isi geregi esi sehir disina cikanlar bi bakarmisiniz

queen_gl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
212
0
46
Sivas
slm kizlar esim isi geregi sehir disina cikacak 5gun yok toplantisi oldugu icin gidecekti ama ogrendimki sirketi resmen tatil gibi stres atsin lar die cariyorlarmis bunu duyunca kotu oldum 5gun boyunca resmen tatile gidio ve ister istemez aklima kotu seyler geliyor baxen yeter artik ne bicim is bu diyesim gelio bu 5gunu nasil atlatirim bisuru insanlar gelecek ve esimin yanindaki 2kisi eslerini aldatmis insanlsr korkuyorum acikcasi bu durumda oln arkadaslar bu donemi nasil atlatiyo resmen strese girdim

bencede kork...
yanında ki insanlar adam akıllı birileri olsa sıkıntı olmaz da, 2 arkadaşı eşlerni aldatmış diyosun...
ben olsam, böyle insanlarla göndermezdim...
görüşmesini bile istemezdim...

slm kizlar esim isi geregi sehir disina cikacak 5gun yok toplantisi oldugu icin gidecekti ama ogrendimki sirketi resmen tatil gibi stres atsin lar die cariyorlarmis bunu duyunca kotu oldum 5gun boyunca resmen tatile gidio ve ister istemez aklima kotu seyler geliyor baxen yeter artik ne bicim is bu diyesim gelio bu 5gunu nasil atlatirim bisuru insanlar gelecek ve esimin yanindaki 2kisi eslerini aldatmis insanlsr korkuyorum acikcasi bu durumda oln arkadaslar bu donemi nasil atlatiyo resmen strese girdim

ne güzel bi şirketmiş o, stres atsınlar diye çalışanlarını 5 günlük tatile yolluyor. :53:

tabiki toplantilari olacak ama geri kalani tatil olacak onlar icin zaten gorusmuyolar cnm onlar baska sehirde ama oraya gidince illa gorusecekler benim esim boyle seylerden nefret eder ama bn yine de korkuyorum

hee bide bitek o iki arkadasi olmucak yaninda dogru durust insanlarda olacak tabi ama bn yinede korkuyorum iste :(

Benim eşim de yaz mevsiminde çıkar ayda 3 er 5 er günlük seyahatlere,şehir şehir gezerler ama sonsuz güvenirim,laptop götürür yanına kaldığı otelde görüntülü konuşuruz,saat başı arar beni zaten uykuya düşkün,bi de yollarda geçiriyor uyuyup kalıyor sabahları bile zar zor uyandırırım telefonda kaç kez horlamıştır :)))
onun yanında da fırlama tipler bekarlar olur genelde ama ben korkmuyorum..

tatil gibiyse sende git cnm ne olacak.....benim eşim işi gereği yurt dışınada çıkar şehir dışınada...

keşke maddi imkanım olsada bende onunla şehir dışı seyhatlerine gitsem derim...

bir ayın 15 günü yok benim eşimin aklıma hiç böyle şeyler gelmedi.................gitme imkanın varsa git derim...yoksa eşine güveneceksin...

yanındakilere uyacaksa her koşulda , her durumda uyar cnm

eşin toplantısı biter bitmez dönsün ozaman tatile beraber çıkın,yada sen de git eşinle aklın kalacağına

malesef esler gelemiyo bi otelde kalacaklar ve otelden cikmasi yasak aktiviteler olacak ayrica toplanti yani ikisi birarada o yuzdengitmem imkansiz

Enteresan bir şirketi var eşinizin. Zorla tatil yapacak. Bu arada yanındaki arkadaşlarının aldatma konusunda sicilleri bozuksa asla güvenmezdim.

Bu durumda benim olmem lazim herhalde sehir disi degil okyanus otesi gidiyor adam ne kadar surecegi de belli degil 1 ay 3 ay 6 ay.yaninda da 250 erkek.hepsi birbirinden farkli huylara sahip :)) halinize sukredin :)

roller değişse? sizin arkadaşlarınız kocalarını aldatan kişiler olsa ve siz onlarla bir yere gidecek olsanız? eşinizi aldatma ihtimaliniz yüzde kaç???

aldatmaya meyilldir eşim diyorsanız, bunu her an her yerde yapabilir. işe gidiyorum diye çıkar ama o gün izin almıştır mesela. böyle hayat mı geçer? kendi kendinizi yok yere üzüntüye sokuyor olmayasınız? eşinizin sabıkası varsa bu konularda haklısınız ama sırf yanındakilerin geçmişinde bir şeyler var diye, neden eşinize kesiyorsunuz faturayı?

Eşiniz sizi davet etmediyse korkmalısınız. Bugün benim de eşim Antalya'ya gitmesi gerektiğini söyledi bir bakışımla tabi ki birlikte gidecez dedi. Onu biraz korkutun ama böyle alttan alttan.

davet edip etmemesiyle alaka yok cunku esler gidemiyo bundan eminim sirf tatil deil cunku toplantilarida olacak ve kalacaklari oteil sirf onlar icin kapatilacak

Back
X