isim krizi çözüldü sanmıştım.kv tehdit ediyor!!

takma kafana canım.istediğin ismi koy.sorun yaratırsa kendi kaybeder,herkes de onu ayıplar zaten

Siz ne istiyorsanız onu koyun bence her şeyi üzülüyor diye kabul ederseniz işiniz zor

Şu gelinlere yazık yahu hep kaynana engeli eltin haklı bu konuda ne kadar yumuşak oluyorsan o kadar tepene çıkıyorlar ne kadar kavgacı o kadar iyi gelin oluyorsun
ema yorumlarında hep eltimi görüyorum

Ya suna bakar misin ya.. sacmaliklar dizisi..
Illede bzim dedgmz olsun isterler..

oysa biraksalar da su bebegi olacak iki insan doya doya yasasalar bu cennetten gelen guzel duyguyu.

ama yiookkk!!erkegin ailesi olunca bizm yuvamizin da sahibi oluyorya(!) illaa bi pruz cikarmali..

kendisi kayinpederinin ismini koymams kaynanam cocuklarna...eski isim dems modern olsun dems falan filan. .

Eee??? Bize gelince neden kendi cocugmuza isiim koymayalim diye yerlerde tepiniyorsun..

Su foruma uye oldgumdan beri hep okuyorum bu eslerin sorunlarinin yuzde sekseni erkegin ailesi.

en cok da egosunu tatmin etmek icin yarattigi isim gerginligiyle sozde cok sevdikleri torunlarinin annesinin sutunun kesilmesine bile sebebiyet vermekten geri durmuyorlar

bi brakin ya.bi brakin baslatmayin isminizden.ne yani ben senin adini cocugma koyunca sen kutsal bir varlik mi oluyorsun yoksa olumsuzlesiyor musun nedir yani...

bi bitmediniz ya..

Şu gelinlere yazık yahu hep kaynana engeli eltin haklı bu konuda ne kadar yumuşak oluyorsan o kadar tepene çıkıyorlar ne kadar kavgacı o kadar iyi gelin oluyorsun

eltim hangi konuda haklı:26:

senınkıde işini biliyor maşallah.. kendı nıye koymamış ozmn. ayyy tam bi işgüzar.bende zaten dogumda rezıllık cıkarrda sütümü etkılerse dıye korkuyorum sımdıden.. işallah çözeriz şu işi...

aynen cnm , bende cok meraklı deılım gelmesın zaten ama sureklı cocugumu h.... diye sevecek onu ne yapıcam pekı (

Ozamanda bebiş olmuş olucak zaten,baktın ona istediği ismi söylüyor hayır anne çocuğumun adı bu lütfen Bıda öyle söyleme.Olmayan bı ismi kullanmak hoşmu yani deyip sıyrılırsın işin içinden.Kırılıyosada kırılsın boşver.

canım benım suan hamılesın ve hormanal olarak cok farklı dusunuypsun kı bende bu yollardan gectım tabı bıraz farklı olarak. bıraz uzun olacak ama ınş okursun. ben hamıle kaldıgımda kaynanam coktan ısım aramaya baslamıstı kendınce bı cok ısım buldum ozellıklede esımın ısmıne yakın ısımler koymaya calıstı. sonra arkek oldugunu ogrendık esım rahmetlı babasının ısmını koymak ıstedı aslında kv. de ıstedı ama koymayın eskı ısım falan dıye ıstemem yan cebıme koy dedı. ben sadece o ısım olmaz dedım dıger ısmınıde ben koyacam dedım ve ben de gorumcemden duydugum bı ısmı cok begendım onu koydum. ama sorarsan suan kımse ona kp adıyla hıtap etmıyor kı oglumuza o ısımle seslendıgımızde donup bakmıyo bıle. yanı sende ıkı ısım koyup herkezı mutlu edebılırsın tabıkıde bu senın kararın.

ayrıca sımdı senın tarafından bakılırsa bende senın yerınde olsam benım duygularımı hıce sayıp kendı bıldıgını okuyan kı herseyde bunu yapan bı kv olsa asla koymayı dusunmezdım heralde. çunku bı kere tavız vermen onu hep bu yoldan gıtmesıne sebeb olur dıye dusunuyorum. sen gene kendı bıldıgını yasp cunku o ısım onunla bı omur boyu yaşayacak. kendınıde fazla uzme. kaynanan zaten kendı bıldıgını okuyan bı tıpe benzıyor sen koymasan da o oyle dıyecektır. desın bosver nasılsa bı gun oğlun kendı ısmını bılecek.

cnm ben kpin ısmını koyarsam esımın tarafında herkes o ısmı kullanır ve kv agzından dusurmez o ısmı. oyuzden nası olsa kullanmazlar dıyemem, ve o ısımle cocuguma hıtap edılmesını hıc ıstemıyorum yanı.normaldede iki ismi sevmiyorum. kadın bız koymasak bıle o ısımle hıtap edecek, koyarsak zaten agzından dusurmıcek emınım.

ben ztn bu zmna kdr hep onların gonlu olsun dıye evlılıgımde bıcok seyı ıstemedıgm halde kabullendım.ama artık bebegıme bulaşmasın yeter yani.bıde o tehdıt olayına boyun egmeye dvm edersek bunun sonu gelmeyecek,bugun ısmı koysak yarın gene baska bıseyle gelecek. bu yuzden koycagım olsa bile koymam yani..

