hayır yani zorla koydurtunca çok mu mutlu olacaklar? en sevdiğini, en değerlini hiç içinden gelmeyen bir sıfatla çağırınca başları göğe mi değecek? Allahtan bizimkilerin böyle bir talebi olmadı. hoş olsa da avuçlarını yalarlardı..
evet arkdsım bu tehdıt meselesı ayrı bı sınırlendırdı benı ztn kesınlıkle boyun egmıcem iyi alıştı ya , bi anne evlatlarını tehdıt edermı böyle yaaa.
ya demesın ogluma huseyın nabıyımkım ıster ya begenmedıgı bı ısımle hıtap edılmesnı. ıster ıstemez uzuluyorum bunları yaşıcam cnku bılıyorum yani
İster ayılsın, ister bayılsın...
Sen bebişini 9 ay taşıyacaksın, bir dolu sıkıntı çekeceksin, sancılarla doğuracaksın..
Adını da başkası koyacak..!! 'Oldu canım, suyundan da koy' deyin bari..!! Hey Allahım..!!!
Hiç kanmayın bu boş blöflere..!! 1-2 gelmez ama eninde sonunda gelir.. ha isterse hiç gelmesin, kendi kaybeder..
Bir isim için hem oğlunu hem torununu silebiliyorsa bir insan, gerçekten sevmiyor demektir bana göre..
Zaten "anneyim ben" diyerek..
O kutsal 'annelik' vasfını kendi zevki için kullanarak, çocuğunu ailesini ezen kadınlara sinir oluyorum.!!
Sanki dünyada bir tek onlar anne olmuş, başkası olamaz..
O zaman sen de oğlunun adını değiştir deyin kayınvalidenize bakalım..:))
canım daha 14 haftalık hamilesin.. bence bu konuları konuşmak için erken..arkadaslar merhaba tekrar.
bundan önceki konumda bahsetmiştim kvmin bebegime kpin ismini verin ısrarından.eşimi ikna ettim birlikte begendıgımz ismi koyacagız.
gecen gun esım annesını aradı oglumuza eren ısmını koyacagız anne dedı. kvmde ''h... erenim gelıyo'' demeye başladı!!eşim telde anne h... koymıcaz sadece eren koycaz diyo ama kadın kesınlıkle kulaklarını tıkamış gibi duymuyo,anlamıyo.ben yanındayım eşimin kriz gecırcem sinirden. eşim sinirlenıo sesını yukseltıyo yokk kadın anlamıyo, bana gelinim söz verdi diyo. yalann.sonra bıde eger koymassan evine adım atmam dıye tehdıt etmeye basladı. (bunu daha oncede yapmıştı dediği olmassa bu sekılde tehdıt eder ve dediginide yapar!!) ben ona genede h.... dicem fln dedı!!!
neyse telefonu bana verdı eşim bende dogru duzgun sesimi yukseltmeden basladım konusmaya.
anne bız cocugumzn adını eren koyucaz , h... koymıcaz sureklı heryerde herkese bunu soyleyıp durma dedım, ayrıca ben sana hıcbızmn boyle bı soz vermedım benı zan altında bırakmaya calısma dedım. bana söz verdın nışanda dedı. bende dedımkı ozmn sen oglan olursa adı h.... olacak dedin ama ben agzımı bıle acmadım.sanada söz verıyorum h..... koycam dıye bı cumle sarfetmedım dedım. ben onu soz olarak kabul edıyodum dedı!!!! bende edemessin ,cnku ben sana soz vermedım dedım.ee h...eren koysanız olmuyomu dedı hayır anne bız ıkı ısım ıstemıyoruz dedım sadece eren olucak dedım.benı cok kırarsınz cok kırıyosunz demeye basladı.bunda kırılcak bısey yok allah bebek verdi ya önemlı olan o dedım. benı uzmeyın artık dedım bu konuyla ılglı bıdaha konusmak ıstemıyorum dedım.telefonu kapattık.
