- Konu Sahibi turuncucetvel
Kız dana beslesen satarsın gelirin olur buna ne diye bakiyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok o zaten boşanmaya razı uğraşmazsınız imza atar çıkar sorumluluk alacak tip yok belli ki kendinizi heba etmeyin boşa mı okudunuz kendini eğitemeyen birini eğitmeye uğraşmayınHer şeyi yaptım genç sayılırım daha.Ailemin durumu çok iyi.Benim de maaşım tek başıma yaşamama yeter boşarım seni daha iyisi peşimde kuyruk olur sen bilirsin iyileşeceksen iyileş ha yok ben böyle devam diyosan boşanalım iyice zaman kaybetmeden dedim.Beni güdülecek adam mı sandın lan sen diye bağırıp rezil etti kendini.Olmuyor olmuyor nsptıysam olmadı.4 yılımı çaldı bir de üstüne boşanmayla uğraşıp birsürü zaman kaybedeceğimi düşündükçe iyice sinirleniyorum.
Bi umudum kalmadı insanlar ne düşünürdü diye yazdım buraya.Saflık değil bu inanın saf da değilim ama bazı insanlar çok şeytan başınıza grlmedrn bilemezsinizNeeeEvi geçindirdiğiniz yetmiyormuş gibi bir de o adama para mı gönderiyorsunuz? Bir de haftada en az 3 kilo et yiyor. Ve siz hala bu adamdan umutlusunuz öyle mi? Kusura bakmayın ama sizde fazla safsınız.
İyy böyle bir herifle 4 yılı nasıl geçirdiniz?Konuştum.Tamam bişeye karışma ben kendim öderim her şeyi dedi ama elinde para kalmayınca brn ev geçindiriyorum bana şu kadar para at dedi.Ev işlerini söyledim bura Amerika değil ben ev işi yapmam tut hizmetçi yapsın dedi.Ayrılalım dedim keyfin bilir dedi
Evde ayı besliyorum diyorum ben de.Koca göbeğiyle kıl yığını şeklinde sürekli evde tv izliyo.Evlenmeden önce spora filan giden dal gibi damdıKız dana beslesen satarsın gelirin olur buna ne diye bakiyorsun
Tamam ev işi yapmayabilir ona bir şey diyemem hasta olursunuz o ayrı asıl mesele ev işlerine yardım etmemesi değil asıl mesele parayı nereye harcadığı maddi hiçbir sorumluluk almaması peki beraber sosyal aktiviteleriniz nasılBaktım temizlik yapmıyo brn yapınca da sen de yapma bok içinde oturalım diyo temizlikçi tuttum ayda 4 bin veriyorrum
ya linç edilecem şimdi yine amaBie insan bir haftada evin hicbir giderine katkida bulunmadan, fatura odemeden nasil 18 bini bitirebilir? Okuz mu bu adam, dunyalari yese disarida yine bir haftada o kadar yiyemez. Saf olmayin. Adami beslemek icin mi evlendiniz? Adam olup evine bakacaksa devam edin, boyle devam edecekse onunuza bakin.
Sevgiliyken şehir dışı tatillere giderdik.Turistik yğrüyüşlere katılırdık.Kamp tatiline de giderdik otel tatiline de.Mevsimden dolayı ben gezmek istemedim gidelim desem gideriz ikimiz de severiz çok arkadaşımız var arkadaşlarımızla da tatillere giderdikTamam ev işi yapmayabilir ona bir şey diyemem hasta olursunuz o ayrı asıl mesele ev işlerine yardım etmemesi değil asıl mesele parayı nereye harcadığı maddi hiçbir sorumluluk almaması peki beraber sosyal aktiviteleriniz nasıl
Yok burada öyle değil.Yani şöyle söyleyeyim geçen içtiği çaya 25 kuruş parası çıkmamış bozuk.50 tl vermiş.yani burası öyle bir yer değil benden de aynı şekilde kuruşu kuruşuna para alırlar devrelerimden de aynı şekildeya linç edilecem şimdi yine ama
polis bu adam ya
polislerin büyük kısmı doğru düzgün hesap ödemez
yediğini ödese içtiğini ödemez yani, esnaf onları ama severek ama zorla hep idare eder, nerede yaşıyor bu adam bodrumda balık lokantasına mı gidiyor Allah'ın günü?
ev hediyesi 500 liralık bir şey çok değil ki zaten bu çift yeni evliay haftada 19 bin harciyomus siz 500 TL'lik ev hediyesinin peşindesiniz![]()
Konuyu değiştirme, işinde yetkinliği olmayan birini her gördüğümüzde mesleğimizi mi değiştirelim yani? Asfalt bozuk, asfaltçı olayım. Yemek tuzsuz, aşçı olayım...Siz neden mesleğime takıldınız anlamadım konu mesleğim değil.Madem siz çok uyanıksınız gözü açıksınız siz de mesleğinizi bırakıp polis olsaydınız...
