isim krizi çözüldü sanmıştım.kv tehdit ediyor!!

Esinizin arada kalmasi sizin suçunuz degilki, kv'denin suçu. Allah askina, hangi anne isimden dolay oglundan, torunundan vazgeçiyor? Yani en azindan öyle tehdit ediyor? Kusura bakma ama senin kv'dende pek normal ve saglikli düsününen biri gibi gelmedi bana.

Ayrica bu mevzu sadece isim mevzusu olmaktan çoktandir çikti, artik asil ama üzerinize hakimiyet kurmak, diktatörlük oynamak. Ondan dolayi oglunuzun ismi eren olmasi çok önemli. Böylelik ile kv'deye ders olmus oluyor.

Ayrica sizi hamileliginiz ile tebrik ederim, insallah oglusunuzu saglikli bir sekilde kucaginiza alirsiniz (ve adi eren olur )

kv son kozunu oynuyo :)) merak etme dayanamaz gelir. o çocuğu sen 9 ay karnında taşıdın. tabiki senin istediğin olacak. iki yeğeninin isminide eşim koymuş banada hamileyken kaynım ben koyucam adını dedi bende hayır olmaz diyince eltim niye ama senin eşin benim iki çocuğumada isim koydu dedi. sende koydurmasaydın bu benim sorunum değil dedim.

olayların dini konulara bağlanması yasak ama bizdede kv annem vs şu ismi bu smi önerince gerçi direten olmadı. bende diyanetten falan araştırdım. caiz olan çocuğa dinen isim koyma hakkı anne babanın ortak rızasıyla koyulanıymış. kv nizin maneviyata yatkınlığını bilemem ama varsa bu yazıyı okuyun ona yada diyaneti arayıp sorun onunla beraber.

Kayınvalideniz alışmış her dediğini tehditle yaptırmaya. İstediğiniz ismi verin çocuğunuza, siz 9 ay karnınızda taşıyorsunuz kimse zorla isim veremez. Siz diyeceğinizi demişsiniz küsse bile torunu en nihayetinde görmek isteyecektir mutlaka blöf yapıyor yani kayınvalideniz.
Ek olarak bunu kabul ederseniz ilerde çocuğunuza yedirdiğiniz, içirdiğiniz vs herşeye müdahil olacaktır.
Eşinizlede kararlı bir şekilde konuşun annen hep böyle diretiyor yapmak zorunda kalıyoruz ama torunu olunca kızgınlığı geçer deyin.

Kayınvalidenizin istediği isim nedir? Güzel bir isimdir belki ...

Siz o çocuğu babanızın evinden getirmediniz, eşinizinde çocuğun ismiyle ilgili talepte bulunmaya hakkı var, bunu ona bırakmalısınız.

Sırf kayınvalidenize sinir olduğunuz için karşı çıkıyorsunuz bu makul bir neden değil.

İsim anlamsız, eski yada kullanışsız olur anlarım ama bir babannenin arzusuna nedensiz karşı çıkılmasını anlamıyorum...

ayy cnm valla korktum öyle deyınce :26::26:
ay gelmesın zaten ama rezıllık cıkarıcak , gelıcek ya doguma yada sonrasında cok cirkinleşiyo yani, napiyim kocama havale ederım benı hamıle veya lohusa halımle sınırlendırrse sütüm azalırsa bebegıme bısey olursa onu asla affetmem ,bu seferde senın yuzunden oldu dıye senelerce lafını ederım.

ben zaten bı kere sölicemı soledım. anlamamış.anladıgını sanmıyodum zaten, istedıgını elde edene kdr, ne kdr buyuk kavgalarda etsek umrunda olmaz. asırı dik kafalı, ıstedıgı olmassada pislik yapar huzur bozar, rezıllık cıkarır.ısım konusunu gectım zaten bızım dedıgımz olacak ama ben sonrasını dusunuyorum dogum zamanı gelecek rezıllık cıkaracak dıye

evet cnm esım banada aramzda konusrken arada kalıyorum dedı, bende benım yuzumden kalmıyosun dedım ,bana deıl annene söyle bunları dedım, ama ıster ıstemez uzuluyorm suskunlastı durgunlastı keyfı kactı adamın yani ama asla tavız vermıcem napiyim benım kayınvalıde zaten psikologluk yani gorumcem flnda böyle dusunuyo ama bu yastan sonra gitmez yani..olan bızlere oluyo.

canım kv namazını kılar kuranını okur sureklı inanclıdır ama benm kvnin kendı tabuları vardır asla yıkılmaz, onlar dogrudur deiştiremessiniz, zaten anne babanın ısım koyması caızmış desek duymaz cevap vermez yada kabul etmez. boyle bı ruh hastası işte

aynen bende o sekılde konustum esımle zaten, gene tavız verırsek boyle tehdıt etmeye dvm edecek dedım.
o tehdır edıyorsa ozmn, adını kpin adı koymuyoruz dıye evıme gelmıyosa, bende koyarsanız onun evıne adım atmam dedım tamamen bıtrrım , kvsiyle gorusmeyen ılk gelın ben olmam dedım..hıc sesını cıkarmadı.

