- 15 Ocak 2016
- 657
- 497
- 103
- 36
- Konu Sahibi turuncupipet
-
Eşim nüfus müdürlüğüne gidicek muhtemel annesinin ismini yazdırıp benim istediiim ismide yanına yazar ve ben o lohusa halimle deliririm sanırımçocuk sizin. sizden habersiz kimliğe isim yazdıracak hali yok.
Eşim nüfus müdürlüğüne gidicek muhtemel annesinin ismini yazdırıp benim istediiim ismide yanına yazar ve ben o lohusa halimle deliririm sanırım
Canım en başta tatlı dille bir kere dile getirseydi koyardım kesinlikle ama kadın pskolojimi bozdu resmenİki isim mi olsa acaba
Kaynananın istediği isim uyarmı koymak istediğin isme
Çağa ayak uyduruyormu istediği isim
Canım doğum yaptıktan hemdn sonra eşim zaten nüfus müdürlüğe gider ben nasıl gideyim kiNüfus kağıdını bizzat kendiniz çıkarttın...
Kendi çocuğunuza istediğiniz ismi koyma hakkını kimse alamaz...
Canım doğum yaptıktan hemdn sonra eşim zaten nüfus müdürlüğe gider ben nasıl gideyim ki
Eşim isim konusunu hep erteliyor söylediklerimi beğenmiyor birlikte bir türlü karar veremedikNet bir şekilde sınırını çizemiyorsunn sanırım
Kv ile kendin konuş
Eşinede kesinlikle konmayacağını söyle
Ya kendin yada eşinle bi isim belirleyin ve o şekilde konuşun
Nüfus kagıdını kendin çıkarttırArkadaşlar ağır konuşucam ama artık bunaldım yani. Kadın resmen sülük gibi yapıştı inş 2 3 ay kadar sonra doğumum olacak ama ben böyle bişry görmedim
Kadın resmen yıldırma politikası yapıyor ben istrmedikçe her aradığında çocuğa kendi ismiyle hitap ediyor ve bunu gülerrk yaptığı için o meşek kaynana ben abartan gelin oluyorum
İlk başta söylediğinde istemediğimi söyledim mecbursunuz koyacaksınız diye söyledi arkasından da kahkaha attı yine her zaman ki gibi bi ara pskolojim bozuldu bu kadının hareketlrri yüzünden daha önce bir düşük yaşadım her gün iğne vuruluyorum
Cinsiyetini öğrendiğimizde keşke erkek olsa diye söylendi durdu ruh hastası şükür ediceği yerine
Ne desem kar etmiyor bir de inadına inadına kendi isminin yanına beğendiği isimleri koyup söylüyor bu kadın hasta edicek beni artık
Eşim bu olayların neresinde diye sorarsanız resmen ikli oynuyor sırf arada kalmamak için
Kızıyoruz kavga ediyoruz annesine koymicaz diyor kadın triplere giriyor
2 gün 1 hafta sonra annesini arayıp isim mevzusunda sohbet ediyor kadın da yine umutlanıp söylemeyr başlıyor
Artık o kadar yorulup bunaldım ki rüyalarıma giriyor
Yani nasıl bir tavır takınayım bilmiyorum
Bu arada kayınvalidem biraz ruh hastası gibi sever misal çocuğu bana ver 2 yaşına kadar ben bakıp veriyim sana demişliği var
Yani sanki ismini koyarsak daha çok bağlanır gibi düşünüyorum
Siz olsanız ne yaprdınız arkadaşlar bi akıl verin
İnsan inat eder yine koymaz böyle baskıda anlıyorum seniCanım en başta tatlı dille bir kere dile getirseydi koyardım kesinlikle ama kadın pskolojimi bozdu resmen
kalkıp gideceksin bayaCanım doğum yaptıktan hemdn sonra eşim zaten nüfus müdürlüğe gider ben nasıl gideyim ki
böyle yüzsüzse sende ağzına geleni söyle çok isim koymak istiyorsan doğur koy cu benim çocuğum deArkadaşlar ağır konuşucam ama artık bunaldım yani. Kadın resmen sülük gibi yapıştı inş 2 3 ay kadar sonra doğumum olacak ama ben böyle bişry görmedim
Kadın resmen yıldırma politikası yapıyor ben istrmedikçe her aradığında çocuğa kendi ismiyle hitap ediyor ve bunu gülerrk yaptığı için o meşek kaynana ben abartan gelin oluyorum
İlk başta söylediğinde istemediğimi söyledim mecbursunuz koyacaksınız diye söyledi arkasından da kahkaha attı yine her zaman ki gibi bi ara pskolojim bozuldu bu kadının hareketlrri yüzünden daha önce bir düşük yaşadım her gün iğne vuruluyorum
Cinsiyetini öğrendiğimizde keşke erkek olsa diye söylendi durdu ruh hastası şükür ediceği yerine
Ne desem kar etmiyor bir de inadına inadına kendi isminin yanına beğendiği isimleri koyup söylüyor bu kadın hasta edicek beni artık
Eşim bu olayların neresinde diye sorarsanız resmen ikli oynuyor sırf arada kalmamak için
Kızıyoruz kavga ediyoruz annesine koymicaz diyor kadın triplere giriyor
2 gün 1 hafta sonra annesini arayıp isim mevzusunda sohbet ediyor kadın da yine umutlanıp söylemeyr başlıyor
Artık o kadar yorulup bunaldım ki rüyalarıma giriyor
Yani nasıl bir tavır takınayım bilmiyorum
Bu arada kayınvalidem biraz ruh hastası gibi sever misal çocuğu bana ver 2 yaşına kadar ben bakıp veriyim sana demişliği var
Yani sanki ismini koyarsak daha çok bağlanır gibi düşünüyorum
Siz olsanız ne yaprdınız arkadaşlar bi akıl verin
Ablamlarin durumuna benziyor.ablam bekarken daha cocukken bir bayan ismi var o ismi hic sevmiyorum derdi.yillar yillar sonra evlendi..nerden bilsin kaynanasinin adi o sevmedigi isim olsun.ilki oglan oldu kp nin ismi kondu.enistem sirf kiz olursa annem ismini koydurtturur diye ikinci cocuk istemedi.nasip ilk cocuktan 10 yil sonra kizlari oldu.esinin ailesi ve sulalesi kv adini bekliyor ablam istemiyor enistem arada kaldi.sonucta iki isimli oldu ilki kv adi kimlikte yazili.2.ablamin istedigi isim de yazili kimlikte.ablam ikinci ismide iki kelimeli bir isim koydu.yani hepsini soylemek zordu.simdi kimlikte kv ismi yazilida olsa ablamin dedigi ismi kullaniyor herkes.Eşim nüfus müdürlüğüne gidicek muhtemel annesinin ismini yazdırıp benim istediiim ismide yanına yazar ve ben o lohusa halimle deliririm sanırım
Doğumu merdkezde yaparım biz doğudayız köy gibi bi yerde yaşıyoruz arabayla ancak gidebilirsin canım başka türlü zatrn hallederdimkalkıp gideceksin baya
bizim gelinimiz abde den geldi dogumdan snr sen aynı yerdeki nufusa mı gidemeyeceksin
abartma bu kadar
2-3 haftalıkken gider cıkarırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?