İsim değişikliği

Benimde bir yakınım Kezban olan ismini değiştirdi, önce adının yanına ekledi sosyal mecrada filan sonra kezbanı kaldırdı, biz aile olarak Kezban diyoruz ama iş çevresinde yeni ismi ile hitap ediliyor

Evet ama kamileyi degıstırmezler.Sonucta imla hatası falan yok.Internette sadecce yazım yanlısı olanlar degısıyor yazıyor

merak etme hiçbir sayfada yok. ben baktım yazmadı. kamileye benzer diyor söylemiyor... P Portakalli ordek ne var söylesen :)

raziye olabilir mi:KK50:

benim de fatmanur ismim, zamanında değiştirmeyi düşünmüştüm çünkü ısrarla nuru kullanmayıp kabaca seslenenler vardı , halen var gerçi :kahve:

Mesela ismi kamile.İsim yüzünden özgüven eksikligi utanc duyuluyor.Gene degıstırırler mı

Değiştirilip değiştirilmeyeceğine idare kurulu karar veriyor canım kesin değiştirirler diyemem. Mesela soyadı "cinli" olan biri başvurdu ve deniz olarak değiştirdi. Yani sadece yazım yanlışı olanlar değiştirilmiyor. Mahkemede uğraşmadan önce başvur şansını dene.

Değiştirilip değiştirilmeyeceğine idare kurulu karar veriyor canım kesin değiştirirler diyemem. Mesela soyadı "cinli" olan biri başvurdu ve deniz olarak değiştirdi. Yani sadece yazım yanlışı olanlar değiştirilmiyor. Mahkemede uğraşmadan önce başvur şansını dene.
Direk sorsam mı acaba nüfusa önce.Yoksa ben dilekçe verip sansımı denemek ıstuyorum mu desem.Benım adım alay konusu.Ama kanunda alay konusu degısmez dıyor

şaka bir yana..bence insanlar isimlerini ne kadar özgüven ve gururla taşırsa o isim onda o kadar güzel ve anlamlı olur,,,her ne isim olursa olsun...çok kez güldügümüz isimlerde ..insanlarla tanıştım...öyle bir karakteristik söylüyorlar ki..isim bir andan dünyanın manalı ismi oluyor ...isim sizi değil bence sizin tarzınızdır güzelleştirecek ,mana ve anlam kazandıracaktır..saygılar
benimde ismim %80 erkeklerde var :)
tanımayanlar bilmen ne bey diye ararlar hahahahahahahahahah
çokta hoşuma gider ..afallayıp kalmaları ..pardon pardon özür dilerim demeleri :)))

yaa çok merak ettim :) :)

eşimin de Burçin adında askerlik arkadaşı var. erkekte Burçin. ne garip.

Çok sagolun.Direk sormadan dilekçe versem nolur acaba.Bir de ben kpssye giricem acaba sorun çıkar mı?

Back
X