- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi bayanaslan
-
AmiinnTesekkur ederim... insallah sizinde dilediginiz gibi olur..
Artik 3. Cocuk dusunmuyorum 2 erkek beni cok yordu.
Rabbim cok isteyip her ay hayalini kuran bekleyen guzel anne adaylarimiza nasip etsin
Bu arada mesaj atmak istedim ozelden kapali sanirim minik bi sorum olacakti siz yazar misiniz ozeldenNe kadar terbiyesiz bir kayınvalide valla. Böyleleri de hanımefendi sakin iyi huylu gelinlere denk geliyor onu benim elime verseler ben onla cok guzel oynardım neyse ki kiz susmuyormus. Buna sevindim. Gıcık ya bilerek yanlis söylemek ne demek. Egoist.
muhtemelen arap ya da fars kokenli bir liderdir varsa da el emir anlaminda al-amir dir.. yoneten anlami var aslinda cok da manali degil.. nereden gelmis bu merak ilginc.. yuzde elli siz ona saygi duymak zorundaysaniz yuzde elli de o size duymak zorunda.. insallah orta yolu bulursunuz..Çok ısrarcıysa bari Alamir yerine Ali Emir olması için ikna etseniz benziyor falan gibisinden
fatih'ler, kutlusah'lar mi istersin.. ertugrul mu.. Allah millette ne merak varmis sorsan tarihimizi bilmezler..Diriliş falan izliyor herhalde. Bir kesimde var bu ertugrul, bala, aybars falan cok popüler oldu bu yuzden
kızlar yedi aylık hamileyim oğlum olacak nasipse
ama çocuğumuzun cinsiyetini öğrendiğimizden beri her gün bir sinir harbi yaşıyoruz hamileliğimi bu isim mevzusu yüzünden stres ve sıkıntıyla geçirdim desem yeridir
sebep kocamın çocuğumuzun ismini deli dehşet Alamir koymak istemesi
evet yanlış duymadınız alamir ne ya
bir hükümdarmış tarihte önemli bir zatmış
Türkiye de bu ismi taşıyan var mi merak ediyorum. Google a yazdığında bile Balamir mi demek istediniz diye düzeltiyor: Balamir de ayrı itici ya neyse
Asla geri adım atmıyor bunu ben koyucam bundan sonrakilere asla karışmam söz diyor
benim aklımda şu olsun diye bir isim yok ama Alamir olmasını istemediğimi çok iyi biliyorum
ağlıyorum ediyorum yok çocuk doğunca kimliği çıkartıp gelecek biliyorum. Hiç saygı duymuyosun hayalimdi oğlum olsun adını Alamir koyayım diyor
deliricem ben napıcam
bence al-amir arapca farsca gibi bir kokenden.. emir koysun cok istiyorsa. ali emir hatta..Alamir diye isim hiç yok. Hem de hiç. Bir kaç tahminim var
-Alâ ve Mir olarak kendi birleştirmiş olabilir (ilk ben buldum hesabı)
-Erkeklerin geneli yenilikçi isimlere pek açık değildir. Acaba eski sevgili böyle bişey uydurup "çocuğumuzun ismi bu olsun muğğğ" diye söz verdirmiş olabilir.
-Google'a sorduğumda ilk sırada bu isimle seyahat acentesi çıkıyor. Acabaaaa???
-LOTR fanı olduğu için acaba Faramir koyacak da ismi yanlış mı biliyor. Kız olursa da "Arvin koycamm!!!" diye tutturabilir.
al-amir.. yoneten demek iste dilimize de gecmis..alamir arapca kokenli imis. anlami da komutan, hukum veren ve prens imiş. 10. yuzyilda bir fatimi imamin adiymis. o ne demekse.
sizin cocuga ikinci isim şart bence. alamire uyumlu bir isim secin sonra ileride cocuk A. sizin koydugunuz isim diye kullanir isterse.
bence al-amir arapca farsca gibi bir kokenden.. emir koysun cok istiyorsa. ali emir hatta..
İki isim koydur bencede . Biri senin istediğin olsun hep onu kullanırsınız büyüyncede çocuğu aşılarsın gider sildirirkızlar yedi aylık hamileyim oğlum olacak nasipse
ama çocuğumuzun cinsiyetini öğrendiğimizden beri her gün bir sinir harbi yaşıyoruz hamileliğimi bu isim mevzusu yüzünden stres ve sıkıntıyla geçirdim desem yeridir
sebep kocamın çocuğumuzun ismini deli dehşet Alamir koymak istemesi
evet yanlış duymadınız alamir ne ya
bir hükümdarmış tarihte önemli bir zatmış
Türkiye de bu ismi taşıyan var mi merak ediyorum. Google a yazdığında bile Balamir mi demek istediniz diye düzeltiyor: Balamir de ayrı itici ya neyse
Asla geri adım atmıyor bunu ben koyucam bundan sonrakilere asla karışmam söz diyor
benim aklımda şu olsun diye bir isim yok ama Alamir olmasını istemediğimi çok iyi biliyorum
ağlıyorum ediyorum yok çocuk doğunca kimliği çıkartıp gelecek biliyorum. Hiç saygı duymuyosun hayalimdi oğlum olsun adını Alamir koyayım diyor
deliricem ben napıcam
Taktik iyiymişBen eger esiniz zorlarsa siz de taktik yapin demeye geldim. Dogum belgesini hemsirelerden rica edin kesinlikle size versin, esinize vermesin. Siz de aldiktan sonra en guvendiginiz insana verin birkac gun saklasin(anne, kardes, en yakin arkadas). Bu arada hamilelik surecinde esinizden Alamir harici isim onerisi isteyin, size birkac isim fikri verir. Dogum belgesinin arkasina cikmayan kalemle istediginiz ismi ve esinizin oluru olan ismi yazin. Nufus cuzdani cikartmaya gittiginde dogum belgesi uzerinde yazilan isimler baz alinir. Esinizin emrivaki yapmasindansa, 9 ay karninda tasiyan annenin emrivaki yapmasini tercih ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?