Lina ve alina ismini çok zeviyorum ve anlamlarıda çok güzel ama benim kuzenim kendi çocuğuna koyduğu için ben koyamıcam belki sen düşünürsünAy bende hamileyim oğlum olursa isminin biri Tuğrul olsun istiyoruz ben erkek çocuklarına heybetli isimler yakıştırıyorumTuğrul, Ömer, Hamza vb şeyler olabilir. Bende kız isim önerisine açığım varsa eğer alayım burdan
Bunların arasından Umut’u seçtim.Merhabalar arkadaşlar Allah nasip ederse ilk çocuğum olacak isimde çok kararsızım sizinde fikrinizi alayım dedim rohat umut. Habib. Asaf. Araf yada başka bir isim
Aaa kulağa çok naif geliyor güzelmiş anlamları ne peki öğrenebilir miyimLina ve alina ismini çok zeviyorum ve anlamlarıda çok güzel ama benim kuzenim kendi çocuğuna koyduğu için ben koyamıcam belki sen düşünürsün
Zeytin tacını ifade etmektedir. Eski Yunan içerisinde olimpiyat oyunları kapsamında kazananlara verilebilen, zeytin ağacı dallarından veya yapraklarından elde edilen taçtır. Bir diğer anlamı ise Kuran içerisinde geçen Lina isminin anlamı ise hurma fidesi şeklinde olmaktadır.Aaa kulağa çok naif geliyor güzelmiş anlamları ne peki öğrenebilir miyim
Sadece merakımdan soruyorum seçenekler neden hep Arapça, Farsça? Türkçe isim düşünmez misiniz?Merhabalar arkadaşlar Allah nasip ederse ilk çocuğum olacak isimde çok kararsızım sizinde fikrinizi alayım dedim rohat umut. Habib. Asaf. Araf yada başka bir isim
Arafı düşünme bence anlamı iyi değil diğerlerini bilmiyorumMerhabalar arkadaşlar Allah nasip ederse ilk çocuğum olacak isimde çok kararsızım sizinde fikrinizi alayım dedim rohat umut. Habib. Asaf. Araf yada başka bir isim
Umut da yazmış ya canım oda TürkçeSadece merakımdan soruyorum seçenekler neden hep Arapça, Farsça? Türkçe isim düşünmez misiniz?
Farsça canım Türkçe değil umutUmut da yazmış ya canım oda Türkçe
Evet ben de size katılıyorum. Muhammed Aplarsan da çok güzel benceAy bende hamileyim oğlum olursa isminin biri Tuğrul olsun istiyoruz ben erkek çocuklarına heybetli isimler yakıştırıyorumTuğrul, Ömer, Hamza vb şeyler olabilir. Bende kız isim önerisine açığım varsa eğer alayım burdan
Anlamları da çok güzel teşekkür ederimZeytin tacını ifade etmektedir. Eski Yunan içerisinde olimpiyat oyunları kapsamında kazananlara verilebilen, zeytin ağacı dallarından veya yapraklarından elde edilen taçtır. Bir diğer anlamı ise Kuran içerisinde geçen Lina isminin anlamı ise hurma fidesi şeklinde olmaktadır.
Alina ismi ne demek ve anlama gelir sorularının cevabı şu şekildedir; Soylu, asil, yüce.Aydınlık, parlak. Dürüst, adil.
Öyle mi ? HmmFarsça canım Türkçe değil umut
Seçeneklerin hiçbiri Türkçe değil:)Öyle mi ? Hmmilk defa şimdi öğrendim başka isim de önermiş sen ya bir kaç türk ismi
Umut da mı Türkçe değilmiş?Farsça canım Türkçe değil umut
Tamam işte sen yaz Türkçe başka isim de olabilir demiş ya..Seçeneklerin hiçbiri Türkçe değil:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?