İsim Meselesi!

Eşim isim konusunu hep erteliyor söylediklerimi beğenmiyor birlikte bir türlü karar veremedik
Ben netim zaten ama eşim net değil sorun orda
Otur bir liste çıkar karşılarına anlamlarını vs yaz
Eşine bu isim mevzusu iki gün içinde hallolacak artık stres olmak istemiyorum sende bi liste hazırla yarın oturup içinden birlikte belirleyelim de

Eşim nüfus müdürlüğüne gidicek muhtemel annesinin ismini yazdırıp benim istediiim ismide yanına yazar ve ben o lohusa halimle deliririm sanırım
Öyle birşey yaparsa siz de gidip değiştirirsiniz. Dava mı açmaktır usulü nedir bilmiyorum, ama kaldırmanın bir yolu vardır elbet.

Doğumu merdkezde yaparım biz doğudayız köy gibi bi yerde yaşıyoruz arabayla ancak gidebilirsin canım başka türlü zatrn hallederdim

ben gelinimiz abde den geldi diyorum 2 -3 haftalık bebekle uçakla
sen arabayla gidilir diyorsun

arabayla git o zaman , eşine söyle bu güzel anda ben de orda olmak istiyorum de:)
safa yat biraz
bebek isimsiz kalsın kısa süre birsey olmaz

yoks aeşin o ismi de koydurur benden söylemesi

Eşim doğuda görevli kalkıp otobüss binip gidemem köy gibi bi yerde yaşıyoruz araba kullanarak gidebilirsin
Pasif değilim aksine eşimle kedi köpek gibiyşz sürekli kavga ediyoruz ama her gün kavga etmekten yoruldum ne zaman durulsam
İkili oynuyor adam her gün kavga edemiyorum malum hamileyim:)

Cinsiyetini beğenmediği çocuğa ne diye isim düşünüyormuş ki. Çok istiyorsa bir tane daha yapıp istediği adı koysun. Gerçekten anlamıyorum bu insanlarda kendi ismini koydurma merakını. Basın göğe mi erecek ne olacak. Sırf ego tatmini işte. İstemediginiz ismi koyma hakkı yok çok çok gider dava açarsınız. Tabi bunu daha iyi bilen arkadaşlar vardır. Esinizin gözünü korkutun en baştan fırsat vermeyecektiniz. Daha dün erkek olsun istiyordun şimdi ne iş. Gülerek diyormuş bir de. Gülüşünü soldurun öylece suratında kalsın. Hic sevmem böyle münasebetsiz insan.

Ah canım kuyruk gibi kaynana gelmez mi zannediyosun:)
Kadın elinde gelde oğluna bağlicak kendini öyle yaşayacak

Canın o kadar yüzsüz ki söyledim bunu yine gülerek suratıma bakıyor kadın da alınma diye bişey yok zaten

Hamilelik tartışmaya laf sokmaya engel değil malum:)
Benim rızam olmayan bir isim koyarsan dava açarım böyle bir hakkım var hatta seni de boşarım hazır mahkemelerle uğraşıyorken de o zaman.
Zaten eşin böyle bi oyunbazlık yapıp seni ezerse eş diye dolaştırmazsın herhalde yanında.

Bunu eşim kendisine söyledi ama o yüzdüzlüğüne devam etti:)
Madem eşin bu kadar arkanda eşine net ol kibar olmaya gerek yok 9 aydır karnımda taşıyorum isim koyma hakkı ikimizden başka kimseye düşmez eğer bir şekilde kimlikte onun istedigi ismi görürsem gider değiştiririm çocuğu da göstermem de

Eşim nüfus müdürlüğüne gidicek muhtemel annesinin ismini yazdırıp benim istediiim ismide yanına yazar ve ben o lohusa halimle deliririm sanırım

Eğer böyle bişey yaparsan cinnet geçiririm sana hayatı dar ederim de eşine. Gidip bunu yaparsa zaten eşinde büyük problem var demektir.

Bence direk söyleyin “bizde ölülerin adı koyulur, yaşayanın adını neden koyalım bakın bu uğursuzluktur, amcamın gelini kaynanasının adını koydu kadın 2 güne kalmadı trafik kazasında öldü, dayımın kızı da aynı şekilde ve onun kaynanası da beyin kanamasından aniden gitti, valla size bi şey olur vicdanım el vermez” deyin. :))

Dogumdan once hemsireleri ve aileden kim yaniniza gelecekse onlari tembihleyin dogum belgesi mutlaka bana verilsin babaya verilmesin diye. Sonra hemen dogum belgesinin arkasina cikmayan bir kalemle kendi istediginiz ismi yazin. Nufus memurlari dogum belgesini kontrol edip mutlaka orada yazan ismi yaziyor.
Tabii bu arada sorgulayin ben cocugumun dogum belgesini bile kaciracagim, guvenmedigim adamla neden evlendim diye. Bence buyuk bir sorun bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…