Işık açık mı kapalı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mandalinakolik

Ceketine ihtiyacim yok ,yüreğimi üşütme yeter
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2020
588
1.191
28
33
Bu günlerde bunu düşünüyorum arkadaşlar. Çok utanarak soruyorum.
Soru geleceğini bildiğim için bu bilgileri veriyorum. Yoksa kendimi ovmeyi pek sevmem
Güzel ve alımlı bir kadinim. Fizigim de 90 60 90 civarında. Kız arkadaşlarım çok seksisin derler.

Eşim gece birlikte olacaksak ışığı kapatalım diyor. Acaba beni beğenmiyor mu düşünmeye başladım.
Kendime olan ozguvenim kırılmaya başladı böyle yaptigi için kendimde kusur arıyorum.

Belki de yanlış düşünüyorum sizler de de bu durum böyleyse kafam rahatlicak. Lütfen güzel cevaplarinizi esirgemeyin arkadaşlar

Işık açıkken odaklanamıyordur belki

Mandalina'cım eşin hakkında hiç iyi şeyler düşünemiyorum ben malesef son 2 konundan sonra.

Kendini kötü hissetme, beğenmeme ile alakalı değildir karanlık seviyor olabilir sadece bir problem
varsa bile senden kaynaklı değildir.

Sen ışık seviyorsan arada aç, eşinin istediğine göre şekillenmek zorunda değil her seferinde.

Diğer konuları da hiç unutmuyor bu kkk ya

Ama o konuları çözdük canım sizlerin ender akillariniz sayesinde.

Burayı çok seviyorum kafam rahatlıyor konuşunca.

Işık kapalı asla . Mum ışığı loş ışık ok. Hiç mi sabah sevişmiyorsunuz? O zaman napıyorsunuz?
Yorganın altı karanlık belki orada hallediyorlardır bu sabah sevişmesi bana çekici gelmiyor ya çok nadir yaparız sabahları aç ayı oynamaz psikolojisi var bizde açken o keyfi alamıyorum ben

Diğer konuları da hiç unutmuyor bu kkk ya

Ama o konuları çözdük canım sizlerin ender akillariniz sayesinde.

Burayı çok seviyorum kafam rahatlıyor konuşunca.
Ben konuları okuyunca eski konular belirliyor gözümde istemsiz, hele de gıcık olduğum bir durum varsa

Işık konusunu eşine sormadın mi, neden kapatmak istiyor diye? Doğru cevabı o verir neticede.

Ben hep karanlık veya loş ışıklı seviyorum bilmiyorum daha hoşuma gidiyor.
Acaba eşim beni beğenmiyor diye düşünüyor mudur hahajhshhshsh

Ben konuları okuyunca eski konular belirliyor gözümde istemsiz, hele de gıcık olduğum bir durum varsa

Işık konusunu eşine sormadın mi, neden kapatmak istiyor diye? Doğru cevabı o verir neticede.

Kendisiyle alakalı olduğunu söylemişti ama nedense tatmin etmedi cevabı.
Bazen acaba beni sevmiyor mu diye bile düşünüyorum. Ama bunu hangi erkek söyler ki ?

Severek evlendik ama çok tartıştık evliliğimiz biraz zarar gördü bir dönem benim sevgim bitmişti hatta bunu dile de getirmiştim ama o hiç sevmiyorum demedi.
Şimdi her şey yolunda sevgim da var ama onun var mi onu tam anlayamiyorum. Bazen çok seviyor gibi bazen hiç sevmiyor gibi davranıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…