işi bıraktım ya sonra?? (Yardımmm:( )

braindamage

Bayan Beyin
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
6.232
15.039
498
Merhaba bayanlar,

Tekrar sizlere bir iş konusunda danışmaya geldim.
Geçen hafta yoğun, gergin ve stresli geçen işimden bir anlık kararla artık dayanamıyorum dedim ve ayrıldım. Çünkü ruh sağlığım bozuluyordu hissettim ve en iyi kararı verdim diye düşünüyorum.
Fakat haliyle şuan da iş arama telaşına koyuldum.
Ilk işyerimden kötü ayrılmadım, hala konuşurum ordaki arkadaşlarımla. Hatta iki tane patronumuz vardı biri bayan biri erkek. Erkek olan iki üç kez gitme braindamage sorunlarını çözerim ben hic merak etme dedi. Ama keşke dinleseymişim.
Neyse 4 ay geçti aradan ve ben o ortamı gerçekten başka hicbir yerde bulamayacağımı anladım. Orda çalışan dostlarım da aynı şekilde braindamage gel konuşuruz buraya geri dön dediler. Ama ben tereddütteyim. Patronumuz evet beni çok severdi ve o zamanlar gitme dedi ama şuan çıkıp ben işten ayrıldım ve belki de burdan ayrılarak hata yaptım diyip konuşmalı mıyım yoksa hiç düşünmemeli miyim eski işyerine dönmeyi bilemedim.
Iş hayatında çok uzun bir tecrübem olmadığı için normalse eger bana anormal geliyor olabilir bilmiyorum danışmak istedim.

Ayrıca eski işyerimde hala diplomam kullanıyor, yanı bağım tam olarak kopmamıştı. Bunu da söyleyeyim ek olarak. Yani çıkışımı almadım iki yerden sigortam ödeniyordu..

Merhaba bayanlar,

Geçen hafta yoğun, gergin ve stresli geçen işimden bir anlık kararla artık dayanamıyorum dedim ve ayrıldım. Çünkü ruh sağlığım bozuluyordu hissettim ve en iyi kararı verdim diye düşünüyorum.
Ilk işyerimden kötü ayrılmadım, hala konuşurum ordaki arkadaşlarımla. Hatta iki tane patronumuz vardı biri bayan biri erkek. Erkek olan iki üç kez gitme braindamage sorunlarını çözerim ben hic merak etme dedi. Ama keşke dinleseymişim.
Neyse 4 ay geçti aradan ve ben o ortamı gerçekten başka hicbir yerde bulamayacağımı anladım. Orda çalışan dostlarım da aynı şekilde braindamage gel konuşuruz buraya geri dön dediler. Ama ben tereddütteyim. Patronumuz evet beni çok severdi ve o zamanlar gitme dedi ama şuan çıkıp ben işten ayrıldım ve belki de burdan ayrılarak hata yaptım diyip konuşmalı mıyım yoksa hiç düşünmemeli miyim eski işyerine dönmeyi bilemedim.
Iş hayatında çok uzun bir tecrübem olmadığı için normalse eger bana anormal geliyor olabilir bilmiyorum danışmak istedim.

Ayrıca eski işyerimde hala diplomam kullanıyor, yanı bağım tam olarak kopmamıştı. Bunu da söyleyeyim ek olarak. Yani çıkışımı almadım iki yerden sigortam ödeniyordu..
Selam tatlım çok şükür ordan kurtulmuşsun annemin bi prensibi var bi işyerinde ya para yada hızur tatmin etmeli der birinden biri mutlaka ilk tercihin olur huzur senin ilk önceliğinmişki işi bıraktın ve nerde olduğunuda aslında biliyorsun kendine güven gurur yapma ait olduğun yere geri dön daha mutlu olduğunu hissediceksim öpüyorum seni şekerim mucıks beby

Eski iş yerinden neden ayrılmıştınız peki?
Selam tatlım çok şükür ordan kurtulmuşsun annemin bi prensibi var bi işyerinde ya para yada hızur tatmin etmeli der birinden biri mutlaka ilk tercihin olur huzur senin ilk önceliğinmişki işi bıraktın ve nerde olduğunuda aslında biliyorsun kendine güven gurur yapma ait olduğun yere geri dön daha mutlu olduğunu hissediceksim öpüyorum seni şekerim mucıks beby

Burayı özlüyorum de:) konuş bence ne kaybedersin ki.

Dön, orayı özlediysen ve mutluysan aktif calısıcam de dön.

Aslında sebebi daha çok şey öğrenmek istememdi. Yani projeler daha geniş ve kapsamlıydı direk de söyledim burda memnunum ama risk alip gidiyorum. Burdaki ortamı bulamayacağım eminim, hatta pişman bile olabilirim ama denemek istiyorum demiştim. Tabi bunu bayan patrona söyledim. O da sen azimlisin çalışkansın ve başarırsın dedi.
Ancak erkek olan patron benim işyerindeki sıkıntılarım hakkında konuşmak istedi ayrılırken, ona biraz yöneticim ile ilgili şeyler söylemiştim ama beni rahatsız etmiyor belki benden sonra diğerleri için problem yaratabilir demiştim. Orda biraz karışıklık oldu ama sonra çözüldü hatta birkaç kez ziyaretlerine gittim.
Cekiniyorum konuşmaya, ben o zamanlar onların en iyi mühendislerinden biriydim beni işe geri alırlarsa pişman olmayacaklarından emindirler her zaman.
Ama iş hayatında böyle durumlar iyi karşılanıyor mu bilemedim..

