- 19 Haziran 2015
- 2.014
- 3.012
- 133
- 38
- Konu Sahibi Melisagun08
-
Melisa olabilir miŞimdi burda mahkeme sürecinden alaksız 12837347 tane mesaj olacak içerik de yeni isim ne, eski ismin ne?
İlk mesajı ben atayım, hayırlı olsun yeni isim nedir
Olmasın lütfenMelisa olabilir mi
Sahi keşkeOlmasın lütfen
Peki isim ekletme nasıl bilginiz var mı?Daha yeni halam değiştirdi,iki sahitle halletmiş tek seferde.
Bir zahmetu yok:)
Hayirli olsun yeni ismin
O da aynı sekildedir. İki sahitle gidip 'beni çevrem bu iki isimle çağırıyor ama biri kimliğe yazilmamis' beyanı yeterli sanırım.Peki isim ekletme nasıl bilginiz var mı?
Dava açılıyor ama sonuçta değil mi? Ben davasız nüfus müdürlüğü ile hallediliyor diye biliyordumdaO da aynı sekildedir. İki sahitle gidip 'beni çevrem bu iki isimle çağırıyor ama biri kimliğe yazilmamis' beyanı yeterli sanırım.
Benim halamın işi öyle şipşak oldu ki, "böyle kolay olduğunu bilsem yıllar önceden yapardım" demişti
Evet aynen öyle oluyor:) ama insanlarda sizde kısa sürede alışıyorsunuz.Bir de çalıştığınız yerde şu anki isminizi biliyorlar diyelim. Adımizi değiştirdik yeni kimlik aldık artık bu ismi kullanıyorum mu diyeceğiz. Bu da tuhaf geliyor biraz.
Yeni cipli kimlikler gelince yanlış yazılan isimler falan orada hemen düzeltiliyordu. Mehmet'i Mehmer yazmışlarsa mesela:)Dava açılıyor ama sonuçta değil mi? Ben davasız nüfus müdürlüğü ile hallediliyor diye biliyordumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?