- 12 Haziran 2020
- 588
- 1.191
- 28
- 33
- Konu Sahibi Mandalinakolik
-
Işık açıkken odaklanamıyordur belkiBu günlerde bunu düşünüyorum arkadaşlar. Çok utanarak soruyorum.
Soru geleceğini bildiğim için bu bilgileri veriyorum. Yoksa kendimi ovmeyi pek sevmem
Güzel ve alımlı bir kadinim. Fizigim de 90 60 90 civarında. Kız arkadaşlarım çok seksisin derler.
Eşim gece birlikte olacaksak ışığı kapatalım diyor. Acaba beni beğenmiyor mu düşünmeye başladım.
Kendime olan ozguvenim kırılmaya başladı böyle yaptigi için kendimde kusur arıyorum.
Belki de yanlış düşünüyorum sizler de de bu durum böyleyse kafam rahatlicak. Lütfen güzel cevaplarinizi esirgemeyin arkadaşlar
Kapattıgımız da oluyor açık bıraktıgımızda bazen de tv karşısında tv den gelen loş ışıkta duruma göre değişiyor kasmıyoruzSizler ışığı kapatıyor musunuz
Hayir , neden kapatalim ki ?Sizler ışığı kapatıyor musunuz
Diğer konuları da hiç unutmuyor bu kkk yaMandalina'cım eşin hakkında hiç iyi şeyler düşünemiyorum ben malesef son 2 konundan sonra.
Kendini kötü hissetme, beğenmeme ile alakalı değildir karanlık seviyor olabilir sadece bir problem
varsa bile senden kaynaklı değildir.
Sen ışık seviyorsan arada aç, eşinin istediğine göre şekillenmek zorunda değil her seferinde.
Yorganın altı karanlık belki orada hallediyorlardır bu sabah sevişmesi bana çekici gelmiyor ya çok nadir yaparız sabahları aç ayı oynamaz psikolojisi var bizde açken o keyfi alamıyorum benIşık kapalı asla. Mum ışığı loş ışık ok. Hiç mi sabah sevişmiyorsunuz? O zaman napıyorsunuz?
çoğu zaman evet. kapatıyoruz. ışığı açmak için kapıyı kilitlemek gerekiyor çünkü, ne olur ne olmaz. ona da üşeniyoruz çoğu zaman. :)Sizler ışığı kapatıyor musunuz
Ben konuları okuyunca eski konular belirliyor gözümde istemsiz, hele de gıcık olduğum bir durum varsaDiğer konuları da hiç unutmuyor bu kkk ya
Ama o konuları çözdük canım sizlerin ender akillariniz sayesinde.
Burayı çok seviyorum kafam rahatlıyor konuşunca.
Ben konuları okuyunca eski konular belirliyor gözümde istemsiz, hele de gıcık olduğum bir durum varsa
Işık konusunu eşine sormadın mi, neden kapatmak istiyor diye? Doğru cevabı o verir neticede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?