- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi bayanaslan
-
Kesinlikle, tabi kocasının o taraflara karşı bir sempatisi yoksaBen katiliyorum. Ünlü komutanın adı Balamir, koca bu ismi duymuş aklında yanlış kalmış. Kulaktan dolma şekilde bir isim uyduruyor şimdi de.
Bence bu gayet tutabilir. Amir, Arapça farsça tarafında hükümdar demek, al amir de yönetici/hükümdar oluyor saf Arapça, Türkçe isim koymak isteyen birinin asla koymak istemeyeceği bir isim.
Isim analizi yapabiliyorum. Buradan pek cok kisiye yaptim tesekkurler aldim. Alamir isim olarak cok onemli bir degerde. Eger isterseniz bana ozelden soyadınızı gonderebilirsiniz. Tam ad ve soyad seklinde bir analiz yaparim. Belki iciniz rahat eser.kızlar yedi aylık hamileyim oğlum olacak nasipse
ama çocuğumuzun cinsiyetini öğrendiğimizden beri her gün bir sinir harbi yaşıyoruz hamileliğimi bu isim mevzusu yüzünden stres ve sıkıntıyla geçirdim desem yeridir
sebep kocamın çocuğumuzun ismini deli dehşet Alamir koymak istemesi
evet yanlış duymadınız alamir ne ya
bir hükümdarmış tarihte önemli bir zatmış
Türkiye de bu ismi taşıyan var mi merak ediyorum. Google a yazdığında bile Balamir mi demek istediniz diye düzeltiyor: Balamir de ayrı itici ya neyse
Asla geri adım atmıyor bunu ben koyucam bundan sonrakilere asla karışmam söz diyor
benim aklımda şu olsun diye bir isim yok ama Alamir olmasını istemediğimi çok iyi biliyorum
ağlıyorum ediyorum yok çocuk doğunca kimliği çıkartıp gelecek biliyorum. Hiç saygı duymuyosun hayalimdi oğlum olsun adını Alamir koyayım diyor
deliricem ben napıcam
Oğlum falan birgün olursa “ güneş “ ismini koymayı düşünüyorum .Konu sahibesi eşiniz madem Türkçe isim istiyor belki 2nizin de seveceği bir alternatif sunmalısınız. Mesela Kubilay. Gayet güzel bir isim. Çağatay var, Mete var, isterseniz Mete Han yapın tam olsunValla bir ara oğlum olursa adını cidden Kubilay Han koymayı düşünüyordum Şimdilerde Güneş kulağıma güzel geliyor.
Bende Balamir olmasın o diyecektim ki tam yazının tamamını okudum. Bence Alamir güzel isim ben beğendimkızlar yedi aylık hamileyim oğlum olacak nasipse
ama çocuğumuzun cinsiyetini öğrendiğimizden beri her gün bir sinir harbi yaşıyoruz hamileliğimi bu isim mevzusu yüzünden stres ve sıkıntıyla geçirdim desem yeridir
sebep kocamın çocuğumuzun ismini deli dehşet Alamir koymak istemesi
evet yanlış duymadınız alamir ne ya
bir hükümdarmış tarihte önemli bir zatmış
Türkiye de bu ismi taşıyan var mi merak ediyorum. Google a yazdığında bile Balamir mi demek istediniz diye düzeltiyor: Balamir de ayrı itici ya neyse
Asla geri adım atmıyor bunu ben koyucam bundan sonrakilere asla karışmam söz diyor
benim aklımda şu olsun diye bir isim yok ama Alamir olmasını istemediğimi çok iyi biliyorum
ağlıyorum ediyorum yok çocuk doğunca kimliği çıkartıp gelecek biliyorum. Hiç saygı duymuyosun hayalimdi oğlum olsun adını Alamir koyayım diyor
deliricem ben napıcam
Güneş kız ismi olarak da kullanılıyor bilginiz olsun
Yeni nesil çocuk isimlerini sevmiyorum. Bana çok saçma geliyor. Hastanede çalışıyorum. Hastayı görmeden direkt adından çocuk hasta olduğunu anlayabiliyorum. Millet değişik isim olsun çok saçmalayabiliyor. Alamir ismi de hoş gelmedi bana. İzin vermeyin bence de. Nüfus müdürlüğüne siz de gidin. İstediğiniz ismi koyun
Ne isim bulmuştun kız senin de vardı buna benzer konu sende isim bulamıyordunAlamiiiiir, yapamiiiir, koşamiiir derler valla okulda.
İlle bu isim olsun diye tutturan o. Gider kimlik çıkarır gelir diyen siz. İyi mi yani bu koca? Eşine saygısı yok.İsim kötü de kocamın kötü olduğu nerden çıktı ayol☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?