Doğuma Hazırlık İsim kararsızlığı lütfennn fikir verin hanımlar:((

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kelebeki

Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2014
97
16
18
İstanbul
Öncelikle herkese Merhabalar kızlar Hamileyim ve Allah izin verirse bebişimi elime almaya az kaldı :) Ama kızım için hala isim bulamadık..Melek,Neslişah,Zümra,Hira,Erva bu isimler nasıl sizce ? Hangisi güzel? Yada önerebileceğiniz neler var? Anlamı güzel olsun istiyoruzzzz.. Fikir verirseniz çok sevinirim

Allah sağlıklı sıhhatli kucagınıza almayı nasip etsin

Bence Zümra ya da Erva olabilir ikisini beğendim

Amiiiiiin canım teşekkür ederim:) öyle zormuşki karar vermek.. Fikrin için çok saol

Ben henüz hamile değilim beklemedeyim inşallah bize de nasip olur bazen bende düşünüyorum acaba bebeğim olsa ne isim koyarım diye ama işin içinden çıkamıyorum. Dediğiniz gibi zor gerçekten Onu hissettiğimde düşünmesi daha farklı olur sanırım

Bende hira yı daha çok beğendim😊

Ayy inşallahh en yakın zamanda hayırlı bir şekilde Allah sanada nasip eder tatlım :) o günleri yaşayayınca daha iyi anlayacaksın :) gerçekten zorrr hiçbirşeyi yakıştıramıyorsun sanki bebişine:)

Hira kulağa hoş geliyor tatlım Allah nasip ederde bi kızım olursa ben Ilgın Naz koyacağım. Sanada fikir olabilir belki

Hira ismi gayet hoş Sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inş

Öneri olarak İdil ve Dilem isimleri hoşuma gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…