MantıklıSuriyeli sanmasınlar sonra okulda filan, o şekilde söyleyin
Erkek olursa Aybars koycam kız olursa AylinBarlas güzel mesela, benzer olarak Aybars da seviyorum ben
Hepsi birbirinden kötü ya lütfen umut hariç birini düşünmeyin bile
Hiç mi sevmiyorsunuz çocuğunuzu bula bula bunları bu
Sevgiyle ne alakası var 5 yıl bekledim nasıl sevmem arkadaşlar fikrinizi sordum böyle kırıcı konuşmanıza gerek yokHepsi birbirinden kötü ya lütfen umut hariç birini düşünmeyin bile
Hiç mi sevmiyorsunuz çocuğunuzu bula bula bunları buldunuz
Ya aslında kırıcı olmak değildir arkadaşın amacı sadece gerçekten ağır isimler o yüzden. Ama sizin çocuğunuz sizin tercihiniz tabiSevgiyle ne alakası var 5 yıl bekledim nasıl sevmem arkadaşlar fikrinizi sordum böyle kırıcı konuşmanıza gerek yok
Ben ağır olduğunu bilmiyordum öyle dusunmemistim buraya sordum öğrendim birbirimizi kırmadan dile getrsek bizde birşeyleri sormak ve öğrenmekten cekinmeyizYa aslında kırıcı olmak değildir arkadaşın amacı sadece gerçekten ağır isimler o yüzden. Ama sizin çocuğunuz sizin tercihiniz tabi
Yok tabi haklısınız . Yine de kırmak istememiştir.Ben ağır olduğunu bilmiyordum öyle dusunmemistim buraya sordum öğrendim birbirimizi kırmadan dile getrsek bizde birşeyleri sormak ve öğrenmekten cekinmeyiz
Gercekten eger suriyeli ya da afgan degilseniz lutfen bu isimleri koymayin, ne guzel isimler var dilimizdeMerhabalar arkadaşlar Allah nasip ederse ilk çocuğum olacak isimde çok kararsızım sizinde fikrinizi alayım dedim rohat umut. Habib. Asaf. Araf yada başka bir isim
Kürdüm şansa tüm güzel isimleri cevredekiler koymusGercekten eger suriyeli ya da afgan degilseniz lutfen bu isimleri koymayin, ne guzel isimler var dilimizde
Ali koyun ya mis gibiKürdüm şansa tüm güzel isimleri cevredekiler koymus
Teşekkür ederim söylediklerimizi hepsini dikkate alacmAli koyun ya mis gibi
Allah bağışlasın eve Yusuf arda cok guzelBen Yasir Ali ve Yusuf Arda koydum ikizlerime
Baran, Berzan, Ferzan, Boran, Yekta, Rezan bunlar var Kürtçe, en azından kulağa fena gelmiyorlarKürdüm şansa tüm güzel isimleri cevredekiler koymus
Teşekkür ederimBaran, Berzan, Ferzan, Boran, Yekta, Rezan bunlar var Kürtçe, en azından kulağa fena gelmiyorlar
Boran ve Mirza seviyorum ben de Kürtçe isimlerden .Baran, Berzan, Ferzan, Boran, Yekta, Rezan bunlar var Kürtçe, en azından kulağa fena gelmiyorlar
Teşekkür ederimBoran ve Mirza seviyorum ben de Kürtçe isimlerden .
Çok teşekkür ederimHazar, cihan, kaan, kıvanç, burak, akın, gökhan…aslında daha çok vardı duyup beğendiğim ama gelmiyor aklıma. Bir de ben klasik isimleri de severim ahmet, hüseyin gibi ve ilginç bir şekilde ibrahim ismini de seviyorum hoş geliyor kulağa… belki beğendikleriniz olur sizin de çok bilinmedik isim değiller ama olsun
çok kaba duran isimler, sinirli bir imaj veriyorlar. Rohat ne bilmiyorum ama game of thrones karakteri gibi. Habib, habibi gibi büyük ihtimalle onun erkek versiyonudu. Araf- arafta kalmaktan geliyorsa kötü bir anlamı var. Koyacaksanız umut koyun.Merhabalar arkadaşlar Allah nasip ederse ilk çocuğum olacak isimde çok kararsızım sizinde fikrinizi alayım dedim rohat umut. Habib. Asaf. Araf yada başka bir isim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?