Doğuma Hazırlık İsim bulamiyorum..!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
atahan, ömer , çınar, cüneyt, levent , merih , baran , kerem , ibrahim , harun , salim , doruk , orhan
daha çok beğendiğim var ama pars ve karel favorim..
ama nişanlımın ismine yakın olduğu için biz oğlumuz olursa ömer yada karel koyucaz ikisi arasında kaldık :)

Benim oglum olursa adini yusuf koymayi cok isterdim.fakat esiminde benimde sulalemizde cok.

Insallah simdiki dusundugumuz isim korhan veya koray:)
Ben de hep Yusuf koyarım oğlum olursa diyordum, nişanlımın rahmetli dedesinin adı Yusufmuş meğer ve kuzenine de Yusuf ismini koymuşlar. Böylece uçtu gitti isim ellerimden..

Benimde oğlum yolda ve 3 isim arasında kaldım..Rüzgar, hamza, derda...Derda eski bir sahabe ismi ve çok hoşuma gidiyor aslında ama tam karar veremedim bakalım..

İstedigi ismi koyar insanlar yargilayamazsiniz ki

Benim oğlumun adı da Çınar. Ben koyduğumda doğru düzgün kimsede yoktu şimdi her 5 Çocuktan biri Çınar hatta herkes aa diziden mi duydun diye soruyordu. Sonradan öğrendim Lale devri dizisinde Çınar varmış.

Kızımın adını Masal koydum çok severek. İki ismi var ilk ismi de rahmetli kayınvalidemin ismi. Oğlum olursa Mustafa Kemal koyardım. Deniz ismini de erkekte çok severim o da kardeşimin ismi :)
Masal ismi benim de hoşuma gitmeye başladı son zamanlarda.. Önceki sayfalarda da bir arkadaş Elyesa demiş, o da aklıma düştü şimdi :)

Hamileyken ediz hun türkan soray filmi vardi adam ne yakisikliymis ya hu derken kafada bi ampul yandi ediz ediz diye soylerken isim kulagima hos geldi ve ta 15.haftadan beri hic degismedi ve dogdu ediz oldu :)
Bendede ondan etkilenme çok oldu. Zaten eşimle çektiğim kuradan bana baran ismi çıkmıştıda ben illede ediz olsun deyince ediz koyduk. Eşimede alp ismi çıkmıştı. Oldumu sana ediz alp. Bende kimsede yok bu isim kimse sevmiyomu diyodum meğerse varmışş

Hala fazla yok diyebiliriz :) gerci su konuda bile 3-4 tane var herhalde :) cevremde hic rastlamadim ama edis koyan var biliyorum

Ahmetcan
Umutcan
Mehmetcan
Akifcan

ve türlü canlı isimlerden kaçınız bence. Bu isimlerden 4ünden de insanlar tanıyorum. Diğer 3ü kabul edilebilir ama Ahmetcan bence korkunç bir isim.

Bu gozler Hasancan gordu Babasi illa babamin adi olsun demis, anne de modern bir isim isteyince gelinen nokta bu olmus.

Daha çok japon ismi gibi. Kateda nedir

Insanlar cocuklarina bunu yapmamali Onyuzbin tane guzel kullanilabilir isim varken boyle enteresanliklara gerek yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…