- 1 Mart 2016
- 137
- 67
- 98
- Konu Sahibi Gamzecikkk
Kızlar bi sorum var anneniz hayatta olmasa bi kızınız olucağını öğrenseniz onun ismini annenizin ismini vermezseniz vicdan azabı çeker miydiniz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır neden cekeyim ismi güzelse konulabilir ama koymazsanızda vicdan azabı cekilecek bi durum yok bence.Kızlar bi sorum var anneniz hayatta olmasa bi kızınız olucağını öğrenseniz onun ismini annenizin ismini vermezseniz vicdan azabı çeker miydiniz![]()
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun annenin. Sen çevrene bakma seni kötü hissettirecekmiş üstelik hiç koyma bunun kötü bi evlat olmakla alakası yok cok sacma bi düşünce kimseyi dinlemeAnnemi kanserden kaybettim ismini vererek kızıma her seslendiğim de o acı günler aklıma gelicek biliyorum ama çevremde bu konuda çok baskı almaya başladım. Kötü evlat gibi görünmek istemiyorumşimdiye kadar kimseyle bu konuyu konuşmadım o kadar mutlu ettiniz ki cevap ve rrek
![]()
Kızlar bi sorum var anneniz hayatta olmasa bi kızınız olucağını öğrenseniz onun ismini annenizin ismini vermezseniz vicdan azabı çeker miydiniz![]()
Sırf bu yüzden işte acı bi şekilde kaybettim sırf herkes rahat etsin diye çocuguma bunu yapmak istemiyorum ama bunu yapınca da çok yadırganıcam biliyorumVicdan azabı çekilecek bir durum yok. Çocuğa doğduğu an gereksiz bir yük yüklemiş olursunuz. Annenizi tanıyan herkes çocuğunuza baktığında aklına onu getirecek. Çocuğa kendi hayatını yaşama fırsatı verin.
İsimlerin kaderi etkilediğini düşünüyorum. Annemin ömrü çile ile geçmiş asla koymam ama annemi bana vermek isteyip veremediği ismi koyarımKızlar bi sorum var anneniz hayatta olmasa bi kızınız olucağını öğrenseniz onun ismini annenizin ismini vermezseniz vicdan azabı çeker miydiniz![]()
hayırKızlar bi sorum var anneniz hayatta olmasa bi kızınız olucağını öğrenseniz onun ismini annenizin ismini vermezseniz vicdan azabı çeker miydiniz![]()