isim krizi çözüldü sanmıştım.kv tehdit ediyor!!

evet yani ben o ısımle ona seslenınce kendımı garıp hıssederım bı kere yaa hem kpin adı hemde begenmedgm bı ısım yanı.oyle bısey olsaydı zaten zorla esımde koysaydı hıcbırının yzuune bakmazdım

Evet can sıkıcı anlıyorum ama kendini üzmemeye çalış. Dua et inşallah kayınvaliden insafa gelir. O ne derse desin siz yine de koymayın o ismi.

ay evet yaaa kendı bebegımın keyfını yaşattırmayacak bana yaaa. gelmezsede gelmesın zaten ,eşim açısından üzülüyorum ben bide.hem benı dinliyor,kırmıyor, annesı yuzunden arada kalıyor ıstemıyoum bunları yaşamasını..

kv. tehditle istediğini yaptırmaya alışmış hiçç takma canım sen istediğin ismi koy ne yaparsa yapsın gelmem dediğine de bakma blöf yapıyo bak nasıl gelecek görürsün ayrıca o h... desede bebğe desin ne olcak nüfusta eren yazacak herkes eren diyecek oda kendini avutsun :))))

Allah bana da bir oğul verirse, kayınpederimin adını koyacağım..
Fakat iş inada biner, şantaj gibi şeyler yapılırsa, koymazsanız şuracıkta ölecem bak dese Allah yardım etsin ölmek zor derim koymam..
İnsanın koyacağı varsa da koydurmaz arkadaşım sendeki bu kayınvalide.

canım daha 14 haftalık hamilesin.. bence bu konuları konuşmak için erken..

baya diretmiş kayınvalideniz eşinin gönlünü yapmaya çalışyor dmekki..büyüklerde böyle istek oluyor..eltim koymasa ben koymak zorunda kalacaktım ama bende çift isim olarak koyardım onlar o ismi söyler ben bu ismi söylerdim...

eşinin arada kalması çok kötü olmuş..tamam anne siz h... neyse onu diyin göbek adı o olsun ama kimlikte bu olacak de..ne var onunda gönlü olsun canım..

O sizin dedikleriniz duymuyorsa, siz de onun dediklerini duymayin...
Ne kadar gereksiz bir tavir, ay oldum, ay bayildim, ay gelmem, ay bidi bidi bidi...
Bende bu tavirlara hastayim...
Hic birimiz islerimizi boyle halletmiyoruz, o da halletmesin...
Nufus cuzdanini siz cikaracaksiniz, sallamayin, tatli dille konusmasaniz, konusun onun da gonlunu hos tutun diyecegim ama...
Sizin karariniz belli, ne derse desin, gulun gecin...

İş tehdite vardırmasa göbek adı olarak kyun ama kullanmayın diyecektim ama
Tavır gerçekten çirkin ve irite edici.
Yarın öbürgün kızınız olursa bu seferde benim adımı koyun diye tutturursa ne olacak?

ıste huzursuzlk yapıyo can sıkıyo cokta guzel başarıyo

evet cnm ya ben 3 yıldır bu kdının ruh hastası hareketlerını cekıyorum saygımı hıc bozmadım ama bu son nokta oldu artık.susmayacagım.

cnm sureklı akrabalara eşe dosta h.... gelıyo dıyıp duruyo.ananemi aramıs ona bıle demıs. nası duymazdan geleyım.erken deyıpte susayım.şimdiden önlem almassak ılerde dahada zorlaşacak.taa nişanda başladı kadın bu muhabete , erken dıye sstum ama artık gec bıle kaldık

zaten gulup gecıcezde tehdıt edıyo, etkılenıyoruz ıster ıstemes. eşim şimdide 'valla bu iş sutumu helal etmeme kdr gıdecek gibi, dinen cok gecerli '' fln demeye basladı.etkılenıyo o da annesı sonucta.

cnm kızda sorun yok.hıc benm adımı koyun demedı.erkek bebeklere daha duskun , o yuzden tutturuyo. ay koasınıda cok sevıyo sankı adam agzını bıle acmıyo, bu tutturuyo ya. esım ztn gobek adı olsun fln dedı ama tatmın olmuyo ılla nufusta yazacak

ablası aradı esımı onla konustu boyle boyle dıye.ablasıda olurmu oyle sey ne ıstersenız onu koyarsınz fln dedı.aramıs annesını.konusmus.kadında ıyı ıstedıklerını yapsınlar ama bende onlara yapıcagımı bılırım demış yaaaaa wallahı ıplerı koparıcam bana bı ters hareket yaparsa, ters laf ederse.

Ay ne terbiyesiz kadın ya.. Böyleleri anneliği ne sanıyor ? İstediklerini yaptıramayınca sığınılacak liman mı ?

Terbiyesiz.

İftira da atar böylesi,umarım eşinle aranı açmaz.

Kv kendi doğurup koysun madem hevesli

Ay ne terbiyesiz kadın ya.. Böyleleri anneliği ne sanıyor ? İstediklerini yaptıramayınca sığınılacak liman mı ?

Terbiyesiz.

İftira da atar böylesi,umarım eşinle aranı açmaz.

Aynen ya ne yapcakmis dedim eve gelmez elini opturmez fln dioda ben biliorum dogumda rezillik ckarcak sizofren ya resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…