Bi kac saat once esim annesini aradi anne gelicekmisin eve kadin hassas bi donemde kv gelmedi beni gormeye destek olmadi gibi dusuncelere kapilmasin bide dua et anne dedi o ne dese begenirsiniz eee kiz olursa adi nuper olsun (ne demekse) erkkek olursada murat olsun yada hakki olsun hakkida esimin rahmetli dedesinin adi yav bi sinirlendimki ne alaka ya benim yedi senedir gozumde yas kalmadi aglamaktan bi gun sordunmu destek oldunmu yok,diger ogullarina niye karisamiyosun istedikleri isimleri koyuyolar ayrica madem cok deger veriyodun kocanin babasina sen kendi ogullarindan birinin adini hakki koyaydin yatalakadamdi bakmadilar adamda beddua ede ede oldu zaten hakkini helal etmeden vicdan azbindan yanan kalbini benim cocuguma adini koyarak sondurecek goya hem daha ortada cocukta yok daha ignelerdeyim haftaya transfer yapilacak neyin kafasini yasiyo bu kadin ya

Son düzenleme:

hey yarabbim yaa..benım kvdede kocasını versen bı kasık suda bogar ama ısım koymaya gelıne kıymetlı oldu bende anlmıs deılım..yaw bu ısım olayına herkes nıye bu kdr takık ısım koymaktan daha onemlı seyler var, onları dusunsunler, sag salım dogsun dıye dua etsınler.dınlemeyın cnm yanı.eşinde bitiyo iş..

zaten gulup gecıcezde tehdıt edıyo, etkılenıyoruz ıster ıstemes. eşim şimdide 'valla bu iş sutumu helal etmeme kdr gıdecek gibi, dinen cok gecerli '' fln demeye basladı.etkılenıyo o da annesı sonucta.

Hayir, kocasi olmus olsa, cidden cok icinden gelerek istese, derim ki yav arkadas koyuverin iki isim...
Adam yaninda oturuyor, sesi cikmiyor...
Tek ugrastigi dedigini yaptirabilmek, inat, baska birsey degil...
Guc gosterisi yapacak iste, bak benim dedigimden cikamadilar diye...
Ne kadar kozu varsa kullaniyor, gelin seni alt etti demesinler diye, mevzuyu cirkinlestiriyor...
Ben olsam asla koymazdim, ama en iyi siz bilirsiniz...
Ne diyim, kolay gele...

En cok iizdigim konu daha yeni transfer yapilicak sikma canimi be kadin esim dediki yillardir bu derdi cekiyo igneydi ilacti bi surunaci cekiyo kimseye dusmez isim koyma anasi var babasi var dedi ama icimdeki hirs bitmiyo durup durup esime yemin et baskasinin spermini kullanmicaniza diyo o bitiyo bu defa eee bi hocaya gittik biz oda diyoki dr. Yalan soluo parani almak icin oglum hocaya bosami gittin allahiiiiim cinnetteyim

saol cnm...koymayacagım kesınlıkle..

canım allah kolaylık versın, meşakatli yollardan geciyosun, bıde ustune bu lüzumsuz kadınla ugrasıyosun.senınkı zır cahıl heralde ne başkasının spermi, ne hacısı hocası deli mi ne yaa

canım allah kolaylık versın, meşakatli yollardan geciyosun, bıde ustune bu lüzumsuz kadınla ugrasıyosun.senınkı zır cahıl heralde ne başkasının spermi, ne hacısı hocası deli mi ne yaa

Valla cahillik deilde terbiyesizlik iste senden benden iyi biliyolar herseyi bakma islerine gelmiyo nefret ediyorum ya

gelinine eski gelininin adı ile seslenen kayınvalide görmüş biri olarak bazen bazı insanlara akıl erdirmek için aklımızdan olmayalım derim..

siz bebeğinize odaklanın..

bugün adı sorun olur yarın öbürgün giydiği yediği okulu şusu busu..

amaç sorun çıkarmaksa bitmez..

siz kulak tıkamayı ve kendinizi yıpratmamayı seçmelisiniz..

o "hakkı" dedikçe gülün geçin.. walla takmayın..

tartışmaya girmeyin inada binmesin..

siz "isim" konusuna takıldıkça o da takılacak daha çok..

eşiniz kararımız bu konu kapanmıştır desin.. siz de annecim kocam ne diyorsa o diyin.. ana oğul hallederler.. siz kötü olmayın..

Son düzenleme:
Canm konunu okudum aöa yorumlara tam bakamadım k. Bakma ama bnce böle bi kv evine gelmesindense gelmemesi daha iyi gibi gözüktü gözüme
Wayy arkadas hiçbişi degil seni cocuk yaptıgına pişman edeckler canm sen tehditlere aldırma boş laflar bunlar otatlı canını üzme bak üzüntünü sıkıntını cocugada geçiriyosun bnm yengemde senin gibiydi sinirlenirdi niye böle diyolar nedeb böle yapıolar cocuk 7 aylıktı hamıle daha sıkıntıdan tansiyonu bi çıktı acıl sezeryanla aldılar
Allah korusunda deger mi hiiiiiç kndni üzzmee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…