- 5 Aralık 2015
- 5.789
- 11.603
- 248
- 37
- Konu Sahibi turuncupipet
-
Otur bir liste çıkar karşılarına anlamlarını vs yazEşim isim konusunu hep erteliyor söylediklerimi beğenmiyor birlikte bir türlü karar veremedik
Ben netim zaten ama eşim net değil sorun orda
Bunu eşim kendisine söyledi ama o yüzdüzlüğüne devam etti:)böyle yüzsüzse sende ağzına geleni söyle çok isim koymak istiyorsan doğur koy cu benim çocuğum de
Öyle birşey yaparsa siz de gidip değiştirirsiniz. Dava mı açmaktır usulü nedir bilmiyorum, ama kaldırmanın bir yolu vardır elbet.Eşim nüfus müdürlüğüne gidicek muhtemel annesinin ismini yazdırıp benim istediiim ismide yanına yazar ve ben o lohusa halimle deliririm sanırım
Doğumu merdkezde yaparım biz doğudayız köy gibi bi yerde yaşıyoruz arabayla ancak gidebilirsin canım başka türlü zatrn hallederdim
Eşim doğuda görevli kalkıp otobüss binip gidemem köy gibi bi yerde yaşıyoruz araba kullanarak gidebilirsinPasif birisin sanırım.
E napayım doğum yapmış olcam eşim gider yazdırır/Kesin annesinin dediği ismi yazdırır
Vs vs diyosun
Arkadaşlar diyor işte doğum belgesini al verme
Çocuk da 3 gün isimsiz kalsın birşey olmaz
Bu kadar pasif olursan kv de yüz bulur tabi.
Ah canım kuyruk gibi kaynana gelmez mi zannediyosun:)ben gelinimiz abde den geldi diyorum 2 -3 haftalık bebekle uçakla
sen arabayla gidilir diyorsun
arabayla git o zaman , eşine söyle bu güzel anda ben de orda olmak istiyorum de:)
safa yat biraz
bebek isimsiz kalsın kısa süre birsey olmaz
yoks aeşin o ismi de koydurur benden söylemesi
Canın o kadar yüzsüz ki söyledim bunu yine gülerek suratıma bakıyor kadın da alınma diye bişey yok zatenCinsiyetini beğenmediği çocuğa ne diye isim düşünüyormuş ki. Çok istiyorsa bir tane daha yapıp istediği adı koysun. Gerçekten anlamıyorum bu insanlarda kendi ismini koydurma merakını. Basın göğe mi erecek ne olacak. Sırf ego tatmini işte. İstemediginiz ismi koyma hakkı yok çok çok gider dava açarsınız. Tabi bunu daha iyi bilen arkadaşlar vardır. Esinizin gözünü korkutun en baştan fırsat vermeyecektiniz. Daha dün erkek olsun istiyordun şimdi ne iş. Gülerek diyormuş bir de. Gülüşünü soldurun öylece suratında kalsın. Hic sevmem böyle münasebetsiz insan.
Hamilelik tartışmaya laf sokmaya engel değil malum:)Eşim doğuda görevli kalkıp otobüss binip gidemem köy gibi bi yerde yaşıyoruz araba kullanarak gidebilirsin
Pasif değilim aksine eşimle kedi köpek gibiyşz sürekli kavga ediyoruz ama her gün kavga etmekten yoruldum ne zaman durulsam
İkili oynuyor adam her gün kavga edemiyorum malum hamileyim:)
nüfusa gidemeyen kadın dava açmaya gidebilir mi sence?Öyle birşey yaparsa siz de gidip değiştirirsiniz. Dava mı açmaktır usulü nedir bilmiyorum, ama kaldırmanın bir yolu vardır elbet.
Madem eşin bu kadar arkanda eşine net ol kibar olmaya gerek yok 9 aydır karnımda taşıyorum isim koyma hakkı ikimizden başka kimseye düşmez eğer bir şekilde kimlikte onun istedigi ismi görürsem gider değiştiririm çocuğu da göstermem deBunu eşim kendisine söyledi ama o yüzdüzlüğüne devam etti:)
Yaşadığım yeri imkanlarımı bilmiyorsun canım eleştirmek söylemek kolay tabinüfusa gidemeyen kadın dava açmaya gidebilir mi sence?
Eşim nüfus müdürlüğüne gidicek muhtemel annesinin ismini yazdırıp benim istediiim ismide yanına yazar ve ben o lohusa halimle deliririm sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?