Doğuma Hazırlık İsim bulamiyorum..!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben de hala oğluma isim bulamayanlardanim. Bana kalsa Ömer veya Mehmet çok guzel isim. Ama eşim eski isimleri istemiyor. Geçen akşam ilk defa Doruk nasıl dedi. Ben severim doruk ismini ama son zamanlarda çok kullanıldı. Ayrıca dini açıdan güzel bir isim istiyorum. Ensar, Berat, Demir i de düşünüyoruz

Ben noyan istemiştim bana çok özel gelmişti ama eşim müsade etmedi bence bi düşün isterim

Alperen oğlumun adı çok seviyorum isminde anlamınıda biraz yaramaz olsalarda çok zeki oluyorlar

Bende kız ismi bulmaya çalışıyordum baya zor oldu

En son Duru isminde karar verdik bakalım değişmeşe

Emir burak ,çağan , batu, ayaz, şimdilik bunlar cnm bende oğluşuma mustafa koyacam inşallah ismini allah herkesi sağlıkla benişini kucağına almayı nasip etsin

Kizlar bir oğlum olacak allah nasip ederse isim bulamıyorum bu kadar zor olmamalıydi tavsiyelerinz varmi??
Benimde bi oglum var ismi yigit :-D bn cok begenerek koydum.yigiti dusunebilirsin mesela canim.aklima gelen isimler çınar,poyraz,deniz,devrim,kıvanc,umut,çagatay,kerem. Simdilik bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…