep bunlar ben de, asalak gibi görülüyorum.tayinimiz çıkacak yakın zamanda,bu insanlara degisemem,yeni bı sayfa açabilir miyim acaba
Yenilik her daim iyidir yine de kötü hissederseniz bir uzman yardımı alın mutlaka.

Bakın sizin yerime kendimi koyup yazıyorum ben ozeldeki çok rahat olmayan işimi bile arıyorum iş yerindeki arkadaşlarınızı mudurlerinizi duymayin zaten muhtemelen siz kendinizi kuruyorsunuz ayrıca her anne en az ilk iki yıl bebesi ile vakit geçirmek ister bu en doğal hakkı eşiniz idare edebilir bence siz yokken bebeğe kim bakıyor ki bakıcı ise gözünüz arkada kaliyordur bir büyük veya yakın bakiyorsa hem gözünüz arkada hemde duzeniniz bozuluyordur ama öngörülü olmak zorundasınız Allah korusun ileride eşinizle problem yaşarsaniz ekonomik özgürlük büyük bir nimet heleki memuriyet her şartta garanti olduğundan bir kadının garantisidir..
Teşekkür ederim, inşaallah.annem bakıyor sağolsun.cidden ben kuruyorum,ne zor yaa.guzel yasantimi yok yere....

Siz piskologsaniz şaşırmam, 🙂 evet korkuyorum, kolay mı ama yıllarım bu şekil geçti, beynim cidden kabul etmiyor
yok canım bende aynılarını yaşadım , bu yüzden soruyorum.
beynin kötü bir hayat bile olsa bulunduğu duruma alışması öyle kötü birşey ki , ilk kişisel kitabımı okurken ellerim titremişti , ağlayarak okumuştum. ben bunu kendime nasıl yaptım , buna nasıl izin verdim diye .
bakın neyi neden ve nasıl yaptığınızı , yapmadığınızı anlayınca dünyanız değişecek ve yeni dünyanızı ve kendinizi daha çok seveceksiniz.
sadece işim yoluna girsin yeter demeyin, aile ve eş durumlarındaki konumlarınız, hayattaki rose36 nın bulunduğu yer bile değişecek.
muhtemelen bir psikolog psikiyatrist telefonu bulmak çok zor geliyordur, telefonu çevirince bile ben ne diyecem diye korkup aramaktan vazgeçeceksiniz. bunlar çok normal. ilk adım her zaman en zorudur.
lütfen araştırın doktorsitesi falan , bulun bir tane . ve destek almaya başlayın. etrafınıza söylemenize gerek yok. kuaföre diye çıkın , bıyık aldırcam ağda yaptırcam işim var diye çıkın .

size şöyle yap dendiği an işim var sonra konuşalım diyin elinize telefonu alın , ya da dosya falan birşey alın kurcalayın. bununla başlayın. unutmayın dinlemek zorunda değilsiniz, işiniz var.
yanlış bile yapsanız evet ben yaptım , doğrusunu gösterin doğrusunu yapayım o zaman diyin.
bu ikisini yapabilir misiniz?
Yapabilirim cidden,iyi fikir, Allah razı olsun.iyi başlangıç olur

alıntılayamadım diğer cevapları. genel olarak sizin iş falan değil özgüven sorununuz en önemli konu.
hiç psikolojik destek aldınız mı ?
Birkaç aydır en yakın arkadaşımla da paylaştım,hatta kendi kendime içimden tekrarladım,iki genel sorun, özgüvensiz lik ve takıntı , bı iki kere aldım gibi ama sayılmaz, alelacele gittim,düşük doz ilaç yazıp yolladı klasik.simdilerde gidecek vakit de yok ve asla ilaç kullanımıcam emzirdigim için, bebeğe geçmez deseler de olmaz, içime sinmiyor, dediğim gibi. dayanırım.bu sorunlarimla evde durmak var bı de işyerinde durmak.orada ise yaramaz gibi niye görsünler beni

yazdigimi gör diye beğeniyorum😍😃
S sebbo bı sürü mesajı beğeniyor 😍
canım bnde memurum ve de engelliyim cok yoğun ve riskli kurumda çalışıyorum ve seni çok iyi anlıyorum is hayatında şunu anladım kimseyi memnun edemezsin mesaiyede kalsan tüm işleri sende yapsan en ufak hatanda hepsi unutulur sana tavsiyem sana verilen isi iyi öğrenip yapabildiğin kadarini yap çık isten modunu düşüren insanlara da ne derlerse desinler cvp verme takmamaya çalış zor oluyor kendimden biliyorum pskolojik destek al bnm gibi tavsiye ederim rahatlarsın hangi kurumda çalışıyorsun merak ettim istersen ozelden yazabilirsin

Back
X