- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.866
- 598
- 33
- Konu Sahibi turuncupipet
-
Ben kız olacağını öğrendiğim günden itibaren kesin bir dille ismi zeynep ece olacak dedim kimse karışamadı
Canım doğum yaptıktan hemdn sonra eşim zaten nüfus müdürlüğe gider ben nasıl gideyim ki
Haklısın canım eşimde de sorun var zaten hamile halimle stres yaşıyorsam çoğu onun tavırlarından dolayıDogumdan once hemsireleri ve aileden kim yaniniza gelecekse onlari tembihleyin dogum belgesi mutlaka bana verilsin babaya verilmesin diye. Sonra hemen dogum belgesinin arkasina cikmayan bir kalemle kendi istediginiz ismi yazin. Nufus memurlari dogum belgesini kontrol edip mutlaka orada yazan ismi yaziyor.
Tabii bu arada sorgulayin ben cocugumun dogum belgesini bile kaciracagim, guvenmedigim adamla neden evlendim diye. Bence buyuk bir sorun bu.
evet canım ona kalsa bir isim ne olacak ki onları kırmamız saçmaymışÇok komik ya. Saygısızlık için söylemiyorum ama babanne anneanne falan kim çocuk için Allah aşkına? Bütün işi eşinle sen yapmışsın, aylarca 2 kişilik yaşamışsın, gece gündüz sen bakacaksın ve canından bir parça ayırarak dünyaya getireceksin ama biri kalkıp diyor ki “ismini bin kiyicim”
Bu kadar saygılı olmaya gerek yok. Kocanız susuyorsa siz konuşun. 1 kere konuşun, tam konuşun.
Amin inşallah :)İsmi çok güzel. :) Adıyla yaşasın minnoş.
evet canım haklısın tek sorunumuz isim bulmamamızsiz de ismini şimdiden koyun, herkes alışsın doğuma kadar.
ben de cinsiyeti öğrendiğim gün ismini koydum, ondan sonra hiç bebek diye bahsetmedik hep ismiyle bahsettik, herkes alıştı.
evet canım haklısın tek sorunumuz isim bulmamamız
doğum belgelerini verme ve o adamıda o zaman anasının yanına yollaEşim nüfus müdürlüğüne gidicek muhtemel annesinin ismini yazdırıp benim istediiim ismide yanına yazar ve ben o lohusa halimle deliririm sanırım
isim seçtim her seferinde eşim mırın kırın etti ben istiyorum ki eşimle ikimizin istediği bir isim olsunneden isim seçmediniz.
yani isim sizin için önemli mi değil mi?
sırf kv nin adı olmasın diye istemiyor gibi olursanız elbette eşiniz de sizi desteklemez.
ama ben bu ismi seçtim beğendim, gönlümden bu isim geçiyor derseniz herkes destekler.
siz böyle deyince ben kv yi daha masum buldum açıkçası.
sonuçta kadın düşünmüş isim seçmiş torununa,
siz annesi olarak seçmemişsiniz.
yanlış mıyım?
Canım doğum yaptıktan hemdn sonra eşim zaten nüfus müdürlüğe gider ben nasıl gideyim ki
isim seçtim her seferinde eşim mırın kırın etti ben istiyorum ki eşimle ikimizin istediği bir isim olsun
ayrıca inan kv en son masum olacak kişi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?