Çok itici bir kadin .
Eren koyun ne derse desin unursamayin .
cnm ben kpin ısmını koyarsam esımın tarafında herkes o ısmı kullanır ve kv agzından dusurmez o ısmı. oyuzden nası olsa kullanmazlar dıyemem, ve o ısımle cocuguma hıtap edılmesını hıc ıstemıyorum yanı.normaldede iki ismi sevmiyorum. kadın bız koymasak bıle o ısımle hıtap edecek, koyarsak zaten agzından dusurmıcek emınım.
ben ztn bu zmna kdr hep onların gonlu olsun dıye evlılıgımde bıcok seyı ıstemedıgm halde kabullendım.ama artık bebegıme bulaşmasın yeter yani.bıde o tehdıt olayına boyun egmeye dvm edersek bunun sonu gelmeyecek,bugun ısmı koysak yarın gene baska bıseyle gelecek. bu yuzden koycagım olsa bile koymam yani..
keske benım kaynanam da bana dese sunu yapma evıne bı daha gelmem senınle gorusmem dese
keske onunla gorusmemenın bı yolu olsa hemen yaparım
bu sımdı sıze hakkını sütünü de helal etmıyodur kesın
ah be canım uyanık davranacaktınız en başta daha 14 haftalık hamilesin isim konusunu konuşmak hatta bunun için k.valide ile mücadele etmek için çok erken.yerinizde olsaydım hiç açmazdım isim mevzusunu doğum yaklaşınca istediğim ismi söyler kenara çekilirdim ister görmeye gelsin ister gelmesin artık onun bileceği iş.o kendi çocuklarında isim hakkını kullanmış oğlunun çocuğuna karışmaya zerre hakkı yok.ister ali koyarsın ister veli kimseyi ilgilendirmez.
bu numaraları yeme hele bi bebek doğsun bak nasıl gelecek görmeye.
amaaaaaaan küserse küssün konuşmazsa konuşmasın gelmezse gelmesin gerekirse deliyle deli ol o zaman çomağını saklar merak etme sen bu konulara niye giriyosun ki isme karar verilmiş kocan arkanda o tıngırdasın dursun
eşim cınsıyetı soyledı.soylemez olaydı. ogunden berı agzında o isim.sımdıkı aklm olsa söylettrmezdım hayatta.hala da dvm edıyo annemle konustu bgn telde h.erenım gelıyo dıyo. yok yanı kabullenmıcek bende bıraktım artık ne derse desın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?