vala kusura bakmayın da bence yerle değil daha çok polisle alakalı arkadaşın dediği şey ,Yok burada öyle değil.Yani şöyle söyleyeyim geçen içtiği çaya 25 kuruş parası çıkmamış bozuk.50 tl vermiş.yani burası öyle bir yer değil benden de aynı şekilde kuruşu kuruşuna para alırlar devrelerimden de aynı şekilde
ay insanlar size yardımcı olmaya çalışıyor bu tarz ters cevapları eşinize verseniz keşke.Siz neden mesleğime takıldınız anlamadım konu mesleğim değil.Madem siz çok uyanıksınız gözü açıksınız siz de mesleğinizi bırakıp polis olsaydınız...
Yok burada öyle değil.Yani şöyle söyleyeyim geçen içtiği çaya 25 kuruş parası çıkmamış bozuk.50 tl vermiş.yani burası öyle bir yer değil benden de aynı şekilde kuruşu kuruşuna para alırlar devrelerya linç edilecem şimdi yine ama
polis bu adam ya
polislerin büyük kısmı doğru düzgün hesap ödemez
yediğini ödese içtiğini ödemez yani, esnaf onları ama severek ama zorla hep idare eder, nerede yaşıyor bu adam bodrumda balık lokantasına mı gidiyor Allah'ın günü?
Daha durun ya bosanmadan hemen nasıl evlenirim diye düşünüyorsunuz.
2 ay olmuş evleneli biraz sakin ol
Emrin olur konuyu değiştirmeyeyim.İster asfaltçı ol ister aşçı beni ilglendirmez.Ama böyle konuşma ailenden hiç mi bir şey öğrenmedin.Polisin biri kumar oynuyor evdeki daf eşi buna inanıyor diyince rahatladın mı? 1.si ben bile oynuyor demedim bu ftiraya girer kanıtım yok.2.si safım değilim niye bu kadar takıldın.Günlük hayatta eziğin tekisin akşama kadar evden çıkmayıp hayata karışmayıp burda insanları yaftalıyorsun muhtemelen...Konuyu değiştirme, işinde yetkinliği olmayan birini her gördüğümüzde mesleğimizi mi değiştirelim yani? Asfalt bozuk, asfaltçı olayım. Yemek tuzsuz, aşçı olayım...
Demek istediğimi anlamadın. Polislerin görevi asayişi sağlamak ya hani? Konudaki polisin biri kumar oynuyor diğeri evindeki kumarcının "kuzenim" açıklamasına saf saf inanıyor.
Ayrıca anlattığınız şey için gözü açık olmaya gerek yok, standart biri buna zaten inanmaz.
O zaman şöyle söyleyeyim Allah yedirmesin ne bana ne eşime devrelerime.Teklif etseler ben de bedava yemek yemem.Yiyenle de arkadaşlık etmemvala kusura bakmayın da bence yerle değil daha çok polisle alakalı arkadaşın dediği şey ,
neyse.
Siz bu adamı beslemek için mi evlendiniz. Ev işlerine yardım etmiyor, giderler size ait eee o zaman neden evlenip başınızı ağrıtıyorsunuz. Herşey hazır, yeme içme bedava adam böylesini nerden bulsun ohh mis. Bu adamdan hamile kalmayın, yumurta dondurun. Tüm giderleri hesaplayıp ikiye bölün. Neden herşeyi siz ödüyorsunuz. Ev işleri için de yardımcı tutunEvet.Polisim zaten yeterince yoruluyorum hrm psikolojik hem bedenen.Bir de evi temizlemek yemek yapmak evi grçindirmek marketi pazarı hep bende.Ev yansa farkında olmaz.
Ona da veriyorum ters cevap gerektiğinde.Ama suçlayıcı konuşana da susup teşekkür edememay insanlar size yardımcı olmaya çalışıyor bu tarz ters cevapları eşinize verseniz keşke.
Yardımcı tuttum hamilelik için de pek mümkün değil bir şey yaşamıyoruz kavga gürültüden.yaşasak da önlem aldım iğne yöntemiyleSiz bu adamı beslemek için mi evlendiniz. Ev işlerine yardım etmiyor, giderler size ait eee o zaman neden evlenip başınızı ağrıtıyorsunuz. Herşey hazır, yeme içme bedava adam böylesini nerden bulsun ohh mis. Bu adamdan hamile kalmayın, yumurta dondurun. Tüm giderleri hesaplayıp ikiye bölün. Neden herşeyi siz ödüyorsunuz. Ev işleri için de yardımcı tutun