Doğuma Hazırlık İsim Değişikliği

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

nusrat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
1
0
36
Ankara
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım. ikiz kızlarım var 52 günlük. bi sorunumuz var isimlerini değiştirmek istiyoruz. çift isim koymuştuk hem uzun oldu hem söylemesi zor isimler seçmişiz. eşim seçmişti ve ben o an ki psikolojiyle tamam demiştim. ama kızlarıma isimleriyle seslenemiyorum içimden gelmiyor. aranızda isim değiştiren oldu mu. nasıl bi süreç?

bu düşündüğünüzden de büyük bir süreç...çok ama çok geçerli bir sebebiniz olması gerekiyor bununla da kalmayıp hakimi ikna etmeniz gerekiyo...

eğer kimlikleri çıkmadıysa sorun değil değiştirin ,ama çıktıysa uğraştırır tabi ,peki ne isim koymuştunuz kızlarınıza ??

bende merak ettim isimlerinide yazsaydınız keşke...
benimde ikizlerim var bizde iki issim koyduk dedelrinin adlarınıda ekledik, dedeleri mehmet ve yılmaz bizde kerem mehmet kaan yılmaz dedik ama çit söylemiyoruz kerem ve kaan diye sesleniyoruz...
kararlıysanız kolay gelsin şimdiden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…