Konu sahibi ne kadar safsin. 4 yıl sevgili olup,hatta nisanlanip onca masrafa girip adamın para tutamayan biri olmadığını bile aynı evin içine girmeden farkedemedigin gibi bu olayı da farkedememissin.
Kim kimin telefonundan kumar oynar? Hele ki polis memuru böyle bir risk alır mı?
Zaten bir insan başkası adına boyle şeyler yapmaz ama velev ki yapti, polis eşiniz şu gerçeği bilmiyor mu
Eki Görüntüle 3222875
Kendinden değerli mi yani? Ayrıca kumardan telefonunu satan akrabanın kumar oynamasina yardım etmezsin, böyle bir dünya yok yani...
Her şey çok saçma.
Bu kadinlar neden saf yerine koyulmayi seviyor bilmiyorum. Daha yeni KKda konu açıldı, eşi eskort araması yapmış, kadın konu açıp esti gürledi. Sonra kocası demiş ki 'arkadasim benim telefonumu kullandi' , o da inandı.."arkadaşı yapmış" dedi , mutlu hayatına devam etti

Bence siz bu işin peşini bırakmayın. Kumar oynadığına dair bir şey görmedim , demişsiniz. Benim de hesaplarımi karıştırın bitcoin aldığıma dair bir şey göremezsin, normalde kullandığım maaş kartımla vs değil para transferi ücretsiz diye enpara kartımla papara hesabıma para atarim çünkü.
Bir de eşiniz polis memuru. Belki asıl o kuzenini kandırmıştir, onun kimlik bilgisiyle uye olmuştur,soruşturma açılırsa bir gün, görünmesin diye.
Ayrıca 5 kuruş parası yok değil , 18 bin maaşı var. İşte onla oynadığı için belki de beş kuruş parası yoktur. Neden böyle bir mantık hesabı yapmıyorsunuz?

Peki o zaman evlenme teklifini kabul etseydiniz, ya da siz tazminat almak için evlenip işten ciksaydiniz size taş yedirmeyi mi düşünüyor?