isim krizi çözüldü sanmıştım.kv tehdit ediyor!!

aman yavrum birak gelmesin torunu dogunca olede bi gelcek ki sen gelme desende gelcek. sen yola devam :))

Dinleyip tatlilikla onu ikna etmeye calismaniz cesaret vermis. Biz kararimizi verdik anne degistirmeyi dusunmuyoruz deyin olsun bitsin. 3 gun aramazsa gelmezse kafani dinlersin. Hiiicbisey olmaz.

[Bence bu konuyu daha dillendirmeyin. Esinizle bile konusmayin adini koymussunuz zaten cok konusulyrsa is buyur. Kvde vaz gececektir.

Bırak allah askına ister gelsin ister gelmesin.Sen koy eren ismini.Bu konu uzarsa evinde eşinle tartışmaya baslarsın.Konuyu hiç acma.Kv öyle bir gelir ki bu baska birşey degil torun bu torun.Meraktan gelir zaten....Dügün gibi soyut bişey degil bu..Bebek bebekkk.Gelince hasan demeside cok önefmli degil.Herkes eren desin yeter.Kimlik ismi önemli....Takmaaa.

Yalnız çocuk daha doğmamış
Sağlıklı doğması için,sorunsuz sağ salim bir doğum için dua edin bence..Böyle anlamsız konular için de kafanızı yormayın.

keske benım kaynanam da bana dese sunu yapma evıne bı daha gelmem senınle gorusmem dese
keske onunla gorusmemenın bı yolu olsa hemen yaparım
bu sımdı sıze hakkını sütünü de helal etmıyodur kesın

Son düzenleme:
amaaaaaaan küserse küssün konuşmazsa konuşmasın gelmezse gelmesin gerekirse deliyle deli ol o zaman çomağını saklar merak etme sen bu konulara niye giriyosun ki isme karar verilmiş kocan arkanda o tıngırdasın dursun

o h yi de koymayın, evinize de adım atmasın takmazsanız bir müddet sorna kendıne gelecektır.
işleri güçleri gözdagı vermek.
bunlar nasıl anne aklım almıyor, evlatlarının yuvalarını bu şekilde bozmaya çalışan anneleri acaba nasıl bir ceza şekli beklıyor
bu kadın ınsanı katil eder yahu.

bırak eşin üzülsün şimdilik, eğer annesinin bu dediğini yaparsanız ömür boyu yapmak zorunda kalcaksınız.
eğer rezillik çıkarırsa sende asla bir daha görüşmezsin. herkes haddını bilsin yahu
bu ne saçma iştir.
sen eşinle sağlam bir konusma yap, annesini bir yere kadar çekebileceğimide söyle
üzülürse üzülsün zamanla alışır
böyle hayat geçmez, bu ne bee çocuk gibi her istediğini yaptırma çabasında egosu yuksek kadın

bırak gelmesin aman bana yarardan çok zararları dokundu

zaten arada eşler olmasa sil at hepsini benimkide her fırsatta ismin muhabbetini yaptı her fırsatta açtı kendi bişey diyemiyor cesaret edip ama yok baban böyle diyo ahhaaaaa yok halan öyle dedi ahhaaaa gevşek şey hazmedemediler ismi ben çift isim koydum biri din büyüğünün ismi hep istiyodum o ismi çok diğerini eşim istedi beklediler heralde babasının ismini koyalım ama baba baba gibi baba olsaydı çocuğu kendi derdi babamın ismini koyalım diye yıldırdılar ki kendilerinden hala bile inceden inceden konuşuyo saygısızlar ,

ertesi gün doğurucam isterseniz zübük koyun banane dedi düşün artık seviyesini geçen birinin çocuğunun ismini hatırlayamadıda bende zübük koymuşlardır belki dedim mosmor oldu

Son düzenleme:
keske benım kaynanam da bana dese sunu yapma evıne bı daha gelmem senınle gorusmem dese
keske onunla gorusmemenın bı yolu olsa hemen yaparım
bu sımdı sıze hakkını sütünü de helal etmıyodur kesın

Cnm benimde isime gelir ama esim kabullenmez boyle biseyi onuda gerci smdiden gazlamaya basladm eger rezillk cikarir huzurumu bozarsa bende altta kalmam cvp verrim.

