Isi ve meslegi olmayan birini reddetmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hic isim olmaz.

"ama cok iyi biri, saygili ve edepli." Naz yapacak konumda degil ki. Bir erkek yatmaya alistiysa kolay kolay o toto bir daha is tutmaz. Akrabalarim var böyle. Anneleri yüzünden bir baltaya sap olamadilar. Yinede evlendiler. Simdi aile büyükler destek olmasa gecinemezler üstelik en az iki cocuk var.

Evet, umutsuz vaka boyleleri, celiskide olmak bile sacma aslinda

Evin reisi olmaya hazırsan olur.ömür boyu çalışmaz bu tipler.ya da 1,2 aylık girer çıkarlar.

Yani ben her zaman diyorum herkesin doktor avukat olmak zorunda değil ama taşı sıkıp suyunu çıkaracak bir eş olmalı insana beyefendinin çalışmaya niyeti yok çalışsa çalışmaya gücü yok yani böylesini de insanın Sabri olmaz herhalde

Üç ay sonra iş bulmaya başlayacağım nedir ya? Yoklukta bile gideri yok.
Hayır,iş de çokmuş gibi " 3 ay sonra bulmaya başlayacağım" demiş.
Yani o kadar emin,hatta kendisi zahmet etmesin ; millet iş teklif etmek için kapısını çalar zaten.
Havalara bak sen..

Hayır,iş de çokmuş gibi " 3 ay sonra bulmaya başlayacağım" demiş.
Yani o kadar emin,hatta kendisi zahmet etmesin ; millet iş teklif etmek için kapısını çalar zaten.
Havalara bak sen..
İTÜ mimarlık mezunu erkek kardeşimin sürekli iş arayıp anca altı ayda iş bulması şoku.

Ay nerde işsiz güçsüz ya da narsist herifler bulup üstüne birde çok iyi diyorsunuz bayılıp kalıcam artık

Tozpembe görmeyin ya artık biraz realist olun,gerçek dünya acımasız,bu da evde yatan asalak biri belli ki niye 3 ay sonra bakacak şimdi aramıyor?
Arayıp iş bulamayan bile iyi kötü harçlığını çıkaracak iş bulup çalışıyor yapmayın şunu kendinize sonra burda evlenince kocam çalışmıyor,kumar oynuyor eziyet edip elimdeki maaşımı alıyor bebeğim var boşanamıyorum konuları açılıyor.

Sert gelmiş olabilir ama kendinizi kandırıyorsunuz çalışmayan erkekten hayır falan gelmez, mükemmel iyi kalpli ponçik biri de olamaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…