Doğuma Hazırlık Isim kavgası acil yardimmm

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Buurcuumm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2019
396
445
53
32
Merhaba hanimlar esimle kiz bebegimiz için isim konusunda tartışıyoruz annenisin ismini koymak istiyor bende istemiyorum hem sevmediğim bir isim hem de çok sıkıntılar çekmiş yaşamında.ama bir türlü bu konuda uzlasamiyoruz anlatamıyorum.bana hiç birsey yapmamasına rağmen kayinvalidemi görmek istemiyorum.durum ciddi hal almaya başlıyacak sizce ne yapmalıyım?? Hatrin için koyalım başka isim de koyarız diyorum ama koyarsak ikisini de kullanırız diyor çok mutsuzum

Ben aile büyüklerinin adının konmasını doğru bulmuyorum ama benim eşim de istiyodu ben itiraz etmedim kendim de yanına bi isim eklicektim.bilerde hangisini isterse onu aktif kullanır ama tabiki o seçim yapana kadar iki isimle hitap edilmesi normaldir

Bh aile buyuklerinin ismi konulmali baskisini anlamiyorum.
Annenin soz hakki yok sanki.
Caninizi sikmayin, buyuk tartismalara girip uzulmektense yanina sizin istesiginiz bi ismi ekleyin.
Esiniz kararini vermis gibi cunku

Bende hiç doğru bulmuyorum bu duruma düşmemekiçin daha nişanlıyken eşime asla böyle bir talepte bulunma koymam dedim, kayınvalideme ve kayınpederime de lafa arasında hep belirtirim bebek konusu geçince, herkes kabullendi artık, ama sizde eşinize laf anlatamıyorsanız tartışıp kendinizi üzmeyin, yanına kendi istediğiniz ismi koyun şimdilik 2 isimle hitap edersiniz ilerde kendi hangisini severse onu kullanır.

Se
Merhaba hanimlar esimle kiz bebegimiz için isim konusunda tartışıyoruz annenisin ismini koymak istiyor bende istemiyorum hem sevmediğim bir isim hem de çok sıkıntılar çekmiş yaşamında.ama bir türlü bu konuda uzlasamiyoruz anlatamıyorum.bana hiç birsey yapmamasına rağmen kayinvalidemi görmek istemiyorum.durum ciddi hal almaya başlıyacak sizce ne yapmalıyım?? Hatrin için koyalım başka isim de koyarız diyorum ama koyarsak ikisini de kullanırız diyor çok mutsuzum
bu erkekleri anlamıyorum o zaman bnde annemin adını koyayım de bu ne yaaa

İkinci isim olarak siz de kendi annenizin ismini koyun o zaman. İki isimle de seslenirsiniz.

Back
X