aradan zmn gectı esımle gene bı problem hakknda telde konusuyorlar, esım baya sınırlendı sacmalama anne, bende acık konusuyorum fln dedı telde.kapattılar moralı bozuldu. esım bana sınırlenıorum dıye anlatmak ıstemedi zorla anlattrdım, benı kaybedersın fln dıye tehdıt etmış gene!!! eşimde arada kalıyo onunda uzulmesını hıc ıstemıyorum ama bu kadın her defasında tehdıt ederek her ıstedıgını elde etmeye calısıyor, her dedıgını yaptrmaya calısıyor buna dur demenın zamnı gelmedımı deıdm esıme. dugun zamnıda kucuk bisey ıcın dugune gelmem dıye tehdt eetmıstı rezıllık cıkmasın dıye kabul ettım. ama bebegımle ılglı hıcbıseye boyun egmek ıstemıyorum,zorundada deılım
bu sorunu nasıl cözeyım,esim uzuluyor,bu işin sonunda buyuk sorunlar cıkıcak kvmi tanıyorum,kımseden cekınmez rezıllık cıkarır,ama onun dedıgınıde yapmak ıstemıyorum , konuş demeyın konustum ıste genede bıldgınden şaşmıyor, kafasına taktı bı kere ölse dönmezheralde tum tartısmaları rezıllıklerı çekıcem gibi görunuyo üfffff...
kv. tehditle istediğini yaptırmaya alışmış hiçç takma canım sen istediğin ismi koy ne yaparsa yapsın gelmem dediğine de bakma blöf yapıyo bak nasıl gelecek görürsün ayrıca o h... desede bebğe desin ne olcak nüfusta eren yazacak herkes eren diyecek oda kendini avutsun :))))
Allah bana da bir oğul verirse, kayınpederimin adını koyacağım..
Fakat iş inada biner, şantaj gibi şeyler yapılırsa, koymazsanız şuracıkta ölecem bak dese Allah yardım etsin ölmek zor derim koymam..
İnsanın koyacağı varsa da koydurmaz arkadaşım sendeki bu kayınvalide.
canım daha 14 haftalık hamilesin.. bence bu konuları konuşmak için erken..
baya diretmiş kayınvalideniz eşinin gönlünü yapmaya çalışyor dmekki..büyüklerde böyle istek oluyor..eltim koymasa ben koymak zorunda kalacaktım ama bende çift isim olarak koyardım onlar o ismi söyler ben bu ismi söylerdim...
eşinin arada kalması çok kötü olmuş..tamam anne siz h... neyse onu diyin göbek adı o olsun ama kimlikte bu olacak de..ne var onunda gönlü olsun canım..
O sizin dedikleriniz duymuyorsa, siz de onun dediklerini duymayin...
Ne kadar gereksiz bir tavir, ay oldum, ay bayildim, ay gelmem, ay bidi bidi bidi...
Bende bu tavirlara hastayim...
Hic birimiz islerimizi boyle halletmiyoruz, o da halletmesin...
Nufus cuzdanini siz cikaracaksiniz, sallamayin, tatli dille konusmasaniz, konusun onun da gonlunu hos tutun diyecegim ama...
Sizin karariniz belli, ne derse desin, gulun gecin...
İş tehdite vardırmasa göbek adı olarak kyun ama kullanmayın diyecektim ama
Tavır gerçekten çirkin ve irite edici.
Yarın öbürgün kızınız olursa bu seferde benim adımı koyun diye tutturursa ne olacak?
ablası aradı esımı onla konustu boyle boyle dıye.ablasıda olurmu oyle sey ne ıstersenız onu koyarsınz fln dedı.aramıs annesını.konusmus.kadında ıyı ıstedıklerını yapsınlar ama bende onlara yapıcagımı bılırım demış yaaaaa wallahı ıplerı koparıcam bana bı ters hareket yaparsa, ters laf ederse.
Ay ne terbiyesiz kadın ya..Böyleleri anneliği ne sanıyor ? İstediklerini yaptıramayınca sığınılacak liman mı ?
Terbiyesiz.
İftira da atar böylesi,umarım eşinle aranı açmaz.
Aynen ya ne yapcakmis dedim eve gelmez elini opturmez fln dioda ben biliorum dogumda rezillik ckarcak sizofren ya resmen
Kv kendi doğurup koysun madem hevesli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?