- Konu Sahibi yildizliatlas
-
Anadolu yakasında iş arayan tanıdığım var bilgi alabilir miyizNerede oturuyor anadolu yakasındaysa alabilirim ...
Umarim yazdiklarim reklama girmez ve ceza almam ama yardimim dokunucaksa cezada alsam bişey olmazErkek arkadaşım bugün işinden ayrıldı. 14 saatti ve yol yemek kendisine aitti. 1 dk oturduğu vakit yoktu hep git gel.. Maaşı da 1650ydi. Çok yorulduğu için ve iş ortamı pek iyi olmadığı için bugün istifa etti. Şimdi nereden ve nasıl iş bulacak bilmiyoruz. 1 ay sonra isteme ve söz olacaktı, maaşının 1300 lirasını hep kenara atarak altın yaptı ama.. ama bütçemiz hala bazı şeyler için denkleşmiyor. Ailelerden yardım almıyoruz, her şeyi ikimiz halletmeye çalışıyoruz. Kendisi lise mezunu. Fabrikalara mı başvursa? Sizce şuan nerelere başvurmalı ve hangi iş düşünmeliyiz? En kısa sürede iş bulması gerekiyor. Maalesef üniversite mezunu olmadığı için bir mesleği yok. Çok üzgünüm.. Fikirlerinize, tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. Çok teşekkür ederim yazanlara..
Birson izci arkadaşın yazdığına bakın bir de kendinizin. Aradaki bin fark.. Ne kadar önyargılı ve anlayışsız bir insansınız. Benim kendisini sıktığım veya darladığım bir durum asla söz konusu değil. Kendisi bu duruma çok üzüldüğü için fikir almak istedim, isterse nişanım 1 yıl ertelensin. Mühim olan hayırlısı olsun, yeter ki en doğru vakitte olsun. Ki biz uzun yıllardır birlikteyiz, yaşı küçük insanlarda değiliz. Ben hem çalışıyorum hem okuyorum. Elimden geldiği kadarıyla evimiz için kenara para koyuyorum aileme de yardımcı oluyorum. Ve üstelik ben bir tane bilezik, takı dahi istemedim. Allah şahit evlendiğimde kolumda bir tane bileziğim olmayacak. O biriken altınlar bozdurulup sadece ev eşyalarına verilecek. Önyargınız yok olur inşaallah bir gün..
son izci vallahi senin gibi insanlar olduğu için dönüyor bu dünya. Güzel temennilerin, tavsiyelerin ve anlayışın için çok çok çok teşekkür ederim sana
Arkadas kotu bir sey yazmamis ki. Kendince fikir vermis. Sizinle yasamadigi icin bilemez altininizi vsnizi nisaninizi. İlk mesajinizdaki “ne yapacagimizi bilmiyoruz” “bir an once is bulmasi lazim” demek yerine “ sevgilimin cabasini cok takdir ediyorum ama artik cok fazla yorulmadigi ve kafasinin daha rahat oldugu bir is buluncaya kadar is aramasini,asla acele etmemesini istiyorum siz ne dusunuyorsunuz?” Deseydiniz sizin tavrinizi ona gore yorumlardi arkadas. Ve ben de oyle yorumlardim tabii.
Edit imla
Ne demek, bir an ben de kendimle supheye dustum acaba ben mi yanlis anladim diye. Sonra senin yorumu gordum dogru anlamisim dedim. Gonul ister ki herkes kendine uygun isler bulsun,gecim derdi cekmesin. Tanimadigimiz insana ne art niyetimiz olacak? Manasiz alinganlikDeğil mi? Teşekkürlerdarkmore
Anadolu yakasında iş arayan tanıdığım var bilgi alabilir miyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?