Bu kadar her sacmaligimi anlattiktan sinra sence paylasir miyimFotoğrafınızı paylaşır mısınız? Merak ettim sizi..Belki de abartıyorsunuz.
Burdan olmasa bile özelden paylaşın.
Yapmacik duruyorum biraz.tesekkur ederim ben buraya yazdikca dogru yolu bulabiliyorum.hepinize cok tesekkur ederimIşık , en başta tatlı dille ,güler yüzle, doğal halinizden ödün vermeyip yapmacikliktan uzak kalma ile olur kanımca. Kibirli gibi görünseniz de bence özeleştiriye aciksiniz ki, buraya da yazabilmişsiniz. Her yiğidin harcı degil, tebrik ederim.
Led dedi biri az once biri en az onun kadar kotu espriIşığı da yapamıyor mu estetik cerrahlar?
Cok ozguvenlitim.bi gun denet sener ve ben ayni avm de yuruyorduk insanlar bana baktilar ona bakmadilar.ya bunlari ozellikle tepki alacagimi bilerek yaziyorum cunku bu dusuncelerimun ne kadar sacma oldugunu yazdikca idrak ediyorum.komik ama geecek
Benim bacaklarımda çarpık ve boyum 155. Hatta eşim benden 2 yaş küçük bile ama ortalıkta senin gibi mankenler varken geldi bana aşık oldu ve uzun boylu kariyer sahibi bu insan. Bak bende merak ettim hemen sorayım niye etrafımda pervane olduğunuGuzel bir kadinim.sarisinim mavi gozluyum inceyim burnum estetikli,gogusler silikon.bi bakan bi daha bakar.bunlari ovunnek icin anlatmadim.iyi bir kariyerim de var.gelgelelim benim isigim yok.ve sanirim yeterince sosyal zekam da yok.ya da etrafimdakiler cok vasat benim ugrasmaya tenezzul etmeyecegim sacmaliklarla ugrastiklarindan disarida kaliyorum.
Benden cok daha vasat insanlara bakiyorum benim hoslandigim adamlar etrafinda pervane.kadina bakiyom ben de olurdum erkek olsam.isve cilve eda...bakislar delici falan.kiyafeti berbat olsa da bacaklari yamuk burnu yamuk da olsa kadinin isigi var.
Bu is8k nasil elde edilirisigi olan hanimlar benim isigim niye sönùk sevildikce mi yanar o isik?gozlerimin feri yok guzellikle alakasi yok bunun.asik olunacak kadin nasil olunuyor?biri el atsin bana
5 yaşında mı :)Ya kibirliyim biraz evet.ya ben dogustan kibirliyim ama.yani aslinda degilim de tipim oyle.mesela kucukken hep kesin onceki hayatimda ingiliz kraliyet ailesindendim diye dusunurdumcok asil bulurdum kendimi bes yasindayken bile
Dalga geciyorsunuz sanırim. Bu kadar kendini begenen kibirli biri neden estetik ihtiyaci duyar? Sanırım güven problemi var icte biryerde. Dışavurumu da kibir ve yuksekten bakma şeklinde oluyor ama böyle yaparsaniz o isik hiç yanmaz. Erkek kadın herkesin karşı tarafta aradığı doğal ve kendi gibi olmasıdır.Ya kibirliyim biraz evet.ya ben dogustan kibirliyim ama.yani aslinda degilim de tipim oyle.mesela kucukken hep kesin onceki hayatimda ingiliz kraliyet ailesindendim diye dusunurdumcok asil bulurdum kendimi bes yasindayken bile
Gerçekten, ben de vasat ölçerle mi geziyor acaba konu sahibi diye düşünmeden edemedim.Birisi yanimda insanlara uyguladigi vasatllik skalasinda kendisi ve digerleri ile ilgili bu zirvaliklari anlatirsa ondan kaçakaç kaçarim. Seviye seviye degiliz hele vasat hic degiliz. Bence sizdeki sorun ışık degil bos muhabbet. Bakın kk da sevmedi sizi.
Kara kaşlı kara gözlü ,Karadeniz burunlu,orta boylu,limon goguslu bir kadınım.
Ama bunca sene bütün ilişkilerim ilk görüşte aşk ile başladı; tanışma,karşılıklı bir çekim ve o gün eve sevgili olarak gitme seklinde:) karşılıklı dillerimizi bilmediğim insanlarla bile bir anda aşık olabiliyoruz.
Yani öyle efsanevi - harika bir güzelliğe sahip değilim ama o işilti var bence:) çare gülen gozler...her zaman bolca neşem vardır, benimle olan kişinin modunu yükseltirim ilk andan.
Sebebi bu olsa gerek.
Bir de içimden geldiği gibi davranırim. Bazı insanlarda 'aman hoşlandığımi belli etmeyeyim, aman cool olayım,başka yere bakayim' falan vardır. Bende hiç olmaz bu. Direkt Işıl işil gözlerimle ona bakar konuşurum, ilk andan sanki on yıldır tanışıyormuş hissine kapılıriz (karşılıklı olarak)...
Onun disinda belki de kusursuz olmaya çalışmaniz insanlari sizden uzaklaştırıyordur. Doğallıktan uzak duruyor olabilirsiniz.. ya da gerçekten çok güzel ve soğuk iseniz 'bu kız bize bakmaz' diye düşünüyor da olabilirler :) hoşlandığıniz insanlarla diyalog kurun, ilginizi belli edin...
Vasat ölçer iyiymisGerçekten, ben de vasat ölçerle mi geziyor acaba konu sahibi diye düşünmeden edemedim.
Ne çirkin muhabbetler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?