Isigim yok :(

Işık , en başta tatlı dille ,güler yüzle, doğal halinizden ödün vermeyip yapmacikliktan uzak kalma ile olur kanımca. Kibirli gibi görünseniz de bence özeleştiriye aciksiniz ki, buraya da yazabilmişsiniz. Her yiğidin harcı degil, tebrik ederim.

Yapmacik duruyorum biraz.tesekkur ederim ben buraya yazdikca dogru yolu bulabiliyorum.hepinize cok tesekkur ederim

Estetikli burun göğüs saç ve göz rengi sizi üstün kılmıyor belki de vasat olan sizsiniz.

Oldum olası sarışınları çekici bulmam bence sorun sarı saç mavi gözde. Ne demişler sarışının adı esmerin tadı.

Cok ozguvenlitim.bi gun denet sener ve ben ayni avm de yuruyorduk insanlar bana baktilar ona bakmadilar.ya bunlari ozellikle tepki alacagimi bilerek yaziyorum cunku bu dusuncelerimun ne kadar sacma oldugunu yazdikca idrak ediyorum.komik ama geecek

İşte biz ona balon özgüven diyoruz kendi aramızda.

Geçen gün bir konuda daha yazdım; çok güzel bir kadın değilim, bakan bir daha dönüp bakmaz. Kara kaşlı kara gözlü sıradan bir kadınım. Estetiğim yok, çok makyaj yapmam. Mecbur değilsem eşofman/tayt ve spor ayakkabıdan başka bir şey giydiğim nadirdir. Ama şimdiye kadar isteyip de elde edemediğim bir adam olmadı. Neden? Çünkü doğalım, keyifli bir kadınım, gergin değilim, prenses sendromum yok, ayaklı gereksiz bilgiler ansiklopedisiyim her konuda konuşabilirim, kendi hayatım, ilgi alanlarım ve hobilerim var, erkeklerin ilgisini çekmek için bir şey yapmıyorum. Işık diye anlatmak istediğiniz bunlarsa eğer bunların birinde sorun var demektir, düzeltin o zaman.

Benim bacaklarımda çarpık ve boyum 155. Hatta eşim benden 2 yaş küçük bile ama ortalıkta senin gibi mankenler varken geldi bana aşık oldu ve uzun boylu kariyer sahibi bu insan. Bak bende merak ettim hemen sorayım niye etrafımda pervane olduğunudelimi ne

Kara kaşlı kara gözlü ,Karadeniz burunlu,orta boylu,limon goguslu bir kadınım.
Ama bunca sene bütün ilişkilerim ilk görüşte aşk ile başladı; tanışma,karşılıklı bir çekim ve o gün eve sevgili olarak gitme seklinde:) karşılıklı dillerimizi bilmediğim insanlarla bile bir anda aşık olabiliyoruz.
Yani öyle efsanevi - harika bir güzelliğe sahip değilim ama o işilti var bence:) çare gülen gozler...her zaman bolca neşem vardır, benimle olan kişinin modunu yükseltirim ilk andan.
Sebebi bu olsa gerek.
Bir de içimden geldiği gibi davranırim. Bazı insanlarda 'aman hoşlandığımi belli etmeyeyim, aman cool olayım,başka yere bakayim' falan vardır. Bende hiç olmaz bu. Direkt Işıl işil gözlerimle ona bakar konuşurum, ilk andan sanki on yıldır tanışıyormuş hissine kapılıriz (karşılıklı olarak)...
Onun disinda belki de kusursuz olmaya çalışmaniz insanlari sizden uzaklaştırıyordur. Doğallıktan uzak duruyor olabilirsiniz.. ya da gerçekten çok güzel ve soğuk iseniz 'bu kız bize bakmaz' diye düşünüyor da olabilirler :) hoşlandığıniz insanlarla diyalog kurun, ilginizi belli edin...

Ya kibirliyim biraz evet.ya ben dogustan kibirliyim ama.yani aslinda degilim de tipim oyle.mesela kucukken hep kesin onceki hayatimda ingiliz kraliyet ailesindendim diye dusunurdumcok asil bulurdum kendimi bes yasindayken bile
5 yaşında mı :)
Belki de ışık sizin deyiminle “vasat” bizim deyimimizle mütevazilik ve candan olmaktadır

Ya kibirliyim biraz evet.ya ben dogustan kibirliyim ama.yani aslinda degilim de tipim oyle.mesela kucukken hep kesin onceki hayatimda ingiliz kraliyet ailesindendim diye dusunurdumcok asil bulurdum kendimi bes yasindayken bile
Dalga geciyorsunuz sanırim. Bu kadar kendini begenen kibirli biri neden estetik ihtiyaci duyar? Sanırım güven problemi var icte biryerde. Dışavurumu da kibir ve yuksekten bakma şeklinde oluyor ama böyle yaparsaniz o isik hiç yanmaz. Erkek kadın herkesin karşı tarafta aradığı doğal ve kendi gibi olmasıdır.

Auranız yok oda doğuştan gelir mütevazı ve ılımlı dostane sohbetlerle gelişir şimdi doğuştan olan şey sende yok sonradan olanı da sen geliştirmeyip premses modundasın yapcak birsey yok vermemişşe mabud neylesin mahmut

Birisi yanimda insanlara uyguladigi vasatllik skalasinda kendisi ve digerleri ile ilgili bu zirvaliklari anlatirsa ondan kaçakaç kaçarim. Seviye seviye degiliz hele vasat hic degiliz. Bence sizdeki sorun ışık degil bos muhabbet. Bakın kk da sevmedi sizi.

Gerçekten, ben de vasat ölçerle mi geziyor acaba konu sahibi diye düşünmeden edemedim.
Ne çirkin muhabbetler.

Bence burun farkımızdan dolayı böyleyiz

Not:Bana her yer Trabzon .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…