- 28 Ocak 2022
- 1.535
- 2.821
- 63
Dilimize çok geçtiği için öyle sanılıyor ama değil, bakabilirsiniz kökenine nettenUmut da mı Türkçe değilmiş?
İsim zevkimiz çook farklı belli ki, o yüzden hiç önermiyimTamam işte sen yaz Türkçe başka isim de olabilir demiş ya..
Yok yok doğrudur.Dilimize çok geçtiği için öyle sanılıyor ama değil, bakabilirsiniz kökenine netten
Olabilir canım bu konuda herkesin zevki farklıdır.İsim zevkimiz çook farklı belli ki, o yüzden hiç önermiyim
Bence umut en güzeliMerhabalar arkadaşlar Allah nasip ederse ilk çocuğum olacak isimde çok kararsızım sizinde fikrinizi alayım dedim rohat umut. Habib. Asaf. Araf yada başka bir isim
Evet evet, herkes istediği ismi koyar tabi, ben Türkçe tercih ederim onu demek istedimYok yok doğrudur.
Sadece şaşırdığımı ifade ettim.
Asaf ismi guzel. Onun haricinde Miraç , Alparslan , Kadir .. olabilirMerhabalar arkadaşlar Allah nasip ederse ilk çocuğum olacak isimde çok kararsızım sizinde fikrinizi alayım dedim rohat umut. Habib. Asaf. Araf yada başka bir isim
Kökeninizi bilmiyorum tabi ama Habib parklarda kızımı oynatırken çok duyuyorum Suriyeli ismi galiba. Umut ve Asaf güzel saydıklarınızdan . Erkeklere çançinçon isimler hiç gitmiyor ya. Net ve sade bişey seçin.Merhabalar arkadaşlar Allah nasip ederse ilk çocuğum olacak isimde çok kararsızım sizinde fikrinizi alayım dedim rohat umut. Habib. Asaf. Araf yada başka bir isim
Amaaan isim işi zor cidden.Evet evet, herkes istediği ismi koyar tabi, ben Türkçe tercih ederim onu demek istedim
Evet ya keşke çocuk kendi karar verse ahahAmaaan isim işi zor cidden.
Zevkler de çok değişiyor…
Keşke öyle bir imkan olsaEvet ya keşke çocuk kendi karar verse ahah
Keşke öyle bir imkan olsa
Valla habib isminide kaynanamlar ısrar ediyor yoksa ben hiç istememKökeninizi bilmiyorum tabi ama Habib parklarda kızımı oynatırken çok duyuyorum Suriyeli ismi galiba. Umut ve Asaf güzel saydıklarınızdan . Erkeklere çançinçon isimler hiç gitmiyor ya. Net ve sade bişey seçin.
Barlas güzel mesela, benzer olarak Aybars da seviyorum ben
Suriyeli sanmasınlar sonra okulda filan, o şekilde söyleyinValla habib isminide kaynanamlar ısrar ediyor yoksa ben hiç istemem
Merhabalar arkadaşlar Allah nasip ederse ilk çocuğum olacak isimde çok kararsızım sizinde fikrinizi alayım dedim rohat umut. Habib. Asaf. Araf yada başka bir isim
İkra zümra arin Ekim
Aklıma 1 kadın 1 erkek dizisindeki “Jabağı” sahnesi geldiKusura bakmayın ama çok mu aradınız bu isimleri umut dışında hepsi gerçekten kötü , zor ve çok ağır. Bir de beelki ucundan Ekim.
Hepsi birbirinden kötü ya lütfen umut hariç birini düşünmeyin bileMerhabalar arkadaşlar Allah nasip ederse ilk çocuğum olacak isimde çok kararsızım sizinde fikrinizi alayım dedim rohat umut. Habib. Asaf. Araf yada başka bir isim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?