• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsim konusu

Annemi kanserden kaybettim ismini vererek kızıma her seslendiğim de o acı günler aklıma gelicek biliyorum ama çevremde bu konuda çok baskı almaya başladım. Kötü evlat gibi görünmek istemiyorum 😞 şimdiye kadar kimseyle bu konuyu konuşmadım o kadar mutlu ettiniz ki cevap ve rrek 🙏🏻🙏🏻

cekmezdim.

ogluma esimin babasinin adini koyduk, ikinci isim olarak.
Ismi cok severek ve cok isteyerek koydum.

Ancak esimin babasi vefat ettigi icin, oglumu goren bir cok tanidigin haliyle duygulari depresiyordu ilk zamanlar her ismi anildiginda. Bence cocuga gereksiz bir yuk olurdu eger bu sekilde devam edilseydi, ikinci ismini kullanmiyoruz suanda, bence daha iyi oldu.

annenizin ismini koymak istemenizi de anliyorum ama gercekten cocuk icin cok iyi olmadigini dusunuyorum.

Annemi kanserden kaybettim ismini vererek kızıma her seslendiğim de o acı günler aklıma gelicek biliyorum ama çevremde bu konuda çok baskı almaya başladım. Kötü evlat gibi görünmek istemiyorum 😞 şimdiye kadar kimseyle bu konuyu konuşmadım o kadar mutlu ettiniz ki cevap ve rrek 🙏🏻🙏🏻
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun annenin. Sen çevrene bakma seni kötü hissettirecekmiş üstelik hiç koyma bunun kötü bi evlat olmakla alakası yok cok sacma bi düşünce kimseyi dinleme

Evladınıza annenizin ismini vermek hayırlı evlat olma kriteri değil. Başınız sağ olsun bu arada. Sağlıcakla kucağınıza alın yavrunuzu, ismini de içinize ne siniyorsa onu koyun. Annenizin ismini koymamanız sizi hayırsız, kötü evlat yapmaz.:anneadayı:

Vefat eden anne babanın adını çocuğa koymak bir evlatlık görevi değildir. Kendi annem adına konuşsam asla asla istemez hatta üstüne kızardı başka isim mi bulamadınız diye. O yüzden üzülmeyin , ismi gönlünüze göre koyun.

Kızlar bi sorum var anneniz hayatta olmasa bi kızınız olucağını öğrenseniz onun ismini annenizin ismini vermezseniz vicdan azabı çeker miydiniz😑

Hayır annemin ismini asla çocuğuma koymam mesela çünkü anlamı kötü. Kulağa da hoş gelen bir isim değil türk filminden fırlamış gibi dalga konusu olur.
Güzel ve hoşuma giden isimse koyardım. Yoksa gerek yok.

Vicdan azabı çekilecek bir durum yok. Çocuğa doğduğu an gereksiz bir yük yüklemiş olursunuz. Annenizi tanıyan herkes çocuğunuza baktığında aklına onu getirecek. Çocuğa kendi hayatını yaşama fırsatı verin.

Allah rahmet eylesin mekank cennet olsun. Hic dusunmezdim ben takmazdim da cevreyi cevreye ne kizima verecegim addan. Saglikla kucaginiza alin kuzuyu.

Vicdan azabı çekilecek bir durum yok. Çocuğa doğduğu an gereksiz bir yük yüklemiş olursunuz. Annenizi tanıyan herkes çocuğunuza baktığında aklına onu getirecek. Çocuğa kendi hayatını yaşama fırsatı verin.
Sırf bu yüzden işte acı bi şekilde kaybettim sırf herkes rahat etsin diye çocuguma bunu yapmak istemiyorum ama bunu yapınca da çok yadırganıcam biliyorum

Kızlar bi sorum var anneniz hayatta olmasa bi kızınız olucağını öğrenseniz onun ismini annenizin ismini vermezseniz vicdan azabı çeker miydiniz😑
İsimlerin kaderi etkilediğini düşünüyorum. Annemin ömrü çile ile geçmiş asla koymam ama annemi bana vermek isteyip veremediği ismi koyarım

Back
X