İsim kararsızlığı

Hepsi birbirinden kötü ya lütfen umut hariç birini düşünmeyin bile
Hiç mi sevmiyorsunuz çocuğunuzu bula bula bunları bu

Hepsi birbirinden kötü ya lütfen umut hariç birini düşünmeyin bile
Hiç mi sevmiyorsunuz çocuğunuzu bula bula bunları buldunuz
Sevgiyle ne alakası var 5 yıl bekledim nasıl sevmem arkadaşlar fikrinizi sordum böyle kırıcı konuşmanıza gerek yok

Sevgiyle ne alakası var 5 yıl bekledim nasıl sevmem arkadaşlar fikrinizi sordum böyle kırıcı konuşmanıza gerek yok
Ya aslında kırıcı olmak değildir arkadaşın amacı sadece gerçekten ağır isimler o yüzden. Ama sizin çocuğunuz sizin tercihiniz tabi

Ya aslında kırıcı olmak değildir arkadaşın amacı sadece gerçekten ağır isimler o yüzden. Ama sizin çocuğunuz sizin tercihiniz tabi
Ben ağır olduğunu bilmiyordum öyle dusunmemistim buraya sordum öğrendim birbirimizi kırmadan dile getrsek bizde birşeyleri sormak ve öğrenmekten cekinmeyiz

Gercekten eger suriyeli ya da afgan degilseniz lutfen bu isimleri koymayin, ne guzel isimler var dilimizde

5 yıl bekledim çok dualar ettim Allah'ım nasip etsin diye bende güzel bir ismi olsun isterim tabiki ama bilmiyorum acemiliğime geldi

Hazar, cihan, kaan, kıvanç, burak, akın, gökhan…aslında daha çok vardı duyup beğendiğim ama gelmiyor aklıma. Bir de ben klasik isimleri de severim ahmet, hüseyin gibi ve ilginç bir şekilde ibrahim ismini de seviyorum hoş geliyor kulağa… belki beğendikleriniz olur sizin de çok bilinmedik isim değiller ama olsun

Çok teşekkür ederim

çok kaba duran isimler, sinirli bir imaj veriyorlar. Rohat ne bilmiyorum ama game of thrones karakteri gibi. Habib, habibi gibi büyük ihtimalle onun erkek versiyonudu. Araf- arafta kalmaktan geliyorsa kötü bir anlamı var. Koyacaksanız umut koyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…