Işık var mı

Adamin kumarini ispatlamak zorunda değilsiniz ki boşanmak için.
Eşine para vermemek ekonomik şiddete girer.
Ayrıca temizlige, alışverişe gelmiyor,pis...
Evliliğin devamını sağlamak için sebep yok
Üstelik "ayrılmak istiyorum" demişsiniz, "ne yaparsan yap" demiş. kendi de anlasmaliya razı gibi duruyor
beğen tuşu yetmedi bana.... sonuna kadar haklısınız. yeterince sebebi var arkadaşın

Maaşı aldığınız hafta mı yaparsınız market alışverişi ayrıca sigara araba yakıtı faturalar market masrafı dışarıda da yiyorsanız eğer eve et gibi ürünler fazla da alıyorsanız o 15 bini bulur tahminime göre sizin maaşınızı ne yapıyorsunuz ayrıntılı yazmamışsınız hemen kumar oynuyor diyemeyiz

Aslında çabayla düzelecek durumlar. Ancak bu çaba karşı taraftan gelecek. Adamda da öyle bir ışık var mı? Sanmıyorum.

Üç günlük dünyada niye her gün ağlıyorsunuz? Her şeyin bir yolu yordamı var. Beni çok iyi anladınız.

Bie insan bir haftada evin hicbir giderine katkida bulunmadan, fatura odemeden nasil 18 bini bitirebilir? Okuz mu bu adam, dunyalari yese disarida yine bir haftada o kadar yiyemez. Saf olmayin. Adami beslemek icin mi evlendiniz? Adam olup evine bakacaksa devam edin, boyle devam edecekse onunuza bakin.

En şaşırdığım şey ne biliyor musunuz... Bu kadar sene flört etmişsiniz ve nasıl biri olduğunu daha yeni anlıyorsunuz, "kuzenim oynuyor" demesine inanıyorsunuz, HEM DE BİR POLİS OLARAK :KK70:

Bak ilkokul mezunu anneme babam bunu dese beni salak mı sandın deyip atlar adamın üzerine. Eğitim almanızı geçtim, polis merkezinin önünde simitçi olsam az çok gözüm açılır daha sorgulayıcı olurum.

Allah aşkına siz nasıl polis oldunuz kuzum...
Siz neden mesleğime takıldınız anlamadım konu mesleğim değil.Madem siz çok uyanıksınız gözü açıksınız siz de mesleğinizi bırakıp polis olsaydınız...

Borç olmasa, ev kirası olmasa o para bizim eve girse neler neler alırdık, nereleri gezerdik ah be. Çok şanslısınız maddi yönden ama eşiniz disiplinsiz akıllı olsa araba da alınır, tatillere de çıkılır. Kumar bağımlısıysa biraz zor kurtulması Allah yardımcınız olsun

Bie insan bir haftada evin hicbir giderine katkida bulunmadan, fatura odemeden nasil 18 bini bitirebilir? Okuz mu bu adam, dunyalari yese disarida yine bir haftada o kadar yiyemez. Saf olmayin. Adami beslemek icin mi evlendiniz? Adam olup evine bakacaksa devam edin, boyle devam edecekse onunuza bakin.
Faturaları da mı ödemiyormuş

Maaşı aldığınız hafta mı yaparsınız market alışverişi ayrıca sigara araba yakıtı faturalar market masrafı dışarıda da yiyorsanız eğer eve et gibi ürünler fazla da alıyorsanız o 15 bini bulur tahminime göre sizin maaşınızı ne yapıyorsunuz ayrıntılı yazmamışsınız hemen kumar oynuyor diyemeyiz
Onun maaşı 1 haftada bitince maaşımdan 2 3 bin ona gönderiyorum kalanıyla da faturaları ödüyorum market alışverişi yapıyorum haftada 3 kilodan aşağı et yemiyor çünkü

Adamda düzelecek diye bir ışık yok ayrılalım diyorsunuz hemen tamam diyor demek ki evlilik umrunda değil kendinizi heba etmeyin Allah aşkına siz kendinize değer verin önce ona da bir ayar çekin bir güzel