cnm kvmin ıstedıgı ısım huseyın. ısım guzel yada deıl, ben ıkı ısım kesınlıkle ıstemıyorum. ayrıca burda kendı adıma konusuyorum ısım koyma konusunda ama tabıkıde esımınde onayı var oda begendı koyacagımz ismi ortak kararımız yanı , esıme sormadan karar vermem zaten.
sinir oldugumdan karşı cıkıyorum ,sınır olmak ıcın makul sebeplerım yokmu? sizi kayınvalıdenız tehdıt ediyomu ıstemedıgı bısey yaptgınızda? ve bu ıstemedıgı seyde sadece sız ve esınızle ılglı evlılıgınzle ılglı konular.yanı baskasının karışamayacağı.istedgı olmadıgı zaman,sinirini kendı annenızden cıkarıyormu sankı o sucluymus gibi? benm kvmin annemın kafasına tabak fırlatmadıgı kaldı ve kadının alakası olmadıgı bı konuyla ılglı!! benım kvdem annemle kardesım evıme geldıklerı gun , habersız 30 kişi getirdi evıme pişkin pişkin senin kv bunları yaptımı sana? anneler gununde neden evıne gıtmemişizde telefınla arayıp kutlamışız dıye apartmandakı herkese yanımızda bızı kötuledı yerın dıbıne soktu.evlenmeden once halı alınacktı benı hıc ıstemedgım bı yere zorla goturup , zorla begenmedgım halıları aldı ıstemıyorum dememe ragmen zorla aldı magazanın ortasında hungur hungur agladım.sen bunları yasadınmı? bunlar sadece aklıma gelenler..

benım bebegımın uzerıne kımse bi istekte bulunmasın.fıkırlerını soylesınler ama tehdıt etmesınler!!benım annemde anne ama bıkere bıle bıze karısmaz bırak tehdıt etmeyı.herzmn arkamızdalar destekler. ben babannenin arzusu yerine gelsin diye bebegıme ıstemedıgım bı ısımle hıtap edılmesını kabul etmek zorunda deılım. sıze kvnizin arzularını tatmin etmede kolaylıklar diliyorum..

iyi alışmış kaynana tehditle her dediğini yaptırmaya sırf bu yüzden eve gelmicekse gelmesin sizde evinizde kafanızı dinlersiniz huzurlu bi şekilde
o istediği kadar tehdit etsin isterse kendini paralasın onun sizi duymadığı gibi sizde onu duymayın her istediğinin olmayacağını anlasın terbiyesiz kadın

güzel bahane olur böyle kalsın kaynana

bırak tehdıt ettgıyle kalsın gelmezsede gelmesın.bu ne ya boyle çoçuk gbı
boyun eğme ve asla ıstedıgın ısımden vazgecme.kendı doğuruyo sankı

eğer kaynanaın tehtidi arada olmasaydı hem h hem eren koyun derdim 2 isimli olsun siz ereni kulanırdınız..en azından aranız böyle küçük şeyler için bozulmazdı..ama kaynanan adet haline getirmiş ..hayatına müdahale ediyor resmen hem de eşin de babasının ismi konusun da senle aynı fikirde ...koymazsın olur biter..gelmeme konusunda böyle küçük bir şey için gelmemezlik yapmaz...zamn geçince kendiliğinden gelir..

evet cnm ona boyle bı şok lazım zaten

gelıcek ztn bencede gelıcek ama geldıgındede terör estircek. bende bundan rahatsız oluyorum ya zaten intikam alıcak o biliyorum kuruyodur sımdı kafasında..şizofren gibi bi görsenız oturdugu yerde kafasını sallaya sallaya bişiler kurar dusunur :18::18:
hey allahım gülsemmi aglasammı..

Hic boyun egmeyin, istediginiz ismi koyun, inatcida olsa ilk zamanlar küslük yapar ama sonra gelir yine... Onun dedigi ismi kullandigi zamanda Eren'e, sakin kalin ve normal bi ses tonuyla, anne sen iyice yaslandin vallah Eren onun adi unutkanlikmi basladi ne? Deyin zaten bi zaman sonra vazgececektir, herkes Eren diyince!!! Bosverin bu güzel günlerin tadini cikartin siz, o istedigi kadar yirtinsin!!! Ha bu arada esinizde ona desin bakalim anne o ismi koyarsak bende seni sileim cok ciddiyim diye bakalim ne diycek!!! Hey allahim yaaa....

Son düzenleme:

belkide gerçekten şizofrendir doktora görünsün

evet canım yani bende eşime oyle dedım.o benı cocugumu kullanarak tehdit ediosa , bende onu tehdit ediyorum ozmn boyle konusmaya dvm ederse bende onun evıne ayak basmıyorum.ama bana bısey dıcenı sanmıyorum o konusmamdan sonra kvmin..esımı tacız etmeye dvm edecek bence. ayrıca aklıma bısey daha geldi, kv korkar boyle seylerden, eşime dicem annene de ki, ''bak sen boyle konusup eşimi sınırlendırıyosun üzüyosun, ben ona iş bile yaptrmıyorum evde, cocuga bısey olursa senden bılırım'' bunu söylıcem bakalım eger soylerse ıyı olur korkar o boyle seylerden.

Kayınvalidemin arzularını tatmin etmeye çalıştığımıda nereden çıkardınız?

Benim için önemli olan istenilen şeyin makul sınırlar içerisinde olup olmaması. Eğer talep makulse kimden gelirse gelsin değerlendirmeye çalışırım.

Sorun kayınvalidenizin üslubunda anladığım kadarıyla. Hüseyin Eren fena da olmazdı aslında. Allah sağlık ve mutlulukla kucağınıza almayı nasib etsin, selamlar...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…