Isigim yok :(

Güzellik bakan gozdedir.Siz istediginiz kadar güzelim, alimliyim deyin sizi öyle gören biri olmadıktan sonra hepsi boş..

ay siz sakamisiniz......
Cok güldürdünüz beni.
Belki siz kendinkzi oldugunuzda cok güzel görüyorsunuzdur ve etrafinizdaki güzel insanlarida cirkin vasat diye görüyorsunuzdur bunu hic düsündünüzmü?
Birde insanin icide güzel olucak, bilmem anlat bildim mi.

bu sızın bır konuya yazdıgınız yorum
nıye tercıh edılmedıgınızı anlayabılecegınızı sanmıyorum ben
ıyı aksamlar
Ayyy ben bu yorumu görmemisim.
Inanmiyorum böyle bir zihniyete. Ne demek ya mümkünse annesi ölmüs olsun.
Ay konu sahibi zeka seviyeniz nedir acaba?
Keske zeka enjeksiyonlari olsaydi.

Kızı dövmeyi n hemen ,kız güzelim demiş bu bı ozguven,burnum havada demisbunu da kabul etmiş. Buda onun doğasında var.

İlle de bi sorun olması gerekmiyor aslında bazen sadece doğru insan çıkmıyor o kadar. Benim de çok güzel, kariyerli ve aklı başında arkadaşlarım var ama olmayınca olmuyor işte. Bunun bir matematiği yok. Ama şunu söylemeden geçemeyeceğim; narsistik bi kişilik örüntünüz var bence.

Her yeriniz estetiktimiş belki orijinal olmadığı için olabilir mi acaba,?? Estetik olmayla güzel olunmuyor maalesef sizde diyorsunuz bakan bidaha bakıyo ama işte sadece bakıyo,:)))

Erkeklerin uzun süreli birliktelikler için güzellik dışında da arayışları olur. Karakter, iç güzellik, ağırbaşlılık, mütevazilik gibi.
Belki bu görseliniz onlarda farklı şeyler çağrıştırıyor veya bu havalı duruşunuz bize bakmaz ya dedirtiyordur.
Biraz daha mütevazi ve insanlara daha samimi yaklaşırsanız belki yanar ışık.

Kendinizi fiziki ve kariyer odaklı tanımlamanızdır sorunuzun cevabı.
Bu kadar görselliğe düşkünseniz, çevreniz illa ki farkındadır.
Belki karakterinizde noksanlık vardır, mesela böbürlenme, aşağılama, öteleme gibi.
Olamaz mı?
O ışık dediğiniz şey de samimiyet ve güzel duygudur.
Siz başkasına yamuk burunlu ve vasat diye bakarken, ben bu tipsiz halimle gözümden ışık saçarak(!) insanları etkileyebilirim.
Çünkü canlı değerlidir benim için, fil adam olsa sevgi saygı görür benden.
Farkımız bu.

Sarışın mavi gözlü olmakla güzelliği hiç bağdaştıramıyorum ben ya estetikli burun da kendini çok belli ediyor zaten belki vasat olan sizsinizdir bilemeyiz ki...

Mavi gözlü olunca noluyor merak ediyorum. Kahverengi gözlü insanlardan daha mı üstün ve güzel görüyorsunuz kendinizi??? Bütün kahverengi göze sahip insanlar ölsün mü o zaman. Kahverengi göze sahip insanların yaşamaya hakkı yok mu. Türkan Şoray mesela kahverengi, iri, uzun kirpikli, çok güzel gözlere sahip. Siz o gözlerinizle onun eline su bile dökemezsiniz. Mavi gözlüsünüz diye kendinizi yükseklerde görmeyin, bir gün tepeden aşağı düşersiniz, bu sefer mavi ama görmeyen gözleriniz olur övünmeyi görürsünüz nokta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…