Doğuma Hazırlık İsim konusu...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar lütfen bana da bi fikir verin :( ilk oğlumun ismini ben düşündüm eşim de olur dedi koyduk ben koymuş oldum sonuçta. 2. çocuğumuz erkek olursa eşim bu sefer ben koyacağım diyor haklı da ama babasının ismini koymak istiyor ben ilk zamanlar istemedim şimdi tmm ama yanına bi isim daha koyalım dedim olmaz sadece tek isim olacak diyor. güya ilk çocuğum doğduktan sonra annesi babası ablası üzülmüş niye babanın ismini koymadın diye herkes üstüne gelmiş. sadece babasının ismi olacakmış 2. isim de olmayacakmış ama ben çocuğuma öyle seslenmek istemiyorum kafayı yiycem çözüm bulamadım. hayırlı sağlıklı olsun inşallah ama bu durum üzüyor beni..

kızlar lütfen bana da bi fikir verin :KK43: ilk oğlumun ismini ben düşündüm eşim de olur dedi koyduk ben koymuş oldum sonuçta. 2. çocuğumuz erkek olursa eşim bu sefer ben koyacağım diyor haklı da ama babasının ismini koymak istiyor ben ilk zamanlar istemedim şimdi tmm ama yanına bi isim daha koyalım dedim olmaz sadece tek isim olacak diyor. güya ilk çocuğum doğduktan sonra annesi babası ablası üzülmüş niye babanın ismini koymadın diye herkes üstüne gelmiş. sadece babasının ismi olacakmış 2. isim de olmayacakmış ama ben çocuğuma öyle seslenmek istemiyorum kafayı yiycem çözüm bulamadım. hayırlı sağlıklı olsun inşallah ama bu durum üzüyor beni..
Bencilce bir davranış. Sonuçta senin koymak istediğin bir ismi o istemeseydi koyacakmıydın ? Bunun cevabı evet iste eşine de birşey diyemezsin ama hayır ise haklısın. İnsanın ailesi de olsa haddini bilmesi gerekir öyle ailelere de aile diyemiyorum ben. Eğer devam etmek isterse koymaya senin istemediğin halde sende diğer çocuğunuzun ismini babanın veya kız olursa annenin ismini koyacağını söyle

Bencilce bir davranış. Sonuçta senin koymak istediğin bir ismi o istemeseydi koyacakmıydın ? Bunun cevabı evet iste eşine de birşey diyemezsin ama hayır ise haklısın. İnsanın ailesi de olsa haddini bilmesi gerekir öyle ailelere de aile diyemiyorum ben. Eğer devam etmek isterse koymaya senin istemediğin halde sende diğer çocuğunuzun ismini babanın veya kız olursa annenin ismini koyacağını söyle
İlk çocuğun ismini ben koydum sayılır şu anda 2. ye hamileyim. 3. Düşünmüyorum ki öyle diyeyim. Hem koy der sen de anne yada babanın ismini 3. ye

İLK cocugin ismini sen koysanda babada kabul ettiki koydunuz. İsim ana babanin rizasiyla olur. İkincide o isteyebilir ama seninde istemen onemli. Buyuklerin ismi niye konur ya niye israr ederler . Herkes kendi adıyla yaşasin . İsmini koydurtunca baslari goge erecek sanki. Birde kp ne baba yada x bey sizli bizli konusuyorsun. Arada bi mesafe var. Onun yaninda ismiyle hitap edeceksin. Baska cocuklarda onun ismiyle hitap edecek. Ben sacma buluyorum. Bari iki isim koymaya ikna edin. Yakin cevremdende gordugum genelde iki isim oluyo oyle buyuklerin ismi konulan cocuk yada genc kiz cocuk diger ismi kullanilmasini istiyor arkadas yada okul cevresinde

Back
X