Dipnot: Bu aralar burada uyumsuz kocalar için konu sahiplerine verdiğim öğüt "siz önce ona bir güzel ayar çekin" 😂😂

Valla doğru arada ayar çekmeden olmuyor

Onun maaşı 1 haftada bitince maaşımdan 2 3 bin ona gönderiyorum kalanıyla da faturaları ödüyorum market alışverişi yapıyorum haftada 3 kilodan aşağı et yemiyor çünkü
Eti kim alıyor peki faturaları o ödesin siz niye ödüyorsunuz gelir gider dağılımı yapmalısınız böyle savruk harcamalarına devam edip sorumluluk almayacaksa değmez kardeşim fatura ödemiyor market alışverişi yapmıyor nereye gidiyor bu para o zaman dışarıda yiyip içmeyle bu kadar gitmez lüks restoranlarda mı yiyor ne mesleği eşinizin

Merhaba.Eşim de ben de memuruz.32 yaşındayım.4 yıl önce tanıştık 2 ay önce evlendik.Borcumuz yok ev kiramız yok çok şükür.Maaşlarımız 17.500 benim 18bin eşimin ama eşimin maaştan 1 hafta sonra parası kalmıyor sürekli bunun tartışmasını yapıyoruz.Eve temizliğe markrt alışverişine yemek yapmaya yarfım etmiyor.Evlendik evleneli kavga gürültü bitmedi.Sürekli ağlıyorum şu aralar kafamda boşanma fikri var ama yeniden nasıl evlenirim çocuğum olur mu diye kendimi bitiriyorum.Evim yuvam olsun çocuklarım olsun çok istemiştim bu saatten sonra nasıl olur bilmiyorum.Her gün ağlıyorum
Daha durun ya bosanmadan hemen nasıl evlenirim diye düşünüyorsunuz.
2 ay olmuş evleneli biraz sakin olun

Ay siz bu kötülüğü kendinize neden yapıyorsunuz hiç mi kendinizi sevmiyorsunuz adamı yedirip içirip besleyip ihtiyaçlarını giderip bir de üstüne harçlık veriyorsunuz resmen.. anası babası yapmaz bunu

Son düzenleme:
Neee 😳 Evi geçindirdiğiniz yetmiyormuş gibi bir de o adama para mı gönderiyorsunuz? Bir de haftada en az 3 kilo et yiyor. Ve siz hala bu adamdan umutlusunuz öyle mi? Kusura bakmayın ama sizde fazla safsınız.

Konuştum.Tamam bişeye karışma ben kendim öderim her şeyi dedi ama elinde para kalmayınca brn ev geçindiriyorum bana şu kadar para at dedi.Ev işlerini söyledim bura Amerika değil ben ev işi yapmam tut hizmetçi yapsın dedi.Ayrılalım dedim keyfin bilir dedi
Ya ne derdin vardı cokmu arıyorsunuz bunlari o rahatına düşkün sen niye degilsin

Adamda düzelecek diye bir ışık yok ayrılalım diyorsunuz hemen tamam diyor demek ki evlilik umrunda değil kendinizi heba etmeyin Allah aşkına siz kendinize değer verin önce ona da bir ayar çekin bir güzel

Dipnot: Bu aralar burada uyumsuz kocalar için konu sahiplerine verdiğim öğüt "siz önce ona bir güzel ayar çekin" 😂😂

Valla doğru arada ayar çekmeden olmuyor
Her şeyi yaptım genç sayılırım daha.Ailemin durumu çok iyi.Benim de maaşım tek başıma yaşamama yeter boşarım seni daha iyisi peşimde kuyruk olur sen bilirsin iyileşeceksen iyileş ha yok ben böyle devam diyosan boşanalım iyice zaman kaybetmeden dedim.Beni güdülecek adam mı sandın lan sen diye bağırıp rezil etti kendini.Olmuyor olmuyor nsptıysam olmadı.4 yılımı çaldı bir de üstüne boşanmayla uğraşıp birsürü zaman kaybedeceğimi düşündükçe iyice sinirleniyorum.

Back
X