Sevgiliyken şehir dışı tatillere giderdik.Turistik yğrüyüşlere katılırdık.Kamp tatiline de giderdik otel tatiline de.Mevsimden dolayı ben gezmek istemedim gidelim desem gideriz ikimiz de severiz çok arkadaşımız var arkadaşlarımızla da tatillere giderdik
4 sene çıkmışsınız
aileler 2 tarafta da iyi durumda gibi duruyor, yani parkta simit yiyecek insanlar değilmişsiniz
tatillere gitmişsiniz, bir ortamda adamın nasıl davrandığını görme, tartma imkanı olmuş yani onu diyorum.
hani 30+ yaşta insanlarsınız herhalde polislik de ilk işiniz değil önceden de ortamınız varmış
adamın ev işi yapmayacak, yiyip yatacak size höt zöt edecek bir tip olduğuna dair hiç mi emare yoktu? gerçekten mi?
parasını herhalde hiçbir zaman yönetebilen bir tip değilmiş zaten?
bakın ben açıksözlüyümdür
insanlar genelde "başka iş bulamadıkları" veya "özelde o parayı kazanamayacakları" için polis olur
tarih öğretmenidir atanamaz polis olur
kadınlar zaten çok kolay oluyor son dönemde kotalı alımlar sayesinde
evet, eskiden daha muhafazakar taşralı, çok çocuklu, dar gelirli ailelerin çocukları polis olurdu (memleketimde öyle ilçeler vardır aynı evde 3 polis 2 astsubay damatlar da polis filan)
sizin altyapınız öyle gibi de durmuyor, (o evlerin kızları otel tatillerine filan gitmiyor yani, hele ki bir de evlenmeden, öyle diyelim) kafanız polis gibi de çalışmıyor -buna çemkirseniz de... tabii ki genellemeler yanlıştır, polemik çıksın gibi bir amacım yok.
hadi onu son dönemde ekonomik kriz var, polislikte de alım var başvurdunuz oldu diyelim
bu adam kesinlikle evlilik insanı değil...net ortada. o yüzden sizi anlamlı bir çerçeveye oturtamıyorum. o yukarıdaki ailelerden gelseniz, normal, öküzmüş, sizin ortamda görecek tartacak fısatınız yokmuş, bilelemişsiniz diyecem e o da yok..evlenmek için ne motivasyonunuz vardı, polis olmak için ne motivasyonunuz vardı (adam polis diye polis olmuş gibisini da sanki), bu adamla hayatınız birleştirirken kör müydünüz, valla hiç oturmuyor....