- 22 Kasım 2014
- 2.135
- 3.213
- 158
- Konu Sahibi umutluyum-benn
-
Walla belkide o kadarını araştırmamıştım inanki:)) sadece kulağa hoş geliyo diye düşünmüştmMoğol ismi bencede pek iyi deil galiba bkz:diriliş Ertuğrul
Aslında anlamı güzel hayırlısı olsunWalla belkide o kadarını araştırmamıştım inanki:)) sadece kulağa hoş geliyo diye düşünmüştm
Ikisinin ismide ayni mi olucakEşimin ismi Tolga, oğlum olursa babasının adını vereceğiz
Evet Canım nasip olurda oğlumuz olursa öyle olucak:) onada junior Tolga deriz artık :)))))Ikisinin ismide ayni mi olucak
:) evet maalesef geliyor ama bizim soy adımız pars la başlıyor o yüzden ben pars pars... diye düşünmüştüm kendi çocugum için:)burda birkaç arkadaş pars demiş ya. Lütfen kırılmasınlar. Bana Pars denilince köpek aklıma geliyor.
anne babaların isinlerini koyup sonuna hep bi can,nur,su ekliyorlar bende sevmiyorumBenim Ahmet ismine itirazım yok ki, her ismin sonuna can eklenmesi çok garip oluyor bunu yazdım.
Katılıyorum canim dediklerinebende isim arıyorum oğluma ama bulamıyorum.. çok zor gerçekten karar vermek..
internette sürekli aynı isimler dönüyor.. kuzey poyraz aras kayra emir vs vs bunları okumaktan sıkıldım açıkçası.. ( oğlunun ismi bunlardan biri olanlar alınmasın :) )
ama gerçekten çocukların isimleri anne babaların istekleri değil internette moda olan isimler belirliyor..
birde iki isim çılgınlığı var ki ona hiç değinmeyeceğim yazık çocuklara hiç kullanmayacağı isimleri taşıyacak çoğu:)
neyse çok eleştirdim :) inşallah özgün bir isim bulursunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?