- 2 Ekim 2019
- 3.437
- 19.030
- 128
- Konu Sahibi ferayfusun87
-
Ama benden davada şahit olmamı istiyor. Söylediğine göre iki şahit gerekiyormuş. Şahitler "biz bu kişiyi Aslışah olarak tanıyoruz" demeliymiş. İyi de yani bu doğru bir beyan olmayacak ki ! Kimse kuzenimi Aslışah olarak tanımıyor. Bu etik mi yani ? İlle de şahit ol diye ısrarcı.
Kuzeniniz bu konuda özgürdür. Kendisine Aslisah denmesini istiyorsa oyle yapsın. Sahit gerekmiyor. Size sacma gelebilir ama kuzeniniz bu konuda mutsuzsa ona destek olun.Hanımlar merhaba, benim çok sevdiğim bir kuzenim var ve ismine kafayı takmış durumda. Biraz olumsuz, üzgün anlamlı bir ismi var hayatta istediği şeyler olmayınca ismine bağlıyor, "isim kaderi etkiler" diyor ve baya takmış durumda. Bana saçmalık gibi geliyor isimle kaderin ne alakası olabilir ? Pek birşey demiyordum ama geçen hafta ismini değiştirmek için dava açacağını söyledi. İsmini "Aslışah" yapacakmış çok asil ve havalı bir isimmiş. Ve şahit de gerekiyormuş benden şahit olmamı istiyor ! Ben o an birşey diyemedim kırmak da istemiyorum ama şahit olmak istemiyorum. Bana saçma geliyor enerjisini de boşa harcıyor bence. Sizce bu isim takıntısını yenmesi konusunda nasıl ikna edebilirim ?
Of hakikaten etik miymiş değil miymiş vırt zırt sanki gel silah kaçakçılığı yapalım demiş kızBence siz şahitlik yapmayın. O kadar olumsuzsunuz ki kişinin yeni adının enerjisini de etkilersiniz mazallah !!! Yok etik mi yok bilmem ne.Kuzeninize açık açık "ben sana Aslışah olarak seslenmediğim için şahitlik yaparsam yalancı gibi hissedicem,başka birinden rica etsen olur mu " diyin.Kızcağzın eminim ki tek akrabası siz değilsinizdir.Ve artık kuzeninizi yargılamayı bırakın.
Ben de ismin kaderi değil ama karakteri etkilediğine inanıyorum. Daha snradan ismi değiştirmek bu durumu değiştirir mi bilmem ama kişi ismini değiştiğinde daha iyi hissedecekse neden olmasın..Önce kuzeninizin bu isteğine saygı duymakla başlayın.Hem düşüncesini küçük görüp hem de size güveninden dolayı ricasını yargılıyorsunuz.Hoşlanmadığınız şeylerle karşılaştığınızda hayır diyebilirsiniz. Kendi yargılamanız yetmemiş gibi bir de biz yargılayalım die burda konu açmışsınız, tuhaf yani.
Ay uğraşmayın böyle takıntılara laf anlatamazsınız sonra başına bişey gelse isimden oldu senin yüzünden der boşverin istemiyorsanız da şahit olmayın bu kadar basitHanımlar merhaba, benim çok sevdiğim bir kuzenim var ve ismine kafayı takmış durumda. Biraz olumsuz, üzgün anlamlı bir ismi var hayatta istediği şeyler olmayınca ismine bağlıyor, "isim kaderi etkiler" diyor ve baya takmış durumda. Bana saçmalık gibi geliyor isimle kaderin ne alakası olabilir ? Pek birşey demiyordum ama geçen hafta ismini değiştirmek için dava açacağını söyledi. İsmini "Aslışah" yapacakmış çok asil ve havalı bir isimmiş. Ve şahit de gerekiyormuş benden şahit olmamı istiyor ! Ben o an birşey diyemedim kırmak da istemiyorum ama şahit olmak istemiyorum. Bana saçma geliyor enerjisini de boşa harcıyor bence. Sizce bu isim takıntısını yenmesi konusunda nasıl ikna edebilirim ?
Ahaha özelden atın makaleleri okurumAynı fikri paylaşmak zorunda değiliz hanımefendi. Benim fikrim bu, sizinki o. Açıkladım ben, size doyurucu gelmediyse beğenmedime basıp geçiniz lütfen. Birbirimize örnekler savuracaksak benim işim kelimelerle onların doğuşuyla yapısıyla ilgili. Buraya deste deste makale dizerim. Ama gerek yok, biliyorsunuz fikirler kişiye hastır. İyi günler.
Tanıdığım bütün Ayşe ler otoriter ve şirretİsmin kaderi etkilediği doğrudur, takıntı değil
Aynı isimdeki kişiler benzer kişilik özelliği taşır.
Mesela ismin de Z harfi olanlar baskın karakterdir.
Ayse ismindekiler "hanım hanımcık" diye tabir ettiğimiz mülayim kişilerdir..
Madem değiştirmek istiyor, destek olun..
Tanıdığım bütün Ayşe ler otoriter ve şirret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?