Doğuma Hazırlık İsim kararsızlığı lütfennn fikir verin hanımlar:((

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Zevk meselesi tabii ki ama ben şu yeni yeni türeyen isimlere bir alışamadım gitti :26: Bilindik isimler bana daha sıcak geliyor, bu söylediğiniz bütün isimler Melek ve Neslişah hariç sanki daha önce hiç aşina olmadığım bir dildeymiş gibi geldi bana :26:

Aralarından en olabilecek isim bence Melek, ama daha iyisi de olabilir. Seçenekler arasında olmayan Nil mesela.

Betül Erva yada Begüm Zümra
çok güzel

hira ve erva ismini erkeklerde kullanıyor.. canım soyadınızda önemli eğer uzunsa kısa isimler güzel .. zümra güzel .. ben bu ara mislina ismini çok beğeniyorum .. kızlarım olursa mislina ve almina olsun istiyorum .. rabbim inşallah bizlere de nasip etsin .. sağlıkla kucağına al bebeğini rabbim bahıtını güzel eylesin

sağlıkla kucağınıza alın kuzunuzu
bence Melek ismi

Erva ismi hep farklı gelmiştir Melek ismi de çok güzel benim beğendiğim bir kaç isim var ama tercih meselesi tabi ki bana da hep Nil,Nehir,Nisan,Ada,Sedef,Başak,Defne isimleri hoş gelmiştir

Tabii bazı insanlara aşina olunan isimler daha sıcak geliyor:) benim için anlamı güzel olsun yeterli:) teşekkür ederimm fikrin içinn canm :)

Soyadımız kısa canım... Ah ah eşim kolay kolay beğenmiyor malesef teşekkür ederim tatlm Rabbim inşallahhh sanada ve isteyen herkesede en kısa zamanda nasip eder :)) amiiiin inşallah canım tekrar saol güzel duan için

bence melek ismi en güzel isim masumluğu güzelliği saflığı simgeliyor

Hira koymayın bence. Demet Akalın Hira koydu diye ona özendiğinizi düşünebilirler. Ünlülerin koyduğu isimleri tercih etmek itici geliyor bana. Melek güzel.

Hira koymayın bence. Demet Akalın Hira koydu diye ona özendiğinizi düşünebilirler. Ünlülerin koyduğu isimleri tercih etmek itici geliyor bana. Melek güzel.

Açıkcası bende başta istemedim ismi duymaktan bıkmıştım:)yani bende öyle ünlü merakı falan yoktur. Kendi kendime o koydu diye niye takılıyorsun dedım sonra hoş gelmeye başladı kulağımaa... Teşekkür ederimm fikrin için

isimlerin hepsi de güzel ama ben NESLİSAH'ı beğendim anlamı sah soyundan gelen demek anlam olarak da güzel söylenisi de hos güçlü bir kadın imajı var isim de.Adıyla büyüsün prensesiniz...

Benim gibi biri daha eşime beğendiremiyorum bi türlü hiç bi ismi İNCİ MELEK olsun dedim en son kibar geliyo kulağa onada kulp taktı ince memet derlermiş ecmel ismide güzel bence ama biraz söylenişi zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…