İsim konusunda herkes olumsuz konuşuyor

Hiç Bilge isminde erkek öğrencim olmadı hepsi kızdı ve çok da şekerlerdi. :)
İsim konusunda öğretmenlere danışmak en iyisi bazı isimler gerçekten ortak özelliklere sahip oluyor

Ne koydunuz acaba ben ezgi koymak istedim beğenmeyenler çıktı hatta o neymiş diye dudak bukenler asagilar üslup takinanlar oldu ama ben beğendim bikere .5 yaşında girecek ezgim hiç pişman degilim

Hiç Bilge isminde erkek öğrencim olmadı hepsi kızdı ve çok da şekerlerdi. :)
İsim konusunda öğretmenlere danışmak en iyisi bazı isimler gerçekten ortak özelliklere sahip oluyor
Bilge bence muhteşem bir isimm

Benimde içimin çok ısındığı bir isimmm

Gebelik planladığımız sürecimizde farklı paylasımlarımız anılarımız oldu eşimle o yüzden bizim için o anlara anlam katan farklı bir işme içimiz ısındı.

Eşiniz ve sizin isteğiniz önemli kaynananız cok istiyorsa doğursun istediği ismi koysun cocuguna dhdhdkssvshs

Merhaba ismi koydunuz mu acaba cok merak ettim? :) biz esimle sevgiliyken daha 11 12 sene once bir yerde duymustum ve Bilge bizim ilk bebegimizin adi olacak demistik kiz da olsa erkek de olsa unisex bir isim sonucta. Suan hamileyim ve Bilge ismini cinsiyetini bilmeden koyacagimiza eminiz ve cevremizden hic tepki vs de gormedik bunca zaman lutfen siz de bu durumu takmamis olun hatta bizim suan ikizlerimiz gelecek bilgeyi o kadar begeniyoruz ki ikinciye bir isim hala begenemedik Bilge ismini koyanlar kiz kardesi olsa ne isim koyarlar acaba?

Ne koydunuz acaba? Bir arkadaşımın kızı 7 yaşında adı da Bilge ve bence isminin tüm özelliğini taşıyor. Çok ağır başlı bir çocuk ve çok zeki çok bilge bir kız. 1. Sınıftan 3 e geçirelim dediler çocuğa o kadar zeki.

Allah saglıkla kavusmanızı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…