Kizlar, bana akil verin lütfen.
Ciddi iliski dusunen biriyle tanisdim, lakin bu kisi butun gün evde, gec yatiyor gec kalkiyor, isi yok meslegi yok. Isi varmis bi ara ama birakmis. Nasil geciniyor bende anlamiyorum.
Bende tam tersi okumus, isinde gucunde biriyim, hedeflerim var ve hirsli biriyim.
Normalde dusunmeden redederim, ama cok iyi biri, saygili ve edepli. Bu zamanda böyle birini bulmak acikcasi bana zor geliyor. Calismicakmisin diyorum 3 ay sonra is bulmaya baslicam diyor felan filan. Daha tanisma asamasindayiz oyuzden devam etsemmi bilemedim.
Bir cacık olmaz bu adamdan bütün gün evde yatıp düşünüp dursun filozof olur belki düşüne düşüne.Kizlar, bana akil verin lütfen.
Ciddi iliski dusunen biriyle tanisdim, lakin bu kisi butun gün evde, gec yatiyor gec kalkiyor, isi yok meslegi yok. Isi varmis bi ara ama birakmis. Nasil geciniyor bende anlamiyorum.
Bende tam tersi okumus, isinde gucunde biriyim, hedeflerim var ve hirsli biriyim.
Normalde dusunmeden redederim, ama cok iyi biri, saygili ve edepli. Bu zamanda böyle birini bulmak acikcasi bana zor geliyor. Calismicakmisin diyorum 3 ay sonra is bulmaya baslicam diyor felan filan. Daha tanisma asamasindayiz oyuzden devam etsemmi bilemedim.
Aynen, bu cok dogruCiddi olarak tabir edilecek düzeyde bir olgunluga erimiş ise ; en azından bir işi olması gerekmez mi bu teklifi size sunmadan ?
Madem çok ciddi bu bey,neden 3 ay yatıyor.
Bence gayet uyuşuk ve miskin bir tip
Cok guldum bunaBir cacık olmaz bu adamdan bütün gün evde yatıp düşünüp dursun filozof olur belki düşüne düşüne.
Bende anlamadim, gecici bir sure issiz olabilir insan ama kendisi bir senedir evdeNeyine güvenip partner arıyor ki kendisi?
Yok, illaki iliski ve evlilik mecburu birsey degil benim icindeTanışma aşamasında bir insanın ne olduğunu çözemezsiniz. Yani sırf ilk izlenimlerde iyi biri diye de böyle biriyle düşünmeniz de garip yani.
Başka erkek bulamam korkusundan bu kadar da şey yapmayın.
Tabi ciddi düşünür siz çalışın o yesinnnKizlar, bana akil verin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?