ah be canım uyanık davranacaktınız en başta daha 14 haftalık hamilesin isim konusunu konuşmak hatta bunun için k.valide ile mücadele etmek için çok erken.yerinizde olsaydım hiç açmazdım isim mevzusunu doğum yaklaşınca istediğim ismi söyler kenara çekilirdim ister görmeye gelsin ister gelmesin artık onun bileceği iş.o kendi çocuklarında isim hakkını kullanmış oğlunun çocuğuna karışmaya zerre hakkı yok.ister ali koyarsın ister veli kimseyi ilgilendirmez.

bu numaraları yeme hele bi bebek doğsun bak nasıl gelecek görmeye.

eşim cınsıyetı soyledı.soylemez olaydı. ogunden berı agzında o isim.sımdıkı aklm olsa söylettrmezdım hayatta.hala da dvm edıyo annemle konustu bgn telde h.erenım gelıyo dıyo. yok yanı kabullenmıcek bende bıraktım artık ne derse desın

eşime dedım az once gene h... dedı diye. bosver desın nufus cuzdanında görunce anlar ozmn dedı.bende mcbur her duyduıgumda sınırlensem bıle kulaklarımı tıkıyacam nabayım anlamıyo kabul etmıyo bıldıgınden şaşmıyo..hayr cok kotu patlıcam sınırlı bı anmda, sonrada olanlardan ben mesul olmıcam.. ne olcaksa olsun artık.

aynen cnm artık bende duymıcam zaten..baş edemıyorum ben bu kadınla olan bana oluyor..

isim konusunda böyle karışaıda nefret ediyorum..bence bu tarz adetler eskide kaldı..isim konusu anne ve babası ilgilenmesi endoğrusu..sizde başedemezsenis ikinci bir isim koyarsınız..eskilerden sürekli ölenlerin ismi konulurmuş..ay ne kötü bir adet miş..benim ismimde mesala ölen bir akrabamızın ismi babaannem koymuş..ismime en az 30 yıl sonra alışabildim..

canım adıyla yaşasın allah kucağını alıp büyütmenizi nasip etsin.. bence bu konuda çok fazla durmayın. o öyle demek istiyorsa desin. siz eren dersiniz. kimlikte eren olunca zaten arkadaşları vs öyle çağracak o öyle severse sevsin.. ses çıkarmayın.. ama eren koyduğunuzu da söyleyin..

kv nin amacı benim dediğim olsun. başka birşey değil. yani demek ki sen "hayır o ismi koymam" deseydin o zamandan küserdi. sonuçta anne babaları sizlersiniz. içinizden gelmeyeni de yapmayın. koymak istersiniz koyarsınız o ayrı..

yalnız benim anlamadığım kv neden kp derin ismini koymakta ısrar ediyor. yani herkes kocasını seviyor ama kp nin ismini böyle diretmesini anlamadım. hani kendi ismi olsa bir yere kadar anlayacağım ama o da sen annenin ismini koyarsan hani isim sorun oluyor yoksa böyle dışardan isim olunca sorun olmuyor.

eşinle şöyle konuşursun artık bu konu üzerinde konuşmayalım..kimliğini şu isim olarak çıkartacağız. annen nasıl seversen sevsin.. de..(sonuçta eşini de üzme..arada kalmasın. hani bu anlamda fedakarlık yap.)yok bu konu üzerinde uzatırsan kendi babasının adını koyacak anne o yüzden bence bu konuyu uzatmayalım desin..

Son düzenleme:
ay yok bir şey olmaz merak etme benim babannem de böyleydi ailede doğan her kıza adını koydurmak istedi

benden sonra kardeşim ve 1 küçük kuzenim var 3ümüzde de başarılı olamadı boş tehdit bunlar boş

Anne bu elbet affeder oğlunu küsse bile uzun sürmez bebeği görünce ama bi iki laf sokar babannem sokmuştu hatırlıyorum işte adını da s.. koymadınız falan

Brr düşünemiyorum bile ya çok eski tip bir isim

eğer kp in ismini koyarsan,
her yaptırmak istediği şeyde seni tehdit etmeye çalışır.
Allah yardımcın olsun.zor iş.

Canım boşver yüz göz olmaya değmez gerçekten zaten eşin senden yanaymış eren koycakmış ismini nasıl gelmezmiş gelecek. Kendisi öyle hitap edebilir etmek isteyebilir buyursun öyle hitap etsin ama zaten çevreniz ve siz kendi adını söyleyince çocuk ona alışır boşuna moralinizi bozuyorsunuz bu konu böyle uzar gider kaç konu açarsınız aynı konudan yani sonu gelmez şöyle dedi böyle dedilerin tıkayacaksın kulağını kaybedersinmiş filan geçecek bunları blöf tamamen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…