İsim kaderi etkiler takıntısı ??

İsmiyle mutlu değilse tabiki değiştirsin. Artık isim değiştirmek için mahkeme süreci vs gerekmiyor diye duymuştum. Yanlışım varsa düzeltin

İsimlerin enerji taşıdığına kişiyi etkilediğine inanmıyorum. Hayatı şekillendiren seçimler ve çevredir. Ama basit bir konu. İstemiyorsa kendini mutsuz hissediyorsa değiştirsin, siz de destek olun yapacağınız yarım günlük iş. Size yük olmaz ki. Mantık aramayın boşuna, kendini mutsuz hissediyorsa elinizden gelen basit bir şeyi esirgemeyin kuzeninizden.

O size kalmış ama o kendini aslışah olarak tanıyor başka birinin tanıyıp tanımaması önemli değil. Siz yalancı şahitlik yapmak istemiyorsunuz . Anlıyorum onun için küçük bir yalan söylemenin ne zararı var hem o artık aslışah. Sizde ismi değişince öyle sesleneceksiniz eski ismiyle değil

Neden ikna etmeye calisiyorsunuz ki?
İsmini degistirmesine yardimci olun , yani sevdigim biri bana bu galeple gelse destek olurum kendisine
Kimse ismini sevmek zorunda degil
Bu arada isimlerin enerjisi vardir , kaderi etkiler mi bilemiyorum ama karakteri etkiliyor gercekten

Değiştirmek istiyorsa elbette değiştirsin.Siz şahit olup destekleyeceğinize saçma diyorsunuz.Yani 5 dk gidip şahit olsanız ne olacak?

Yani buna inanmışsa neden olmasın? Belki ismini değiştirince hissettiği olumlu enerji hayatına da yansıyacak.
Burada önemli olan onun hissettiği. Doğruymuş, etikmiş ya da değilmiş bunlar gereksiz ayrıntılar.

Şahitlik sizi olumsuz etkiliyorsa "Ben yapamam." diyin baska birini ayarlasın.

Ama bir insana sürekli aynı anlamda bir kelimeyle seslenmek onu etkilemez mi... bir çocuğa her gün terbiyesiz derseniz gerçekten öyle olduğuna inanır. atalarımız bile demişler: bir şeyi kırk kere söylersen olurmuş.

Bu takıntı değil gerçek yalnız. İsimlerin anlamaları kişinin karakterini yaşantısını etkiliyor kesinlikle.

Ayrıca etik mi şahitlik diye sormanıza anlam veremedim kimsenin zarar gördüğü bi durum yok kimsenin hakkına gitmiyorsunuz neden etik olmasın

Alakası yok tanıdığım çok ayşe var hepsi fettan. İsminde z harfi olan çok kişi tanıyorum yarısı pasif ve silik tipler.

Kelimelere anlamları biz yükleriz, diller böyle doğmuştur. Yani örnek vermek gerekirse ismi Sibel olan birinin çirkef olduğunu düşünür kabullenirsiniz her Sibel’i öyle kabul edersiniz ama bu sizin bireysel yorumunuz. Ben Sibel isimlileri çok sevebilirim. İsimlere yüklenen anlamlar da bu şekilde bireyseldir. Ama terbiyesiz, güleç yüzlü vesaire kelimeler toplum tarafından anlamlarıyla benimsenmiştir, herkesçe bilinir anlamı.

Alakası yok tanıdığım çok ayşe var hepsi fettan. İsminde z harfi olan çok kişi tanıyorum yarısı pasif ve silik tipler.
Anne-baba ismi, doğum yeri de etkili...
Astrolojik bilgiler bunlar
Doğduğumuz gün ve ay nasıl burç olarak kişiliğimizi etkiliyorsa isimlerde aynı şekilde.
Çok fazla detay var, ben üstün körü yazdım.
Benim ismimde babamın babaannesinin ismi, aynı kaderi yaşıyorum diyebilirim

Öff anlamadım ki size ne yani? Öyle mutlu olacaksa niye taş koymaya çalışıyorsunuz? Bence isim kaderi etkilemez ama kişi gün içinde sürekli kendi adını duyar ben sevmediğim bir ismi taşısam mutsuz olurdum. Yok ben onu aslışah olarak tanımıyorum falan saçma olmuş bu kadar “etik” liğe gerek yok bence. Garip geldiniz.

Niye sibel isminin kelime anlamı yok mu? Zeynep mücevher mesela, Fatih fetheden...

Ohoo o şekilde bakacaksak bir sürü kombinasyon çıkar ve illa ki biri tutar yani.

Niye sibel isminin kelime anlamı yok mu? Zeynep mücevher mesela, Fatih fetheden...
Aynı fikri paylaşmak zorunda değiliz hanımefendi. Benim fikrim bu, sizinki o. Açıkladım ben, size doyurucu gelmediyse beğenmedime basıp geçiniz lütfen. Birbirimize örnekler savuracaksak benim işim kelimelerle onların doğuşuyla yapısıyla ilgili. Buraya deste deste makale dizerim. Ama gerek yok, biliyorsunuz fikirler kişiye hastır. İyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…