Yok, illaki iliski ve evlilik mecburu birsey degil benim icinde
Hic isim olmaz.Kizlar, bana akil verin lütfen.
Ciddi iliski dusunen biriyle tanisdim, lakin bu kisi butun gün evde, gec yatiyor gec kalkiyor, isi yok meslegi yok. Isi varmis bi ara ama birakmis. Nasil geciniyor bende anlamiyorum.
Bende tam tersi okumus, isinde gucunde biriyim, hedeflerim var ve hirsli biriyim.
Normalde dusunmeden redederim, ama cok iyi biri, saygili ve edepli. Bu zamanda böyle birini bulmak acikcasi bana zor geliyor. Calismicakmisin diyorum 3 ay sonra is bulmaya baslicam diyor felan filan. Daha tanisma asamasindayiz oyuzden devam etsemmi bilemedim.
Haklisiniz, bende tercih etmiyorum zatenAllah Allah!
Çok şaşırıyorum bu konulara.
Geçen gün de vardı.
Çalışmayan adam evlenmek ister de bir kadın çalışmayan adamı neden tercih eder ki?
İyi bari.Haklisiniz, bende tercih etmiyorum zaten
Ben de iyi bir insanım. Rica etsem bana da sponsor olur musunuz
Evet, umutsuz vaka boyleleri, celiskide olmak bile sacma aslinda"ama cok iyi biri, saygili ve edepli." Naz yapacak konumda degil ki. Bir erkek yatmaya alistiysa kolay kolay o toto bir daha is tutmaz. Akrabalarim var böyle. Anneleri yüzünden bir baltaya sap olamadilar. Yinede evlendiler. Simdi aile büyükler destek olmasa gecinemezler üstelik en az iki cocuk var.
Evin reisi olmaya hazırsan olur.ömür boyu çalışmaz bu tipler.ya da 1,2 aylık girer çıkarlar.Kizlar, bana akil verin lütfen.
Ciddi iliski dusunen biriyle tanisdim, lakin bu kisi butun gün evde, gec yatiyor gec kalkiyor, isi yok meslegi yok. Isi varmis bi ara ama birakmis. Nasil geciniyor bende anlamiyorum.
Bende tam tersi okumus, isinde gucunde biriyim, hedeflerim var ve hirsli biriyim.
Normalde dusunmeden redederim, ama cok iyi biri, saygili ve edepli. Bu zamanda böyle birini bulmak acikcasi bana zor geliyor. Calismicakmisin diyorum 3 ay sonra is bulmaya baslicam diyor felan filan. Daha tanisma asamasindayiz oyuzden devam etsemmi bilemedim.
Yani ben her zaman diyorum herkesin doktor avukat olmak zorunda değil ama taşı sıkıp suyunu çıkaracak bir eş olmalı insana beyefendinin çalışmaya niyeti yok çalışsa çalışmaya gücü yok yani böylesini de insanın Sabri olmaz herhaldeKizlar, bana akil verin lütfen.
Yok hic oyle bir niyetim yok, ben cok aktif biriyim. evde yan gelip yatsa ben sinir olurum zatenEvin reisi olmaya hazırsan olur.ömür boyu çalışmaz bu tipler.ya da 1,2 aylık girer çıkarlar.
Hayır,iş de çokmuş gibi " 3 ay sonra bulmaya başlayacağım" demiş.Üç ay sonra iş bulmaya başlayacağım nedir ya? Yoklukta bile gideri yok.
Masa başı istiyordur bir de hahaHayır,iş de çokmuş gibi " 3 ay sonra bulmaya başlayacağım" demiş.
Yani o kadar emin,hatta kendisi zahmet etmesin ; millet iş teklif etmek için kapısını çalar zaten.
Havalara bak sen..
İTÜ mimarlık mezunu erkek kardeşimin sürekli iş arayıp anca altı ayda iş bulması şoku.Hayır,iş de çokmuş gibi " 3 ay sonra bulmaya başlayacağım" demiş.
Yani o kadar emin,hatta kendisi zahmet etmesin ; millet iş teklif etmek için kapısını çalar zaten.
Havalara bak sen..
Parası yok işi yok , parası işi olan bir kadın bulmuş. Herhalde böyle davranacak.ama cok iyi biri, saygili ve edepli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?