İsim degiştirme

ben de herkesin kullandığı ama kimlikte geçmeyen ikinci ismimi kimliğime ekletmek istiyorum ne yapmalıyım bilgisi olan var mı? konu sahibesi siz avukat ücret nasıl yaptınız detay verebilir misiniz lütfen
Ben avukatla degıl kendım dılekce yazdırcam.Bu adliye etrafındakiler 50 100 lıraya yazıyor. Adlıyeye 360 lira yatıyor. 2şahit yeterliymiş. Avukata gerek yok diyor herkes

Merhaba benimde 2 ismim var kimlikte birinden nefret ediyorum ve sildirmek istiyorum ayrıca erkek ismi olarak da geçiyor siz ne yaptınız degistirebildinizmi isminizi süreç nasıl geçti rica etsem anlatabilirmisiniz bir de dava açarken yaptırdığıniz ücret haricinde para çıktımı baska

Başka para cıkmadı. Davam ertelendı ocak ayında olacak. Burada depremde adliye zarar görmus o yuzden

Ekleyin bence bugüne kadar sonuçta resmi kayıtlarda hep o isminiz vardı göbek adınız gibi dursun, bir çok arkadaşımın kimlikte yazıpta kullanmadıkları çok saçma isimleri var hiç önemli değil bilindik isimlerini kullanıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…