- 10 Nisan 2020
- 1.446
- 5.677
- 78
- Konu Sahibi Mandalinakolik
-
Ben de geceleri hele hafta içi yorgunluktan ölüyor oluyorum. Sabah biraz çikolata yiyin sonrasıYorganın altı karanlık belki orada hallediyorlardır bu sabah sevişmesi bana çekici gelmiyor ya çok nadir yaparız sabahları aç ayı oynamaz psikolojisi var bizde açken o keyfi alamıyorum ben
Başından beri ışık sevmiyorsa seninle alakalı değildir. Bende kapaliya yakın loş ışık severim, direkt ışık açık olmaz.Kendisiyle alakalı olduğunu söylemişti ama nedense tatmin etmedi cevabı.
Bazen acaba beni sevmiyor mu diye bile düşünüyorum. Ama bunu hangi erkek söyler ki ?
Severek evlendik ama çok tartıştık evliliğimiz biraz zarar gördü bir dönem benim sevgim bitmişti hatta bunu dile de getirmiştim ama o hiç sevmiyorum demedi.
Şimdi her şey yolunda sevgim da var ama onun var mi onu tam anlayamiyorum. Bazen çok seviyor gibi bazen hiç sevmiyor gibi davranıyor
Çok fenasin sen varyaEnişte Möhendisss olduğu için Üniversite de Elektrik-Elektronik derslerinden kalmış olabilir ne bileyim hocasına falan gıcıktır
Hıncını elektrikten, ampulden alıyor olabilir..
Nasıl hikaye ama
Çok fenasin sen varya
Şeeey şimdi biz kapatmıyoruz dersek eşinize "bak kk daki herkes açıyormuş biz de açmalıyız mı diyeceksiniz?Sizler ışığı kapatıyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?