Işık açık mı kapalı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yorganın altı karanlık belki orada hallediyorlardır bu sabah sevişmesi bana çekici gelmiyor ya çok nadir yaparız sabahları aç ayı oynamaz psikolojisi var bizde açken o keyfi alamıyorum ben 😂😂😂😂
Ben de geceleri hele hafta içi yorgunluktan ölüyor oluyorum. Sabah biraz çikolata yiyin sonrası😁 tavsiye ederim😂😂😂 yorgan mı? Hareket özgürlüğü daha nasıl kısıtlanabilir😂

Seni beğenmediğini düşünme bizde de ortam loştur hep ışık bende sevmem o havaya giremiyorum açıkken. Eşinin normalde tavırları nasıl sana mesela evde şortla falan gezerken bakmıyor mu hiç ya da üzerini değiştirirken falan erkekler genelde bu zamanlarda bir süzerler şöyle gözleriyle eğer bakıyorsa normalde beğenmiyor diye düşünme. Ve ilişki sırasında ışıktan önemli olan gözleri kapalı mı açık mı?

Işığı kapatınca da çok karanlık olmuyor ki ya :KK53: Ay ışığını ya da karanlıksa mum ışığını tercih ediyorum. Odaya yılbaşı ağacı ışıkları ya da led şerit ışık yapıyorduk mavi, o da güzel oluyor :KK70:Tv ışığı da güzel. Ben baya kiloluyum ama erkek arkadaşım ışığı açık tutmak istiyor, görselliği tamamen çıkarıp atmak istemiyor.

Kendisiyle alakalı olduğunu söylemişti ama nedense tatmin etmedi cevabı.
Bazen acaba beni sevmiyor mu diye bile düşünüyorum. Ama bunu hangi erkek söyler ki ?

Severek evlendik ama çok tartıştık evliliğimiz biraz zarar gördü bir dönem benim sevgim bitmişti hatta bunu dile de getirmiştim ama o hiç sevmiyorum demedi.
Şimdi her şey yolunda sevgim da var ama onun var mi onu tam anlayamiyorum. Bazen çok seviyor gibi bazen hiç sevmiyor gibi davranıyor 😫
Başından beri ışık sevmiyorsa seninle alakalı değildir. Bende kapaliya yakın loş ışık severim, direkt ışık açık olmaz.

Sevgisini ışıkla ölçmek çokta sağlıklı olmaz zaten. Genel tavırlarından, yaklaşımından daha çok anlarsın.

Benim vücut oyle harika degildir hatta ben sevmem bile ben kapatmaktan yanayim her zaman kapatmak isterim ama esimde tam tersi kapatmak istemez bunun karsi cins ile alakası yok sanirim karanlıkta sevismek bana daha cok keyif veriyor kendimi böyle daha ozgur hissediyorum yani mevzunun sizinle uzaktan yakından alakası yok bana göre

Ya gerçekten süper yorumlar geliyor çok iç açıcı insanlarsiniz. Ne zaman buraya bir konu acsam mutlu ayrılıyorum 😁

Bızde esımle aynı konudan tartısıyoruz o acmak ıstıyor bende asla actırmıyorum ama bu onu begenmedıgımden degıl.
Sızde sorun olmasından degıl ben utanıyorum los ısıkta gozunun ıcıne bakarım ama normal ısıkta bakamam odaklanamıyorum ısık acıkken hıc romantık gelmıyor falan fılan. Ha bıde gobegım var o yuzdende ıstemıyorumm. Esındede bırsuru sebep olabılır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X