- 24 Temmuz 2015
- 670
- 1.674
- 28
- Konu Sahibi umutluyum-benn
-
Şu anda idristen de aliden de soğudum
Ben de hep Yusuf koyarım oğlum olursa diyordum, nişanlımın rahmetli dedesinin adı Yusufmuş meğer ve kuzenine de Yusuf ismini koymuşlar. Böylece uçtu gitti isim ellerimden..Benim oglum olursa adini yusuf koymayi cok isterdim.fakat esiminde benimde sulalemizde cok.
Insallah simdiki dusundugumuz isim korhan veya koray:)
Emir Musa tamam da Katade biraz sey duruyor nasil diyim. Turkce'de asina olunmayan bir isim. Sanki bir arap ulkesinden iltica etmis gibi. Hem 3 isim... Soyadiyla beraber 4 kelime. Suyunu cikarmislar biraz.
Yok Ahmethan veya Kaan. Zaten ardarda tekerleme gibi olurHan ve kaan isimlerinin anlamı nerdeyse aynı ama .
Ahmethan ya da ahmet kaan daha iyi olmaz mı?
Simdilerde sacma sacma isimler koyuluyor cocuklara. Dininiz nedir bilmiyorum ama dinimizce de anlami guzel isimler vermeliyiz cocuklarimiza. Kareldi, parsti bunlarin anlami da bos. Elitlere bakip isim koymamali cocuklara.
Benim kizkardesim ogluna 3 isim koydu. Emir Katade Musa. Cocuk 3 ismine de asina. Biz Musa diyoruz annesi Emir babasi Katade diyor :)) Katade eski sahabelerden birinin ismiymis. Hic duymamistim. Kuzenim yine oglunun ismini Elyesa koydu. Bir peygamber ismi Elyesa. Benim yegenimin ismi Salih. Cok seviyorum Salih ismini.
Birgun benim erkek evladim olursa ismi Yunus olacak insallah. Rahmetli kardesimin ismi.. Guzel ve anlamli bir isim icin eski sahabe isimlerine bakabilirsiniz bence :)
Kürt İdris torununa zaten Berk dedirtmezdiŞu anda idristen de aliden de soğudum
Masal ismi benim de hoşuma gitmeye başladı son zamanlarda.. Önceki sayfalarda da bir arkadaş Elyesa demiş, o da aklıma düştü şimdi :)Kızımın adını Masal koydum çok severek. İki ismi var ilk ismi de rahmetli kayınvalidemin ismi. Oğlum olursa Mustafa Kemal koyardım. Deniz ismini de erkekte çok severim o da kardeşimin ismi :)
Bendede ondan etkilenme çok oldu. Zaten eşimle çektiğim kuradan bana baran ismi çıkmıştıda ben illede ediz olsun deyince ediz koyduk. Eşimede alp ismi çıkmıştı. Oldumu sana ediz alp. Bende kimsede yok bu isim kimse sevmiyomu diyodum meğerse varmışşHamileyken ediz hun türkan soray filmi vardi adam ne yakisikliymis ya hu derken kafada bi ampul yandi ediz ediz diye soylerken isim kulagima hos geldi ve ta 15.haftadan beri hic degismedi ve dogdu ediz oldu :)
Bendede ondan etkilenme çok oldu. Zaten eşimle çektiğim kuradan bana baran ismi çıkmıştıda ben illede ediz olsun deyince ediz koyduk. Eşimede alp ismi çıkmıştı. Oldumu sana ediz alp. Bende kimsede yok bu isim kimse sevmiyomu diyodum meğerse varmışş
Kesinlikle öyleBen de Sina ismini beğeniyorum.Nedense çok kibar bi erkek çocuğu canlanıyor gözümde :)
Ben de Sina ismini beğeniyorum.Nedense çok kibar bi erkek çocuğu canlanıyor gözümde :)
Ahmetcan
Umutcan
Mehmetcan
Akifcan
ve türlü canlı isimlerden kaçınız bence. Bu isimlerden 4ünden de insanlar tanıyorum. Diğer 3ü kabul edilebilir ama Ahmetcan bence korkunç bir isim.
Daha çok japon ismi gibi. Kateda nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?