Aslında sebebi daha çok şey öğrenmek istememdi. Yani projeler daha geniş ve kapsamlıydı direk de söyledim burda memnunum ama risk alip gidiyorum. Burdaki ortamı bulamayacağım eminim, hatta pişman bile olabilirim ama denemek istiyorum demiştim. Tabi bunu bayan patrona söyledim. O da sen azimlisin çalışkansın ve başarırsın dedi.
Ancak erkek olan patron benim işyerindeki sıkıntılarım hakkında konuşmak istedi ayrılırken, ona biraz yöneticim ile ilgili şeyler söylemiştim ama beni rahatsız etmiyor belki benden sonra diğerleri için problem yaratabilir demiştim. Orda biraz karışıklık oldu ama sonra çözüldü hatta birkaç kez ziyaretlerine gittim.
Cekiniyorum konuşmaya, ben o zamanlar onların en iyi mühendislerinden biriydim beni işe geri alırlarsa pişman olmayacaklarından emindirler her zaman.
Açıkçası bende bilemedim ben okumadım öyle kurumsal yada özel şirketlerde iş nasıl yürür bilmiyorum ama arz talep diyorum:-/

Ablacım çok teşekkür ederim, kurtuldum sukurler olsun. Şimdi de is arama telaşına düştüm bakalım hayırlısı olsun hakkımda:(

Ben patronların yerinde olsam sizi geri almazdım.Ama patronlarınız benim gibi kindar değilse bi konuşun ne kaybedersiniz sonuçta

Ablacım çok teşekkür ederim, kurtuldum sukurler olsun. Şimdi de is arama telaşına düştüm bakalım hayırlısı olsun hakkımda:KK43:
Olucak beybisi sıkılma dinlen biraz at kafandaki içindeki kasveti sonra bi o iş yerine çay içmeye git hem ziyaret hem ticaret anlarsın yaa ;)

Bence dön o halde ya sorun olmaz diye düşünüyorum.
Aynen sorun olmaz diye düşünüyorum bende, bakalım teşekkür ederim yorumlariniz içinn.

Denenmisi denemek çokta mantıklı gibi gelmiyor bana..
Bana da öyle gelmiyordu ama işyerinden çıkarken hicbir bağımı koparmayarak ve sorunsuz ayrıldığım için yapılabilir mi ihtimali daha agir basıyor sanki..

Huzurlu olduğun yere döneceksin.Çok güzel haber,dön gitsin.
Ben kendim iş bulmuşum gibi sevindim.
Darısı başıma.
Hayırlı olsun şimdiden.

Inşallah ama önemli olan onların tavrı hareketi. Ben konuşacağım ama onlar okey derse hayırlı olacak inşallah Allahın izniyle: (

Ben patronların yerinde olsam sizi geri almazdım.Ama patronlarınız benim gibi kindar değilse bi konuşun ne kaybedersiniz sonuçta
Yok kindar değiller. Ziyaretlerine de giderim arada, ama alıp almayacaklarını hiç bilmiyorum o yüzden yorum yapamiyorum..

Olucak beybisi sıkılma dinlen biraz at kafandaki içindeki kasveti sonra bi o iş yerine çay içmeye git hem ziyaret hem ticaret anlarsın yaa :KK66:

Ordaki ortaklardan biri ile projemiz vardı aslında. Bana hatta sitem etti gittin unuttun projeyi senle köşeyi dönecektik diye. Numaramı al ara mutlaka yapalım o işi falan dedi. Pazartesi arayacağım bir sohbet muhabbet belki hiç ben söylemeden kendisi teklif edecek bakalım :)

Ordaki ortaklardan biri ile projemiz vardı aslında. Bana hatta sitem etti gittin unuttun projeyi senle köşeyi dönecektik diye. Numaramı al ara mutlaka yapalım o işi falan dedi. Pazartesi arayacağım bir sohbet muhabbet belki hiç ben söylemeden kendisi teklif edecek bakalım :)
Öylede olur inan çağır yemeğe falan gidin çay çorba sohpet muhabbet derken gelecek beklenen teklif bak ablam didiydi dersin sonrada ablanı bi yemeğee götürersin:KK70:

Merhaba bayanlar,

Tekrar aynı sıkıntıları yaşarsan bırakmaya çekinirsin benden söylemesi. Misal benim başıma geldi bu durum tekrar işe aldılar dalat yine eski huzursuzluğum devam ettiği için bıraktım ve keşke hiç geri dönmeseymişim. Yine de karar sizin

Hala diplomasını kullanıp sigortasını ödediği bir işçiyi neden geri almak istemesin ki ?
Sen aktif çalışırken bırakıp gittin falan veya ihtiyacımız suan yok gibi düşünebilirler mi acaba diyorum. Çıkarken böyle düşünmüyorlardı ama araya zaman girince noldu bilemiyorum..

Orda görüştüğün kişilere işten ayrıldığını çıtlat. Büyük ihtimalle sana dönüş yaparlar O zaman kabul et

Back
X