- 16 Temmuz 2015
- 367
- 174
- 53
- Konu Sahibi umutluyum-benn
-
Moğol ismi bencede pek iyi deil galiba bkz:diriliş ErtuğrulBen noyan istemiştim bana çok özel gelmişti ama eşim müsade etmedi bence bi düşün isterim
Ben cinsiyeti belli olmadan bazı notlar almıştım. Anlamlarının nasıl olduğu bence çok önemli. Dinimizde de anlamı güzel isimler koyulması yazıyor. (arapça olmak veya kuranda geçmek zorunda değil)
Batuhan: Galip gelen, hükümdar
Furkan: Hakkı batıldan ayıran, kitabımızın diğer adı
Kerem: Şeref, ulu, asalet, cömertlik, yardımsever, güzel işler
Oğuz: Mübarek, saf ve iyi yaradılışlı
Tümer: Mükemmel, tam erkek
Utku: zorlu işlerden sonra ulaşılan mutlu sonuç, zafer
Yiğit: Cesur, kahraman, mert
Talha: Cennetle müjdelenen on sahabeden birinin adı
Tuğra: Arkadaşım oğluna koydu. Çok yakışıklı ve akıllı bir çocuk oldu. Anlamını bilmiyorum :)
Ben de şimdi kız isminde karar kılmaya çalışıyorum. Dediğim gibi anlamlarına bir de soyisim yanında nasıl duruyor ona bakıyorum. Erkek olsaydı Talha ve Kerem isimleri daha cazip gelmişti.
biz daha çok masal veya doğa isminde yoğunlaştık. anket yapıyorum ben de. çok cvp veren olmadı amaBende kız ismi bulmaya çalışıyordum baya zor oldu
En son Duru isminde karar verdik bakalım değişmeşe
Kız isminde daha çok secenek var. Ben kız ismi olarak Ela yi çok begeniyorum. Öykü, Masal, Erva, Defne, Asya çok güzel isimlerbiz daha çok masal veya doğa isminde yoğunlaştık. anket yapıyorum ben de. çok cvp veren olmadı ama
muhtemelen masal da karar kılıcaz gibi geliyor
Benimde bi oglum var ismi yigit :-D bn cok begenerek koydum.yigiti dusunebilirsin mesela canim.aklima gelen isimler çınar,poyraz,deniz,devrim,kıvanc,umut,çagatay,kerem. Simdilik bu kadarKizlar bir oğlum olacak allah nasip ederse isim bulamıyorum bu kadar zor olmamalıyditavsiyelerinz varmi??
Alieren yada metehan olabilir Ertuğrul u veya necdet o düşünebilirsinizKizlar bir oğlum olacak allah nasip ederse isim bulamıyorum bu kadar zor olmamalıyditavsiyelerinz varmi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?