İsim kararsızlığı

yareennn

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2023
55
50
18
29
Merhabalar arkadaşlar Allah nasip ederse ilk çocuğum olacak isimde çok kararsızım sizinde fikrinizi alayım dedim rohat umut. Habib. Asaf. Araf yada başka bir isim

Ay bende hamileyim oğlum olursa isminin biri Tuğrul olsun istiyoruz ben erkek çocuklarına heybetli isimler yakıştırıyorum Tuğrul, Ömer, Hamza vb şeyler olabilir. Bende kız isim önerisine açığım varsa eğer alayım burdan

Lina ve alina ismini çok zeviyorum ve anlamlarıda çok güzel ama benim kuzenim kendi çocuğuna koyduğu için ben koyamıcam belki sen düşünürsün

Aaa kulağa çok naif geliyor güzelmiş anlamları ne peki öğrenebilir miyim
Zeytin tacını ifade etmektedir. Eski Yunan içerisinde olimpiyat oyunları kapsamında kazananlara verilebilen, zeytin ağacı dallarından veya yapraklarından elde edilen taçtır. Bir diğer anlamı ise Kuran içerisinde geçen Lina isminin anlamı ise hurma fidesi şeklinde olmaktadır.

Alina ismi ne demek ve anlama gelir sorularının cevabı şu şekildedir; Soylu, asil, yüce.Aydınlık, parlak. Dürüst, adil.

Asaf güzel bence.

Anlamı:

Arapça kökenli olan Asaf ismi vezir anlamında kullanılmaktadır. Asaf bu anlamı Hazreti Süleyman zamanına dayanır. Hazreti Süleyman'ın güçlü ve zeki vezirinin adı Asaf'tır.

Evet ben de size katılıyorum. Muhammed Aplarsan da çok güzel bence

Anlamları da çok güzel teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…